Kassanet Nuus sinds 1968
OPLOSSINGEN

Zorg en facilitair

In een omgeving van zorg wilt u een veilige en gastvrije situatie creëren. U wilt patiënten en familie een fijn en vertrouwd gevoel geven. KassaNet Nuus heeft voor zowel grote, als kleine horecagelegenheden binnen zorginstellingen gevarieerde oplossingen beschikbaar. Denk hierbij aan de automatisering van tafelregistraties en het opnemen van bestellingen met mobiele terminals. Op deze manier kunt u het uw gasten zo goed mogelijk naar het zin maken!

Met kassa's van MplusKASSA was het nog nooit zo eenvoudig! Een kassasysteem dat voor iedereen toegankelijk en bruikbaar is. Onze kassa's zijn:

  • Volwaardig en compleet
  • Hebben gebruiksgemak op hoog niveau
  • Kunnen worden gebruikt met koppelingen 
  • Worden voor u geplaatst en onderhouden

MplusKASSA's zijn zeer geschikt voor gebruik in voetbalkantine's, door aan de ene kant de eenvoud, maar aan de andere kant de talloze mogelijkheden die het systeem u beidt. Aan alle kassa's kunt pinautomaten koppelen, KassaNet Nuus verzorgd zowel vaste als draadloze pinaansluitingen. 

 

Kassafuncties

Kassafuncties

Een MplusKASSA is zo ideaal doordat iedereen het kan begrijpen en met het systeem kan werken, het personaliseren is hier een van de redenen voor. 

Eigen inrichting

Een kassa bedienen was nog nooit zo eenvoudig. Door de visuele indeling is de MplusKASSA erg gemakkelijk in gebruik. Kassa's van MplusKASSA zijn helemaal in te richten naar uw eigen wensen. Dit is mogelijk door het modulair op te bouwen systeem waaruit de software bestaat. Verschillende gebruikers op de kassa kunnen hun eigen voorkeursinstellingen instellen, zodat het voor iedereen naar wens functioneert

Meerdere gebruikers en wisselgeld

Op de kassa kunnen meerdere gebruikers werken, op deze manier krijgt u inzicht in de werkzaamheden per gebruiker. Wilt u graag snel kunnen uitrekenen wat een klant terugkrijgt? Met de visuele weergave van de kassa kan snel en makkelijk worden ingevoerd waar een klant mee betaald en wat de klant terug krijgt aan wisselgeld. Op deze manier houdt u ook meteen een kasboek bij en weet u aan de einde van de dag wat er in de kassa moet zitten. 

Koppelen met interne betaalsystemen

Heeft u al een intern betaalsysteem? Geen probleem, MplusKASSA koppelt moeiteloos met uw intern betaalsysteem.

Opwaarderen van tegoeden

MplusKASSA kan werken met vastgelegde budgetten die per cliënt ingesteld kunnen worden. Tegoeden kunnen worden opgewaardeerd via een fysiek opwaardeerstation of net zo makkelijk via internet. Houd hierdoor inzicht in het koopgedrag van uw cliënten.

Eén betaalpas om overal af te rekenen

Het doel van een MplusKASSA is u ontzorgen. Dat doen wij door ook de beste oplossingen te vinden op het gebied van vending en printing.

   Koppelen met interne betaalsystemen

Merken:

merken_mplus.jpg
merken_ccv.jpg
merken_hp.jpg
merken_sharp.jpg
vectron
Vraag direct een offerte aan  
X