Een kassasysteem voor elk bedrijf in de facilitaire sector

Wat kan KassaNet Nuus betekenen voor uw branche?

KassaNet Nuus heeft dé kassa voor ieder bedrijf in de facilitaire sector, van zorginstellingen tot scholengemeenschappen. Met onze kassasystemen is er een totaaloplossing voor ieder bedrijf! Een kassasysteem dat voor iedereen toegankelijk en bruikbaar is, of het u nou gaat om de eenvoud of juist het verwerken van complexe informatie. Onze kassasystemen sluiten naadloos aan bij de werkwijzen in de facilitaire sector. Onze technische dienst installeert het systeem zorgvuldig op locatie en staat 7 dagen per week voor u klaar bij het ondersteunen van vragen of storingen. Nieuwsgierig? Wij adviseren u graag over een passend facilitair kassasysteem dat aansluit bij uw wensen.

Ik wil graag advies
Facilitair kassasysteem

Waarom KassaNet Nuus?

Volledig ontzorgd van A tot Z

Persoonlijke oplossingen.
Een kassasysteem dat volledig afgesteld kan worden op de werkwijzen in iedere branche.

Service & support. 
Storing in uw kassasysteem? Wij ondersteunen u ten alle tijden, ook 's avonds en in het weekend!

Wij regelen het voor u!
Terwijl u zich op uw gasten richt regelen wij uw betalingen tot in de puntjes. 

facilitair kassasysteem
Facilitair kassasysteem
interne betaalmogelijkheden
Online rapportage
dagmenu planning

Oplossing voor de facilitaire sector door KassaNet Nuus

Voor elke situatie een oplossing

Financiele koppeling

Uw facilitaire kassasysteem kunt u koppelen met bekende financiële pakketten als Exact Online en Snelstart. Gebruikt u een minder bekend programma, dan kan dit waarschijnlijk ook gekoppeld worden. Neem hiervoor gerust contact met ons op. 

Horeca- en retail kassa in één

Bij zorginstellingen en ziekenhuizen komt het vaak voor dat er zowel een horeca gedeelte is als een winkel. Met ons unieke kassasysteem is dit geen probleem. Deze twee verschillende onderdelen kunnen wij koppelen aan één systeem. Zo heeft u niet meer te maken met verschillende leveranciers, maar heeft u alleen contact met KassaNet Nuus. Wel zo handig! 

Interne betaalmogelijkheden

Het facilitaire kassasysteem koppelt gemakkelijk met uw interne betaalsysteem. Het is mogelijk om te werken met vastgestelde budgetten. Dit kan per persoon ingesteld worden. Tegoeden kunnen opgewaardeerd worden via een fysiek opwaardeerstation of online.  

Online rapportage

Online rapportages zijn overzichtelijk weergegeven. Denk aan zaken als doorverkoopcijfers, winstmarges, rentabiliteit en natuurlijk de omzet .U maakt zo trends en ontwikkelingen in het verkoopproces inzichtelijk. Dit kan erg in uw voordeel werken als u er hierdoor achter komt dat een bepaalde actie enorm goed heeft gelopen. U kunt uw vervolgacties hier op aanpassen en meer omzet genereren. 

Dagmenu planning

Een ideale functie. Uw bewoners kiezen hun gewenste maaltijden uit en dit komt overzichtelijk binnen bij de keuken.  

Koppel uw facilitaire kassasysteem met meerdere softwarepakketten

Ervaar het gemak van onze kassa's

Op het facilitaire kassasysteem kunnen meerdere gebruikers werken, op deze manier krijgt u inzicht in de werkzaamheden per gebruiker. Wilt u graag snel kunnen uitrekenen wat een klant terugkrijgt? Met de visuele weergave van het facilitaire kassasysteem kan snel en makkelijk worden weergegeven hoe een klant betaalt en wat de klant terugkrijgt aan wisselgeld. Op deze manier houdt u ook meteen een kasboek bij en weet u aan het einde van de dag wat er in de kassa moet zitten.  

Het facilitaire kassasysteem kan worden opgebouwd uit talloze software modules waardoor er een op maat gemaakt systeem ontstaat. U kunt kiezen voor een kassa die is ingericht voor meer dan alleen het afrekenen van uw producten. Personeelsplanning, voorraadmanagement en boekhoudprogramma's zijn makkelijk te integreren in onze kassa’s. Door alles op één centraal punt door te voeren, bespaart u tijd en kunt u de deuren na sluitingstijd met een gerust hart sluiten! 
 

Ik wil graag advies

De service van KassaNet Nuus

Een partner die met u meedenkt van A tot Z

Advies op maat

Advies op maat

Elke kassa en elk systeem is maatwerk. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee. Samen komen we tot een totaaloplossing die werkt voor uw organisatie. Zo haalt u het maximale uit uw kassasysteem. 

Installatie en plaatsing

Installatie & plaatsing

Onze technische dienst zorgt dat de werking van de apparatuur naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering. Hierbij staan gebruiksvriendelijkheid en een goede koppeling met softwarepakketten centraal. Vervolgens wordt de apparatuur op locatie geplaatst, waarna wij stap voor stap de werking met u doornemen. 

Service en helpdesk

Service & helpdesk

Wij begrijpen als geen ander dat het gebruik van een kassa en pin van essentieel belang is voor uw organisatie. Onze service reikt verder dan alleen de plaatsing. Wij ondersteunen u 7 dagen per week bij vragen of storingen.

Wat vinden onze klanten van ons?

Cases & ervaringen

U bent niet alleen

Deze bedrijven gingen u voor

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak