Kassanet Nuus sinds 1968
OPLOSSINGEN

Snackbar kassasysteem nodig?

KassaNet Nuus heeft dé kassa voor ieder bedrijf, van een grote fastfoodketen tot een afhaalsnackbar. Met kassa's van MplusKASSA en Vectron is er een oplossing voor ieder bedrijf! Een kassasysteem dat voor iedereen toegankelijk en bruikbaar is, of het u nou gaat om de eenvoud of juist het verwerken van complexe informatie. Onze kassa's zijn:

  • Volwaardig en compleet
  • Hebben gebruiksgemak op hoog niveau
  • Kunnen worden gebruikt met koppelingen 
  • Worden voor u geplaatst en onderhouden

MplusKASSA is voor complexere vraagstukken ideaal, het is modulair op te bouwen en er zijn talloze koppelingen mogelijk. Vectron is gebruiksvriendelijk, heeft een robuuste en vertrouwde uitstraling en is ideaal voor bijvoorbeeld cafetaria's. Aan alle kassa's kunt u pinautomaten koppelen, KassaNetNuus verzorgd zowel vaste als draadloze pinaansluitingen.

 

Kassafuncties

Kassafuncties

 Als u een snackbar of een ander fastfoodservice heeft, weet u als geen ander dat een kassa snel, intuïtief en goed moet werken. Bij de kassa's van MpusKASSA staat gebruikersgemak voorop. 

Eigen inrichting

Kassa's van MplusKASSA zijn helemaal in te richten naar uw eigen wensen. Dit is mogelijk door het modulair op te bouwen systeem waaruit de software bestaat. Verschillende gebruikers op de kassa kunnen hun eigen voorkeursinstellingen instellen, zodat het voor iedereen naar wens functioneert. Door het gebruiksgemak van een MplusKASSA heeft personeel minimale inwerktijd nodig om snel en foutloos te kunnen werken. Door het weglaten van alle overbodige knoppen en het gebruik van afbeeldingen is het een systeem dat snel eigen wordt. 

Meerdere gebruikers en wisselgeld

Op de kassa kunnen meerdere gebruikers werken, op deze manier krijgt u inzicht in de werkzaamheden per gebruiker. Wilt u graag snel kunnen uitrekenen wat een klant terugkrijgt? Met de visuele weergave van de kassa kan snel en makkelijk worden ingevoerd waar een klant mee betaald en wat de klant terug krijgt aan wisselgeld. Op deze manier houdt u ook meteen een kasboek bij en weet u aan de einde van de dag wat er in de kassa moet zitten.  

Afhalen en bezorgen

 Afhalen en bezorgen was nog nooit zo gemakkelijk.

Bestelapplicatie

Heeft u een bestelapp of website waar uw klanten kunnen bestellen? Dan is dat gemakkelijk te koppelen aan een MplusKASSA. De klant bestelt alvorens het bezoek in uw bestelomgeving en de order komt bij u in de keuken binnen en kan worden bereid. Doordat MplusKASSA probleemloos kan koppelen zijn uw bestellingen altijd op tijd klaar en blijft uw klant op de hoogte van de status van de bestelling. 

Bestelzuil 

Een bestelzuil is eigenlijk een extra kassamedewerker. De klant kan op eigen gemak een bestelling doorzetten en alvast betalen aan de zuil. De klant hoeft alleen nog te wachten totdat de bestelling klaar is. Op deze manier verhoogt u de efficiëntie aan de kassa en kunt u uitbereiden aan capaciteit in de keuken. Er kunnen zo meer bestellingen tegelijk worden bereid. 

Afhalen en bezorgen

Merken:

merken_mplus.jpg
merken_ccv.jpg
merken_hp.jpg
merken_sharp.jpg
vectron
Vraag direct een offerte aan  
X