Een kassasysteem voor iedere cafetaria

Wat kan Nuus kassasysteem betekenen voor uw cafetaria?

KassaNet Nuus heeft dé kassa voor iedere cafetaria. Met onze kassasystemen is er een op maat gemaakte oplossing voor iedereen! Het systeem is toegankelijk en gebruiksvriendelijk waardoor het een korte leercurve bevat. Of het nu gaat om de eenvoud of juist het verwerken van complexe informatie. Onze kassasystemen sluiten naadloos aan bij de bedrijfsprocessen van cafetaria's. Onze technische dienst installeert het systeem zorgvuldig op locatie en staat 7 dagen per week voor u klaar bij het ondersteunen van vragen of storingen. Nieuwsgierig? Wij adviseren u graag over een cafetaria kassasysteem dat past bij uw wensen.  

Ik wil graag advies
Snackbar Kassasysteem

Waarom KassaNet Nuus?

Volledig ontzorgd van A tot Z

Persoonlijke oplossing
Een kassasysteem dat volledig afgesteld kan worden op de werkwijze van iedere snackbar. Van voorraadmanagement tot aan online bestellingen.

Service & support 
Storingen in uw cafetaria kassasysteem? Wij ondersteunen u ten alle tijde! Ook juíst tijdens piekmomenten in de avonden en het weekend. 

Wij regelen het voor u
Terwijl u zich op uw klanten in de cafetaria richt regelen wij uw betalingen tot in de puntjes. 


Online bestellingen
overzichtelijke bestelbon
Pick-up schermen
Bestelzuil
Online rapportage

Een kassasysteem voor iedere snackbar

Voor elke situatie een oplossing

Online bestellen

Koppel uw bestel webshop, app of Thuisbezorgd aan het cafetaria kassasysteem. Zo worden bestellingen als order in de kassa geplaatst. De klant bestelt online en de order wordt zichtbaar in kassasysteem en geprint. Minder handelingen en meer focus op het klaarmaken van de bestelling.

Overzichtelijke bon

Onduidelijke bonnen zijn verleden tijd. Friet, snacks en overige zaken staan bij dit kassasysteem duidelijk gesorteerd. 

Pick-up schermen

Elke bestelling krijgt een nummer. Dit nummer verschijnt vervolgens op het pick-up scherm wanneer de bestelling gereed is. 

Bestelzuil

Wilt u geen wachttijden meer voor uw gasten? Dat is mogelijk met een bestelzuil! Uw gasten kunnen via de bestelzuil bestellen en betalen. Vervolgens krijgen ze een nummer en kunnen ze hun bestelling ophalen of wordt de bestelling aan tafel gebracht. De zuilen zijn beschikbaar in allerlei formaten, van countermodel tot grote, staande bestelzuil. 

Online rapportage

Online rapportages zijn overzichtelijk weergegeven. Denk aan zaken als doorverkoopcijfers, winstmarges, rentabiliteit en natuurlijk de omzet .U maakt zo trends en ontwikkelingen in het verkoopproces inzichtelijk. Dit kan erg in uw voordeel werken als u er hierdoor achter komt dat een bepaalde actie enorm goed heeft gelopen. U kunt uw vervolgacties hier op aanpassen en meer omzet genereren. 

Koppel uw snackbar kassasysteem met meerdere softwarepakketten

Ervaar het gemak van onze kassa’s 

Op het cafetaria kassasysteem kunnen meerdere gebruikers werken, op deze manier krijgt u inzicht in de werkzaamheden per gebruiker. Wilt u graag snel kunnen uitrekenen wat een klant terugkrijgt? Met de visuele weergave van het snackbar kassasysteem kan snel en makkelijk worden weergegeven hoe een klant betaalt en wat de klant terugkrijgt aan wisselgeld. Op deze manier houdt u ook meteen een kasboek bij en weet u aan het einde van de dag wat er in de kassa moet zitten.

Daarnaast zijn onze kassasystemen helemaal in te richten naar uw eigen wensen. Het kassasysteem kan worden opgebouwd uit talloze software modules waardoor er een op maat gemaakt systeem ontstaat. U kunt kiezen voor een kassa die is ingericht voor meer dan alleen het afrekenen van uw producten. Telefonische bestellingen, personeelsplanning en boekhoudpgrogramma's zijn makkelijk te integreren in onze kassa’s. Door alles op één centraal punt door te voeren, bespaart u tijd en kunt u zich richten op de klant!

Ik wil graag advies

De service van KassaNet Nuus

Een partner die met u meedenkt van A tot Z

Advies op maat

Advies op maat

Elke kassa en elk systeem is maatwerk. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee. Samen komen we tot een totaaloplossing die werkt voor uw organisatie. Zo haalt u het maximale uit uw kassasysteem. 

Installatie en plaatsing

Installatie & plaatsing

Onze technische dienst zorgt dat de werking van de apparatuur naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering. Hierbij staan gebruiksvriendelijkheid en een goede koppeling met softwarepakketten centraal. Vervolgens wordt de apparatuur op locatie geplaatst, waarna wij stap voor stap de werking met u doornemen. 

Service en helpdesk

Service & helpdesk

Wij begrijpen als geen ander dat het gebruik van een kassa en pin van essentieel belang is voor uw organisatie. Onze service reikt verder dan alleen de plaatsing. Wij ondersteunen u 7 dagen per week bij vragen of storingen.

Wat vinden onze klanten van ons?

Cases & ervaringen

U bent niet alleen

Deze cafetaria's gingen u voor

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak