OPLOSSINGEN

Bakkerij

KassaNet Noord heeft dé kassa voor ieder bedrijf, klein en groot.  Met kassa's van MplusKASSA en Vectron is er een oplossing voor ieder bedrijf! Een kassasysteem dat voor iedereen toegankelijk en bruikbaar is, of het u nou gaat om de eenvoud of juist het verwerken van complexe informatie. Onze kassa's zijn:

  • Volwaardig en compleet
  • Hebben gebruiksgemak op hoog niveau
  • Kunnen worden gebruikt met koppelingen 
  • Worden voor u geplaatst en onderhouden

MplusKASSA is voor complexere vraagstukken ideaal, het is modulair op te bouwen en er zijn talloze koppelingen mogelijk. Vectron is gebruiksvriendelijk, heeft een robuuste en vertrouwde uitstraling en koppelt feilloos met Compad, dé computersoftware die speciaal voor de bakkersbrache is ontwikkeld. Aan alle kassa's kunt u pinautomaten koppelen, KassaNetNuus verzorgd zowel vaste als draadloze pinaansluitingen.

Kassafuncties

KassaNet Nuus biedt meerdere oplossing voor in uw bakkerij uw hebt de keuze uit meedere kassa's en kassasystemen, namelijk een kassa van MplusKASSA of Vectron. Als u kiest voor een MplusKASSA kiest u voor maximale snelheid en een optimaal gebruikersgemak. MplusKassa is efficient en kent talloze autmatiseringen voor uw bedrijf. 

Eigen inrichting

Kassa's van MplusKASSA zijn helemaal in te richten naar uw eigen wensen. Dit is mogelijk door het modulair op te bouwen systeem waaruit de software bestaat. U kunt kiezen voor een kassa die is ingericht voor meer dan alleen het afrekenen. Voorraadbeheer, artikelbestanden, baklijsten en klantenpassen zijn een aantal voorbeelden van de mogelijkheden.

Meerdere gebruikers en wisselgeld

Op de MplusKASSA kunnen meerdere gebruikers werken, op deze manier krijgt u inzicht in de werkzaamheden per gebruiker. U kunt de kasse indelen op de manier waarop u dat wilt, dit kan per gebruiker verschillen. Snel kunnen uitrekenen wat een klant terugkrijgt? Met de visuele weergave van de kassa kan er snel en makkelijk worden ingevoerd waar een klant mee betaald en wat de klant terug krijgt aan wisselgeld. Op deze manier houdt u ook meteen een kasboek bij en weet u aan de einde van de dag wat er in de kassa moet zitten.  

Automatisering van kassa tot en met baklijst

Automatiseren van werkprocessen is werken aan efficiëntie en werkcomfort. U hoeft zelf om steeds minder zaken te denken en de kassa doet voor u het werk. 

Meerdere klaten tegelijk helpen

Doordat u bonnen onneindig in de wacht kunt zetten en makkelijk kunt switchen van gebruiker is het erg gemakkelijk om met meerdere medewerkers meerdere klanten te helpen in uw bakkerij. Dit is erg handig bij drukte of langere bestellingen. 

Baklijsten en ingrediënten

Uw baklijst is onmisbaar. Met het MplusKASSAsysteem helpt u uw baklijst samen te tellen op basis van de geplaatste orders voor de geselecteerde leverperiode. Naast de baklijst kunt u ook gemakkelijk bepalen hoeveel ingrediënten u nodig hebt, doordat de kassa u kan vertellen hoeveel en welke producten er zijn verkocht. U kunt op basis van deze rapportages dus gemakkelijk en snel uw voorraad aanvullen. MplusKASSA zorgt ervoor dat alles in één krachtig sofwarepakket zit. 

 

 

Koppelingen

Naast de koppeling met uw baklijst en voorraadbeheer zijn er nog verscheidene andere koppelingen die het MplusKASSAsysteem ondersteund.  

Uw boekhouding koppelen.

Heeft u uw boekhouding online geregistreerd in programma's als Exact Oline of Snelstart? Geen probleem! MplusKASSA kan veilloos koppelen met dee en meer boekhoudprogramma's. Op deze manier houd u alles centraal en overzichtelijk. Hoe makkelijk is het dat u uit één en dezelfde kassa kunt opmaken; wat er is verkocht, hoeveel ervan moet worden bijgemaakt en welke ingrediënten daarvoor gekocht moeten worden. U kunt de facturen die hier bijhoren rechstreeks invoeren in uw boekhoudprogramma. 

Klantenkaart 

Wilt u graag werken met een puntensysteem zodat uw klanten terugkomen en kunnen sparen voor leuke verassingen? De MplusKASSA koppelt uw lyaliteitsysteem moeiteloos met een kaartleren. Door gebruikt te maken van een klantenpas kunt u uitlezen hoeveel een klant koopt, in welke combinaties en of de klant terugkeert. Dit is niet alleen leuk om te weten, maar ook nog eens erg handig om op in te spelen met bijvoorbeeld acties en kortingen. 

Wilt u graag koppelen met andere programma's of weten wat er nog meer mogelijk is? Neem dan even een kijkje in onze koppelingen.

Merken:

Vraag direct een offerte aan  
X