Een kassasysteem voor iedere bakkerij

Waarom een bakkerij kassasysteem van KassaNet Nuus?

KassaNet Nuus heeft dé kassa voor iedere bakkerij. Met onze kassasystemen is er een op maat gemaakte oplossing voor iedereen! Het systeem is toegankelijk en gebruiksvriendelijk waardoor het een korte leercurve bevat. Of het nu gaat om de eenvoud of juist het verwerken van complexe informatie. Onze kassasystemen sluiten naadloos aan bij de bedrijfsprocessen in een bakkerij. Onze technische dienst installeert het systeem zorgvuldig op locatie en staat 7 dagen per week voor u klaar bij het ondersteunen van vragen of storingen. Nieuwsgierig? Wij adviseren u graag over een bakkerij kassasysteem dat past bij uw wensen.  

Ik wil graag advies
Bakkerij kassa

Waarom KassaNet Nuus?

Volledig ontzorgd van A tot Z

Persoonlijke oplossing
Een kassasysteem dat volledig afgesteld kan worden op de werkwijze van elke horecagelegenheid. Van tafelregistratie tot bestelmogelijkheden.

Service & support
Storing in uw kassasysteem? Wij ondersteunen u ten alle tijden, ook 's avonds en in het weekend!


Wij regelen het voor u!  
Terwijl u zich op uw klanten in de bakkerij richt regelen wij uw betalingen tot in de puntjes. Compad bakkerij
bakkerij kassasysteem
bakkerij kassasysteem
bakkerij kassasysteem
bakkerij kassasysteem

Oplossingen voor de bakkerij door KassaNet Nuus

Voor elke situatie een oplossing

Compad bakkerij

Het bakkerij kassasysteem kan gemakkelijk gekoppeld worden aan het Compad bakkerij programma. Compad helpt u uw baklijst samen te stellen op basis van de geplaatste orders voor de geselecteerde leverperiode. Naast de baklijst kunt u ook gemakkelijk bepalen hoeveel ingrediënten u nodig hebt, doordat ons kassasysteem u kan vertellen hoeveel en welke producten er zijn verkocht. U kunt op basis van deze rapportages gemakkelijk en snel uw voorraad aanvullen. Daarnaast helpt het systeem met het samenstellen van snijlijsten, verdeelstaten, leverbonnen en contantbonnen. 

Facturatie

Op basis van geplaatste bestellingen wordt de factuur en administratie bijgewerkt. Compad Bakkerij heeft middels de koppeling met SpecsPlaza de mogelijkheid om aan de hand van de grondstofspecificaties te komen tot de warenwettelijk juiste productdeclaratie. Deze declaratie wordt samen met de algemene artikelinformatie naar het kassasysteem gestuurd. De bestellingen en facturen uit de kassa worden door Compad Bakkerij verwerkt.

Cikam

Het kassasysteem kan gekoppeld worden aan een gesloten betaalsysteem: Cikam. Door de hardware en software te koppelen ontstaat er een gesloten concept. De medewerker slaat de producten aan op de kassa en kiest voor de gewenste betaalwijze. In het geval van contact betalen, wordt de opdracht automatisch naar het systeem gestuurd en kan de klant de betaling zelfstandig uitvoeren (het systeem geeft automatisch wisselgeld terug). Ondertussen kan de medewerker de bestelling klaarmaken of inpakken.

Wisselen van personeel

Op het bakkerij kassasysteem kunt u meerdere gebruikers toevoegen, op deze manier krijgt u inzicht in de werkzaamheden per gebruiker. Doordat u bonnen oneindig in de wacht kunt zetten en u makkelijk kunt switchen van gebruiker, is het eenvoudig om met meerdere medewerkers verschillende klanten te bedienen in uw bakkerij.  
Snel kunnen uitrekenen wat een klant terugkrijgt? Met de visuele weergave van de kassa kan er snel en makkelijk worden ingevoerd waar een klant mee betaald en wat de klant terugkrijgt aan wisselgeld. Op deze manier houdt u een kasboek bij en weet u aan het einde van de dag wat er in de kassa moet zitten.   

Order afhandeling

Heeft u vaste klanten die elke week dezelfde order plaatsen? Dan kunt u gemakkelijk een herhaalorder invoeren. Deze order staat dan standaard in uw kassasysteem. 

Koppel uw bakkerij kassasysteem met meerdere softwarepakketten

Ervaar het gemak van onze kassa's

Op het bakkerij kassasysteem kunnen meerdere gebruikers werken, op deze manier krijgt u inzicht in de werkzaamheden per gebruiker. Wilt u graag snel kunnen uitrekenen wat een klant terugkrijgt? Met de visuele weergave van het bakkerij kassasysteem kan snel en makkelijk worden weergegeven hoe een klant betaalt en wat de klant terugkrijgt aan wisselgeld. Op deze manier houdt u ook meteen een kasboek bij en weet u aan het einde van de dag wat er in de kassa moet zitten.  

Daarnaast zijn onze kassasystemen helemaal in te richten naar uw eigen wensen. Het kassasysteem kan worden opgebouwd uit talloze software modules waardoor er een op maat gemaakt systeem ontstaat. U kunt kiezen voor een kassa die is ingericht voor meer dan alleen het afrekenen van uw producten. Financiële pakketten, boekhoudpakketten en personeelsplanning zijn makkelijk te integreren in onze kassa’s. Door alles op één centraal punt door te voeren, bespaart u tijd en kunt u zich richten op de volgende klant in de bakkerij!
 

Ik wil graag advies

De service van KassaNet Nuus

Een partner die met u meedenkt van A tot Z

Advies op maat

Advies op maat

Elke kassa en elk systeem is maatwerk. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee. Samen komen we tot een totaaloplossing die werkt voor uw organisatie. Zo haalt u het maximale uit uw kassasysteem. 

Installatie en plaatsing

Installatie & plaatsing

Onze technische dienst zorgt dat de werking van de apparatuur naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering. Hierbij staan gebruiksvriendelijkheid en een goede koppeling met softwarepakketten centraal. Vervolgens wordt de apparatuur op locatie geplaatst, waarna wij stap voor stap de werking met u doornemen. 

Service en helpdesk

Service & helpdesk

Wij begrijpen als geen ander dat het gebruik van een kassa en pin van essentieel belang is voor uw organisatie. Onze service reikt verder dan alleen de plaatsing. Wij ondersteunen u 7 dagen per week bij vragen of storingen.

Wat vinden onze klanten van ons?

Cases & ervaringen

U bent niet alleen

Deze bakkerijen gingen u voor

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak