Kassanet Nuus sinds 1968
OPLOSSINGEN

Kassasysteem retail

KassaNet Nuus heeft dé kassa voor ieder bedrijf, van grote modeketens tot kleine boetiekjes. Met kassa's van MplusKASSA is er een oplossing voor ieder bedrijf! Een retail kassasysteem dat voor iedereen toegankelijk en bruikbaar is, of het u nou gaat om de eenvoud of juist het verwerken van complexe informatie. Onze kassa's:

  • Zijn volwaardig en compleet
  • Hebben gebruiksgemak op hoog niveau
  • Kunnen worden gebruikt met koppelingen 
  • Worden voor u geplaatst en onderhouden

MplusKASSA's zijn modulair op te bouwen en er zijn talloze koppelingen mogelijk. Aan alle kassa's kunt u pinautomaten koppelen, KassaNet Nuus verzorgt zowel vaste als draadloze pinaansluitingen.

Kassasysteem retail

Kassasysteem retail
Kassa functies

Kassa functies

Als u kiest voor een kassa van MplusKASSA, kiest u voor maximale snelheid en een optimaal gebruikersgemak. U kiest daarnaast ook nog eens voor de efficiëntste manier van werken door de talloze automatiseringsmogelijkheden die de software u biedt. 

Eigen inrichting

Kassa's van MplusKASSA zijn helemaal in te richten naar uw eigen wensen. Het systeem kan worden opgebouwd uit talloze softwaremodules waardoor er een op maat gemaakt systeem ontstaat. U kunt kiezen voor een kassa die is ingericht voor meer dan alleen het afrekenen van uw producten. Voorraadbeheer, rapportages en klantenbindingsystemen zijn makkelijk te intergreren in een MplusKASSA. 

Meerdere gebruikers en wisselgeld

Op de kassa kunnen meerdere gebruikers werken, op deze manier krijgt u inzicht in de werkzaamheden per gebruiker. Wilt u graag snel kunnen uitrekenen wat een klant terugkrijgt? Met de visuele weergave van de kassa kan snel en makkelijk worden ingevoerd waar een klant mee betaald en wat de klant terug krijgt aan wisselgeld. Op deze manier houdt u ook meteen een kasboek bij en weet u aan de einde van de dag wat er in de kassa moet zitten.  

 

Meer informatie over MplusKASSA    

Klantenbinding

De module “Relaties” van MplusKASSA geeft u de mogelijkheid om klanten te laten sparen. Dit kan bijvoorbeeld, door uw klanten een klantenpas te geven. Hierdoor zullen klanten vaker terugkomen en doet u aan klantenbinding!

Meerwaarde

Als u als bedrijf gebruikt maakt van een klantenpas geeft dit een zekere meerwaarde. Het geeft een professionele uitstraling en geeft uw klanten een gewaardeerd gevoel. Daarnaast brengt het voor u als ondernemer meerdere voordelen met zich mee.

Inzicht in klantgedrag

Als u kiest voor een klantenbindingsysteem zorgt het er niet alleen voor dat uw klanten terug zullen komen, maar ook voor inzicht in het koopgedrag dat klanten vertonen. De volgende zaken zijn mogelijk bij een klantenbindingssysteem:

  • Klantenkaart, voor punten- of kortingensysteem.
  • Omzet per klant.
  • Opbouwen van e-mail adressen voor e-marketing.
  • Vrije opmerkingen bij klant te plaatsen.

 

Meer informatie

Klantenbinding
Rapportage en voorraadbeheer

Rapportage en voorraadbeheer

Rapporteren van een dag, week of maand is erg belangrijk in de retail. Op deze manier kunt u verantwoording afleggen en transpirantie creëren.

Trends en ontwikkelingen

Voor u en uw bedrijf is het erg overzichtelijk om rapportages uit te draaien van zaken als doorverkoopcijfers, winstmarges, rentabiliteit en natuurlijk de omzet. U maakt zo trends en ontwikkelingen in het verkoopproces inzichtelijk. Dit kan erg in uw voordeel werken als u er hierdoor bijvoorbeeld achterkomt dat een bepaalde actie enorm goed heeft gelopen. U kunt uw vervolgacties hier op aanpassen en zo meer omzet creëeren.  

Voorraad beheren

U kunt uw MplusKASSA uitbreiden met de module voorraadbeheer. Met deze module krijgt u niet alleen inzicht in de voorraad, maar het is ook nog een mogelijk om uitgebreide inkooplijsten en besteladviezen te maken. U hoeft u nooit meer zorgen te maken over uw voorraad, dat doet MplusKassa nu voor u!

Merken:

merken_mplus.jpg
merken_ccv.jpg
merken_hp.jpg
merken_sharp.jpg
vectron
Vraag direct een offerte aan  
X