Een kassasysteem voor iedere retailer

Waarom een retail kassasysteem van KassaNet Nuus?

KassaNet Nuus heeft dé kassa voor iedere retailer, van grote modeketens tot kleine boetiekjes. Met onze kassasystemen is er een totaaloplossing voor ieder bedrijf! Een kassasysteem in de retail, dat voor iedereen toegankelijk en bruikbaar is, of het u nou gaat om de eenvoud of juist het verwerken van complexe informatie. Onze kassasystemen sluiten naadloos aan bij de bedrijfsprocessen van uw winkel. Onze technische dienst installeert het systeem zorgvuldig op locatie en staat 7 dagen per week voor u klaar bij het ondersteunen van vragen of storingen. Nieuwsgierig? Wij adviseren u graag over een passend kassasysteem dat aansluit bij uw wensen.

Ik wil graag advies
Kassasystemen Retail

Waarom KassaNet Nuus?

Volledig ontzorgd van A tot Z

Persoonlijke oplossing
Een kassasysteem dat volledig afgesteld kan worden op de werkwijze van elke retailer. Van voorraadmanagement tot aan betaalmogelijkheden.

Service & support
Storing in uw kassasysteem? Wij ondersteunen u ten alle tijden, ook tijdens koopavonden!


Wij regelen het voor u 
Terwijl u zich op de klanten richt, verzorgen wij de verwerking van de betaling tot in de puntjes. 


Webshop koppeling
Retail voorraadmanagement
Online rapportage
Retourproces
Filliaalstructuur

Oplossingen voor retailers door KassaNet Nuus

Voor elke retail situatie een kassasysteem

Webshop koppeling

Een kassasysteem en webshop die uitstekend met elkaar in verbinding staan is de behoefte van iedere ondernemer. De voorraden worden elke 10 minuten automatisch gesynchroniseerd.  Afgehandelde bestellingen van uw voorraad worden automatisch afgeboekt en een gefactureerd. Dankzij deze koppeling bespaart u veel tijd en energie in het onderhoud van uw webwinkel. 

Voorraad management

Breid uw kassasysteem uit met de module voor voorraadbeheer. Met deze module krijgt u niet alleen inzicht in de voorraad, is het ook mogelijk om uitgebreide inkooplijsten en besteladviezen op te stellen. U hoeft zich zo nooit zorgen te maken over uw voorraad.

Online rapportage

Online rapportages zijn overzichtelijk weergegeven. Denk aan zaken als doorverkoopcijfers, winstmarges, rentabiliteit en natuurlijk de omzet .U maakt zo trends en ontwikkelingen in het verkoopproces inzichtelijk. Dit kan erg in uw voordeel werken als u er hierdoor achter komt dat een bepaalde actie enorm goed heeft gelopen. U kunt uw vervolgacties hier op aanpassen en meer omzet genereren. 

Retour proces

Retouren, liever niet maar als ze er toch zijn dan maar direct goed verwerkt. Scan de barcode op de kassabon en geef aan welke artikelen er retour komen. Deze worden gelijk weer bij de voorraad op geboekt.Geen kassabon meer? Zoek de kassabon op basis van relatie, 
artikelomschrijving of barcode in uw systeem.
Uiteraard kunt u de retour financieel verwerken op een volgende aankoop, contant geld 
teruggeven of retourpinnen.

Filiaalstructuur

De bakker op de hoek, een groot poppodium, kledingwinkels en restaurants. Onze kassasystemen zijn geschikt voor iedere branche. Zo ook voor franchisers of bedrijven met meerdere vestigingen. 

De kassasoftware is namelijk gebouwd volgens een multifiliaal principe. Zo krijgt u ruimte voor eigen vestigingen met franchise filialen, binnen één systeem. Extra handig: vanaf een centrale plek worden stamgegevens beheert. Denk aan de prijzen, plattegronden, het artikelbestand en het relatiebestand.


Koppel uw retail kassasysteem met meerdere softwarepakketten

Ervaar het gemak van onze kassa's

Op het retail kassasysteem kunnen meerdere gebruikers werken, op deze manier krijgt u inzicht in de werkzaamheden per gebruiker. Wilt u graag snel kunnen uitrekenen wat een klant terugkrijgt? Met de visuele weergave van het kassasysteem kan snel en makkelijk worden weergegeven hoe een klant betaalt en wat de klant terugkrijgt aan wisselgeld. Op deze manier houdt u ook meteen een kasboek bij en weet u aan het einde van de dag wat er in de kassa moet zitten.  

Het retail kassasysteem kan worden opgebouwd uit talloze software modules waardoor er een op maat gemaakt systeem ontstaat. U kunt kiezen voor een kassa die is ingericht voor meer dan alleen het afrekenen van uw producten. Rapportages, betaalwijzen en klantenbinding systemen zijn makkelijk te integreren in onze kassa’s. Door alles op één centraal punt door te voeren, bespaart u tijd en kunt u de deuren na sluitingstijd met een gerust hart sluiten! 

Ik wil graag advies

De service van KassaNet Nuus

Een partner die met u meedenkt van A tot Z

Advies op maat

Advies op maat

Elke kassa en elk systeem is maatwerk. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee. Samen komen we tot een totaaloplossing die werkt voor uw organisatie. Zo haalt u het maximale uit uw kassasysteem. 

Installatie en plaatsing

Installatie & plaatsing

Onze technische dienst zorgt dat de werking van de apparatuur naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering. Hierbij staan gebruiksvriendelijkheid en een goede koppeling met softwarepakketten centraal. Vervolgens wordt de apparatuur op locatie geplaatst, waarna wij stap voor stap de werking met u doornemen. 

Service en helpdesk

Service & helpdesk

Wij begrijpen als geen ander dat het gebruik van een kassa en pin van essentieel belang is voor uw organisatie. Onze service reikt verder dan alleen de plaatsing. Wij ondersteunen u 7 dagen per week bij vragen of storingen.

Wat vinden onze klanten van ons?

Cases & ervaringen

U bent niet alleen

Deze retail bedrijven gingen u voor

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak