Kassanet Nuus sinds 1968
OPLOSSINGEN

Kassasysteem horeca

KassaNet Nuus heeft dé kassa voor ieder bedrijf, van hotelketen tot de kleinste café's. Met kassa's van MplusKASSA en Vectron is er een oplossing voor ieder bedrijf! Een horeca kassasysteem dat voor iedereen toegankelijk en bruikbaar is, of het u gaat om de eenvoud of juist het verwerken van complexe informatie. Onze kassasystemen:

  • Zijn volwaardig en compleet
  • Hebben gebruiksgemak op hoog niveau
  • Kunnen worden gebruikt met koppelingen 
  • Worden voor u geplaatst en onderhouden

MplusKASSA is voor complexere vraagstukken ideaal, het is modulair op te bouwen en er zijn talloze koppelingen mogelijk. Vectron is gebruiksvriendelijk, heeft een robuuste en vertrouwde uitstraling en is ideaal voor bijvoorbeeld cafetaria's. Aan alle kassa's kunt u pinautomaten koppelen, KassaNet Nuus verzorgt zowel vaste als draadloze pinaansluitingen.

 

Kassasysteem Horeca

Kassasysteem Horeca
Kassafuncties

Kassafuncties

Een kassa die u helpt met het automatiseren van handelingen en sneller verwerken van gegevens.

Bon splitsen

Het gebeurt steeds vaker, uw klanten willen graag de rekening splitsen. Met het kassasysteem van MplusKASSA kunt u gemakkelijk en snel uw bon splitsen. Het zit standaard in het horeca kassasysteem en is erg gemakkelijk te gebruiken.

Kasboek bijhouden

Met het geavanceerde systeem van MplusKASSA kunt u zelfs in uw horeca kassa een kasboek bijhouden. Aan het einde van de dag weet u op deze manier precies hoeveel er in uw horeca kassa zit en welke geldstukken dit zijn. 

Bestellingen opnemen en doorgeven

Een juiste bestelling is een van de belangrijkste dingen binnen uw horecaonderneming. U wilt dat dit goed, snel en efficiënt gebeurt.

Mobiele handhelds of handterminals

Een soepel lopende communicatie tussen uw keuken, barpersoneel en uw kassa is natuurlijk prioriteit nummer één voor uw horecazaak! KassaNet Nuus biedt de mogelijkheid om bestellingen op te nemen met mobiele handhelds of handterminals. Op deze manier komen bestellingen snel en op de juiste plek binnen!

Visuele tafelplattegronden

Dankzij de visuele tafelplattegronden zullen al deze bestellingen duidelijk in de tafelregistratie te vinden zijn, nooit meer een tafel "vergeten of dubbel geboekt"! Naast oplossingen voor in uw restaurant, biedt KassaNet Nuus ook online ondersteuning. U kunt bijvoorbeeld koppelen met uw online reserveringen of bestellingen.

Bestellingen opnemen en doorgeven
Keukenmanagement

Keukenmanagement

Naast de functionele oplossingen voor uw bedienend personeel heeft KassaNet Nuus natuurlijk ook een oplossing voor in uw keuken. 

Keukenmanager 

Met de keukenmanagers van MplusKASSA of Vectron heeft uw keukenpersoneel de bestelling al binnen terwijl uw bedienend personeel nog aan de tafel van de gasten staat. Uw kok krijgt realtime de gerechten en wensen door op het overzichtelijke keukenscherm.

Ready to serve

Wanneer de gerechten klaar staan om uit te serveren kan dit worden aangegeven op het scherm in uw keuken. Er komt dan een melding binnen op uw kassa en op uw mobiele handheld- of terminal. Op deze manier zullen er nooit meer onnodige loopacties worden gedaan naar de keuken. 

Dit horeca kassasysteem is ook uitermate geschikt als barscherm.

 

Meer informatie

Merken:

merken_mplus.jpg
merken_ccv.jpg
merken_hp.jpg
merken_sharp.jpg
vectron
Vraag direct een offerte aan  
X