Een kassasysteem voor iedere horecagelegenheid

Waarom een horeca kassasysteem van KassaNet Nuus?

KassaNet Nuus heeft dé kassa voor ieder bedrijf in de horeca, van hotelketen tot de kleinste cafés. Met onze kassasystemen is er een op maat gemaakte oplossing voor iedereen! Het systeem is toegankelijk en gebruiksvriendelijk waardoor het een korte leercurve bevat. Of het nu gaat om de eenvoud of juist het verwerken van complexe informatie. Onze kassasystemen sluiten naadloos aan bij de bedrijfsprocessen in de horeca. Onze technische dienst installeert het systeem zorgvuldig op locatie en staat 7 dagen per week voor u klaar bij het ondersteunen van vragen of storingen. Nieuwsgierig? Wij adviseren u graag over een horeca kassasysteem dat past bij uw wensen.  

Ik wil graag advies
Horeca oplossing Kassa Nuus

Waarom KassaNet Nuus?

Volledig ontzorgd van A tot Z

Persoonlijke oplossingen
Een kassasysteem dat volledig afgesteld kan worden op de werkwijze van elke horecagelegenheid. Van tafelregistratie tot bestelmogelijkheden.

Service & support
Storing in uw kassasysteem? Wij ondersteunen u te allen tijde, ook 's avonds en in het weekend!


Wij regelen het voor u!
Terwijl u zich op de klanten richt, verzorgen wij de verwerking van de betaling tot in de puntjes.


 

Horeca tafelreservering
Horeca keukenmanagement
Horeca online rapportage
Horeca pin/handheld
Horeca QR bestel app

Oplossingen voor de horeca door KassaNet Nuus

Voor elke situatie een oplossing

Een juiste bestelling is een van de belangrijkste dingen binnen uw horecaonderneming. U wilt dat dit goed, snel en efficiënt gebeurt. Dankzij de visuele tafelplattegronden zullen al deze bestellingen duidelijk in de tafelregistratie te vinden zijn. Naast oplossingen voor in uw restaurant, biedt KassaNet Nuus ook online ondersteuning. U kunt bijvoorbeeld koppelen met uw online reserveringen of bestellingen.

Met de keukenmanager heeft uw keukenpersoneel de bestelling al binnen terwijl uw bedienend personeel nog aan de tafel van de gasten staat. Uw kok krijgt realtime de gerechten en wensen door op het overzichtelijke keukenscherm. Wanneer de gerechten klaar staan om uit te serveren kan dit worden aangegeven op het scherm in uw keuken. Er komt vervolgens een melding binnen op uw kassa en op uw mobiele handheld- of terminal. Op deze manier zullen er nooit onnodige loopacties worden gedaan naar de keuken.


Online rapportages zijn overzichtelijk weergegeven. Denk aan zaken als doorverkoopcijfers, winstmarges, rentabiliteit en natuurlijk de omzet. U maakt zo trends en ontwikkelingen in het verkoopproces inzichtelijk. Dit kan erg in uw voordeel werken als u er hierdoor achter komt dat een bepaalde actie goed heeft gelopen. U kunt uw vervolgacties hier op aanpassen en meer omzet genereren.

Op deze pinautomaten kunt u per tafel bestellingen opnemen én afrekenen. Zo hoeven uw klanten niet onnodig te wachten.

Geen wachttijden voor uw gasten, oplossing voor personeelstekort en tot wel 30% meer omzet. Een verlengstuk voor uw horecaonderneming, dat is QR bestellen. Het contact met uw gasten blijft doordat uw personeel de bestelling serveert en het servies afruimt. Ook kan uw gast via de app een medewerker om hulp vragen. U kunt zelf het QR bestellen aan of uitschakelen, om bijvoorbeeld plotselinge drukte of personeelstekort op te vangen. Dan bent u er zeker van dat iedere gast op het gewenste moment wordt geholpen!

Wilt u geen wachttijden meer voor uw gasten? Dat is mogelijk met een bestelzuil! Uw gasten kunnen via de bestelzuil bestellen en betalen. Vervolgens krijgen ze een nummer en kunnen ze hun bestelling ophalen of wordt de bestelling aan tafel gebracht. De zuilen zijn beschikbaar in allerlei formaten, van countermodel tot grote, staande bestelzuil.

Koppel uw horeca kassasysteem met meerdere softwarepakketten

Ervaar het gemak van onze kassa's voor de horeca

Op het horeca kassasysteem kunnen meerdere gebruikers werken, op deze manier krijgt u inzicht in de werkzaamheden per gebruiker. Wilt u graag snel kunnen uitrekenen wat een klant terugkrijgt? Met de visuele weergave van het horeca kassasysteem kan snel en makkelijk worden weergegeven hoe een klant betaalt en wat de klant terugkrijgt aan wisselgeld. Op deze manier houdt u ook meteen een kasboek bij en weet u aan het einde van de dag wat er in de kassa moet zitten.  

Daarnaast zijn onze kassasystemen helemaal in te richten naar uw eigen wensen. Het kassasysteem kan worden opgebouwd uit talloze software modules waardoor er een op maat gemaakt systeem ontstaat. U kunt kiezen voor een kassa die is ingericht voor meer dan alleen het afrekenen van uw producten. Bonnen splitsen, betaalwijzen en personeelsplanning zijn makkelijk te integreren in onze kassa’s. Door alles op één centraal punt door te voeren, bespaart u tijd en kunt u zich richten op wat er écht toe doet in de horeca: de klantbeleving! 

Ik wil graag advies

De service van KassaNet Nuus

Een partner die met u meedenkt van A tot Z

Advies op maat

Advies op maat

Elke kassa en elk systeem is maatwerk. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee. Samen komen we tot een totaaloplossing die werkt voor uw organisatie. Zo haalt u het maximale uit uw kassasysteem. 

Installatie en plaatsing

Installatie & plaatsing

Onze technische dienst zorgt dat de werking van de apparatuur naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering. Hierbij staan gebruiksvriendelijkheid en een goede koppeling met softwarepakketten centraal. Vervolgens wordt de apparatuur op locatie geplaatst, waarna wij stap voor stap de werking met u doornemen. 

Service en helpdesk

Service & helpdesk

Wij begrijpen als geen ander dat het gebruik van een kassa en pin van essentieel belang is voor uw organisatie. Onze service reikt verder dan alleen de plaatsing. Wij ondersteunen u 7 dagen per week bij vragen of storingen.

Wat vinden onze klanten van ons?

Cases & ervaringen

U bent niet alleen

Deze horeca bedrijven gingen u voor

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak