Dé oplossing tegen personeelstekort!

Bestelzuilen

Een bestelzuil is een interactieve kiosk waarmee uw gasten producten kunnen bestellen. Vaak worden deze zuilen gebruikt in restaurants, fastfoodketens en bioscopen. De afgelopen jaren zijn de zuilen enorm in opkomst. Uw gasten kunnen hun bestelling invoeren en betalen zonder tussenkomst van een medewerker. Ook bieden de zuilen vaak aanvullende informatie, zoals menu-opties, aanbevelingen en aanbiedingen. Heeft u bijzondere wensen? Wij regelen het voor u! 

Ik wil graag advies
bestelzuil

Waarom KassaNet Nuus?

Volledig ontzorgd van A tot Z

Persoonlijke oplossingen 

Een bestelzuil dat volledig ontworpen en aangepast kan worden op de huisstijl van uw onderneming. 

Service & support 

Storing in uw bestelzuil? Wij ondersteunen u te allen tijde, ook 's avonds en in het weekend! 

Wij regelen het voor u! 

Terwijl u zich op de klanten richt, verzorgen wij de verwerking van de bestelling en de betaling tot in de puntjes.     

Bestelzuilen

Persoonlijke bestelzuilen voor uw horecaonderneming 

Bent u op zoek naar een bestelzuil voor uw horecaonderneming? Dan is Nuus Kassasystemen dé betrouwbare partner voor een bestelzuil op maat. Wij kunnen een bestelzuil volledig ontwerpen en aanpassen volgens uw eigen huisstijl. Op die manier wordt de zuil een intergraal onderdeel van uw horecabedrijf. Daarnaast hebben wij verschillende soorten bestelzuilen. Denk hierbij aan een staande, wandbestelzuil en een counterbestelzuil. Hieronder vertellen wij u graag iets meer over de voordelen van onze bestelzuilen: 

 Kortere wachttijden;

 Meer omzet door upselling en cross-selling;

 Oplossing voor personeelstekort;

 Geen miscommunicatie;

Sed vestibulum ex eu magna laoreet sit amet euismod odio euismod. Phasellus a sapien ornare interdum ante quis molestie urna. Duis mattis neque quis nunc tincidunt ac hendrerit libero mattis. Cras ac turpis elementum lobortis diam id ullamcorper nisl. Integer in dui at metus finibus ultrices.
Suspendisse vel nunc fermentum tempus eros sit amet ultricies nisi. Nam vel nunc tincidunt odio bibendum auctor. Suspendisse sit amet lacus vitae arcu ultrices malesuada vel non erat. Sed vestibulum ex eu magna laoreet sit amet euismod odio euismod. Nullam fringilla velit a ultrices varius.
Curabitur et neque eget neque dignissim cursus quis a quam. Curabitur at ligula vel odio fermentum varius. Nullam fringilla velit a ultrices varius. Suspendisse ornare augue at est venenatis faucibus. Suspendisse posuere velit a maximus egestas.
Morbi congue mauris eget velit aliquet tincidunt. Morbi congue mauris eget velit aliquet tincidunt. Nam non est porttitor maximus leo vitae gravida dui. Integer ultricies sem sed velit auctor at gravida nisi pellentesque. Curabitur at ligula vel odio fermentum varius.
Nam vel nunc tincidunt odio bibendum auctor. Integer ultricies sem sed velit auctor at gravida nisi pellentesque. Phasellus mattis ligula ut egestas porta. Curabitur at ligula vel odio fermentum varius. Curabitur et neque eget neque dignissim cursus quis a quam.

Welke voordelen heeft het voor u als horecaondernemer?

Steeds meer horecaondernemingen kiezen ervoor om bestelzuilen in hun bedrijf te plaatsen om op die manier het personeelstekort op te kunnen vangen. Dit kan dan ook worden gezien als één van de belangrijkste voordelen van een zuil. Toch zijn er nog meer voordelen te onderscheiden bij het gebruik van een bestelzuil voor u als horecaondernemer. Hieronder vertellen wij er graag meer over: 

#1 Verhoogde efficiëntie

Bestelzuilen kunnen de verwerkingssnelheid van bestellingen verhogen door de tijd te verkorten die nodig is om een bestelling op te nemen en te verwerken. Dit kan de wachttijden voor gasten aanzienlijk verkorten. 

#2 Verkoop stimuleren

Het zijn effectieve instrumenten om upselling en cross-selling te implementeren. Bij upselling verkoopt u een duurdere versie van een product, zoals een groter menu. Bij cross-selling verkoopt u aanvullende producten zoals een drankje bij een hamburger. Het aanbieden van aanvullende producten die passen bij de huidige bestelling van de gast kunnen de gasttevredenheid en winst verhogen. 

#3 Minder kans op fouten

Door gebruik te maken van bestelzuilen in de horeca wordt de kans op menselijke fouten verminderd, zoals verkeerde bestellingen of ingrediënten. Dit kan de gastervaring verbeteren en de gasttevredenheid verhogen. U zult merken dat klanten steeds vaker terugkomen door de prettige ervaring.

#4 Gemakkelijk bijwerken

Met een bestelzuil kunt u gemakkelijk de informatie bijwerken en eventueel snel aanpassen naar de behoefte van uw gast. Op die manier voorziet u ten alle tijden in de behoeften van uw gasten. 

#5 Kostenbesparing en productiviteit

Het gebruik van bestelzuilen kan de kosten voor horecaondernemingen verlagen door het aantal benodigde medewerkers te verminderen en de efficiëntie van de bestelprocessen te verbeteren.  Daarnaast verhoogd een bestelzuil de productiviteit van uw medewerkers doordat zij zich kunnen richten op andere belangrijke taken. Denk hierbij aan het bereiden en serveren van maaltijden. 

#6 Gegevensinzicht

Bovendien kunt u met behulp van een bestelzuil in uw horecabedrijf waardevolle gegevens verzamelen over bestelvoorkeuren en bestelgedrag van uw gasten. Hierdoor kunt u uw producten en diensten optimaal verbeteren en aanzienlijk beter inspelen op bijvoorbeeld marketingactiviteiten.

#7 Hygiëne

Het belangrijkste voor ieder horecabedrijf is toch wel de hygiëne. Dankzij een bestelzuil is er minder fysiek contact nodig tussen uw medewerkers en gasten. Iets dat bewezen effectief was tijdens de COVID-19 pandemie. 

Ik wil graag advies

De service van KassaNet Nuus

Een partner die met u meedenkt van A tot Z

Advies op maat

Advies op maat

Elke kassa en elk systeem is maatwerk. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee. Samen komen we tot een totaaloplossing die werkt voor uw organisatie. Zo haalt u het maximale uit uw kassasysteem. 

Installatie en plaatsing

Installatie & plaatsing

Onze technische dienst zorgt dat de werking van de apparatuur naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering. Hierbij staan gebruiksvriendelijkheid en een goede koppeling met softwarepakketten centraal. Vervolgens wordt de apparatuur op locatie geplaatst, waarna wij stap voor stap de werking met u doornemen. 

Service en helpdesk

Service & helpdesk

Wij begrijpen als geen ander dat het gebruik van een kassa en pin van essentieel belang is voor uw organisatie. Onze service reikt verder dan alleen de plaatsing. Wij ondersteunen u 7 dagen per week bij vragen of storingen.

Verhoog de klantervaring met bestelzuilen

 • Snelheid en gemak

  Bestelzuilen bieden gasten de mogelijkheid om snel en gemakkelijk hun bestelling te plaatsen zonder te hoeven wachten op een medewerker. Dit kan vooral handig zijn tijdens piekuren of drukke periodes. 

 • Geen miscommunicatie

  Het gebruik van bestelzuilen kan miscommunicatie voorkomen tussen uw gasten en uw medewerkers.  

 • Duidelijke informatie

  Bestelzuilen bieden vaak gedetailleerde informatie over de beschikbare opties, prijzen en voedingsinformatie. Deze informatie kunnen gasten rustig doornemen en eventueel teruglezen. Hierdoor maken gasten bewuste keuzes.

 • Privacy

  Sommige gasten vinden het fijn om een bestelling te plaatsen via een bestelzuil, omdat dit meer privacy geeft dan het plaatsen van een bestelling bij een medewerker. 

 • Vermindering van wachttijd

  Door de mogelijkheid om snel en efficiënt een bestelling te plaatsen bij een bestelzuil kunnen de wachttijden verminderen en gasten sneller een bestelling plaatsen. 

 • Aanvullende opties

  Bestelzuilen kunnen aanvullende opties bieden die wellicht niet direct beschikbaar zijn bij een medewerker. Zoals suggesties voor combimaaltijden of kortingen. 

KassaNet Nuus, de partner in betaaloplossingen

KassaNet Nuus is een familiebedrijf gevestigd in Groningen. Al sinds 1987 leveren wij resultaatgerichte kassasystemen  aan ondernemers met visie. Wij bedienen iedere branche, van een eenvoudig kassasysteem tot zeer uitgebreide bestelzuilen.

Bespaar tijd en energie door onze bestelzuilen te koppelen aan de programma’s waar u al mee werkt. Creëer in een handomdraai helder inzicht op elk platform en haal het maximale uit uw kassasysteem. Samen met de klant bepalen wij het uiteindelijke doel. Elke kassa, elk systeem en elke bestelzuil is maatwerk.

Ik wil graag advies

Wat vinden onze klanten van ons?

Cases & ervaringen

Kies voor combinatie van bestelzuilen en traditionele kassa's

Bestelzuilen kunnen bovendien worden gebruikt als aanvulling op de traditionele kassa's met personeel. Gasten die de voorkeur geven aan een persoonlijke interactie met een medewerker, kunnen gebruik blijven maken van de kassa's met personeel terwijl gasten die snel en gemakkelijk willen bestellen, kunnen kiezen voor de bestelzuilen. Deze bijzondere combinatie is nuttig in drukke periodes wanneer er lange rijen ontstaan bij de kassa’s of in tijden van personeelstekort. Wilt u weten hoe wij KassaNet Nuus uw horecabedrijf kan helpen met bestelzuilen? Schroom dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen!

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak