Een geschikt kassasysteem voor ieder bedrijf

Kassasystemen

Nuus Kassasystemen is dé partij voor een betrouwbaar kassasysteem op maat. Voor iedere branche hebben wij een geschikte betaaloplossing. Iedere branche en iedere organisatie heeft persoonlijke behoeftes qua kassasystemen. Gebruiksvriendelijkheid, speciale functies en automatiseringsoplossingen vormen de basis van ons maatwerk. Heeft u bijzondere wensen? Wij regelen het voor u! 

Ik wil graag advies

Waarom KassaNet Nuus?

Volledig ontzorgd van A tot Z

Persoonlijke oplossingen 

Een kassasysteem dat volledig afgesteld kan worden op de werkwijze van iedere onderneming. 

Service & support 

Storing in uw kassasysteem? Wij ondersteunen u te allen tijde, ook 's avonds en in het weekend! 

Wij regelen het voor u! 

Terwijl u zich op de klanten richt, verzorgen wij de verwerking van de betaling tot in de puntjes.       

Betaaloplossingen op maat voor iedere branche

Iedere branche en sector heeft andere eisen aan een kassasysteem. Waar voor de retail een webshop koppeling en voorraad managementsysteem belangrijk zijn, is voor de horeca tafelregistratie en keuken management belangrijk. Kies de voor u relevante branche uit de onderstaande voor meer specifieke informatie: 

Hier de tekst

Hier komt de tekst

Hier komt de tekst

Hier komt de tekst

Hier komt de tekst

Koppel uw kassasysteem met meerdere softwarepakketten

Ervaar het gemak van onze betaaloplossingen. Wij koppelen onze kassasystemen eenvoudig met uw bestaande softwarepakketten. Hiervoor komt onze technische dienst bij u langs om deze koppeling feilloos te laten verlopen. Vervolgens nemen onze monteurs stap voor stap de werking van het kassasysteem met u door. Wij ondersteunen u dus volledig tot u het kassasysteem volledig begrijpt. 

Ik wil graag advies

De service van KassaNet Nuus

Een partner die met u meedenkt van A tot Z

Advies op maat

Advies op maat

Elke kassa en elk systeem is maatwerk. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee. Samen komen we tot een totaaloplossing die werkt voor uw organisatie. Zo haalt u het maximale uit uw kassasysteem. 

Installatie en plaatsing

Installatie & plaatsing

Onze technische dienst zorgt dat de werking van de apparatuur naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering. Hierbij staan gebruiksvriendelijkheid en een goede koppeling met softwarepakketten centraal. Vervolgens wordt de apparatuur op locatie geplaatst, waarna wij stap voor stap de werking met u doornemen. 

Service en helpdesk

Service & helpdesk

Wij begrijpen als geen ander dat het gebruik van een kassa en pin van essentieel belang is voor uw organisatie. Onze service reikt verder dan alleen de plaatsing. Wij ondersteunen u 7 dagen per week bij vragen of storingen.

Ons kassasysteem

MplusKASSA

De complete kassasystemen van MplusKASSA zijn volledig op maat te maken voor ieder doeleinde. Er zijn talloze software-uitbreidingen, waardoor deze kassa altijd voldoet aan uw wensen.

Meer informatie over MplusKASSA

Vectron

Onze Vectron kassasystemen zijn de absolute top voor horeca en aanverwante betaaloplossingen. Met een Vectron POS haalt u een echte flexibele en high end kassasysteem in huis.

Meer informatie over Vectron

KassaNet Nuus, de partner in betaaloplossingen

KassaNet Nuus is een familiebedrijf gevestigd in Groningen. Al sinds 1987 leveren wij resultaatgerichte kassasystemen aan ondernemers met visie. Wij bedienen iedere branche, van een eenvoudig kassasysteem tot zeer uitgebreide automatisering oplossingen.

Bespaar tijd en energie door het kassasysteem te koppelen aan de programma’s waar u al mee werkt. Creëer in een handomdraai helder inzicht op elk platform en haal het maximale uit uw kassasysteem. Samen met de klant bepalen wij het uiteindelijke doel. Elke kassa, elk systeem en elke oplossing is maatwerk.

Ik wil graag advies

Wat vinden onze klanten van ons?

Cases & ervaringen


Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak