Merken kassasystemen

Vectron

Wij zijn al sinds eind jaren 90 trotse leverancier van het kassamerk Vectron. Ook de komende jaren bent u voor Vectron kassa’s bij ons aan het juiste adres!

  • Advies, verkoop en plaatsing
  • De nieuwste producten en software updates
  • 24/7 service en onderhoudsabonnementen

Met Vectron haalt u een echte flexibele high end kassa in huis. Kies uit diverse POS modellen met verschillende kenmerken. Onze adviseurs vertellen u er graag alles over.

Ik wil graag advies
Vectron logo
Vectron POS 7

Meer over Vectron

Vectron stopt niet

Onlangs is een collegabedrijf van ons gestopt met het leveren en onderhoud/service van Vectron systemen.

Hier is verwarring over ontstaan, maar Vectron als merk blijft bestaan en blijft dus ook innoveren. Wij blijven dan ook trotse dealer van Vectron! Door het stoppen van deze andere Vectron leverancier krijgen veel ondernemers dan ook geen adequate service, onderhoud en updates meer voor hun Vectron kassa. KassaNet Nuus kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden. Ook als uw Vectron kassa niet via ons is aangeschaft. 

Misschien kunnen wij u van dienst zijn? 

Ik ga graag met jullie in gesprek


Vectron, een van de grootste fabriekanten van kassasystemen ter wereld.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de horeca en meer dan 250.000 actieve systemen is Vectron het meest verkochte horeca kassasysteem van Europa. De techniek is van het hoogste niveau en is uitermate geschikt voor uw restaurant, cafetaria, bar en terras.

Een betrouwbaar kassasysteem

De zeer flexibele software, die Vectron zelf heeft ontwikkeld, is niet alleen heel betrouwbaar maar ook weinig gevoelig voor virussen en aanvallen van hackers. Doordat er minder uitval is, zijn de exploitatiekosten lager. Per cloud zijn het maximaal aantal aansluitingen aan digitale diensten en extra gegevensbeveiliging tegelijkertijd mogelijk. Het beste uit twee werelden. In combinatie met de kwaliteitsvolle hardware ontstaan uiterst betrouwbare, efficiënte complete oplossingen voor haast alle branches en bedrijfsgroottes. 

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak