Merken kassasystemen

Vectron

Met Vectron haalt u het meest bedrijfzekere horeca kassasystemen in huis. De diverse POS modellen met verschillende kenmerken garanderen het beproefde concept van dit functionele, veelzijdige topmerk. Een echte flexibele high end kassa!

Ik wil graag advies
Vectron logo
Vectron POS 7

Meer over Vectron

Vectron, een van de grootste fabrikanten van kassasystemen ter wereld.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de horeca en meer dan 250.000 actieve systemen is Vectron het meest verkochte horeca kassasysteem van Europa. De techniek is van het hoogste niveau en is uitermate geschikt voor uw restaurant, cafetaria, bar en terras.

Een betrouwbaar kassasysteem

De zeer flexibele software, die Vectron zelf heeft ontwikkeld, is niet alleen heel betrouwbaar maar ook weinig gevoelig voor virussen en aanvallen van hackers. Doordat er minder uitval is, zijn de exploitatiekosten lager. Per cloud zijn het maximaal aantal aansluitingen aan digitale diensten en extra gegevensbeveiliging tegelijkertijd mogelijk. Het beste uit twee werelden. In combinatie met de kwaliteitsvolle hardware ontstaan uiterst betrouwbare, efficiënte complete oplossingen voor haast alle branches en bedrijfsgroottes. 


Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak