De ideale pin voor ieder bedrijf

Pin

Wij hebben verschillende pinapparaten in ons assortiment. Iedere pin is veilig, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale pin die aansluit bij uw bedrijf en uw behoeften. 

Al zeker van uw nieuwe pin? Via onze webshop kunt u snel en gemakkelijk uw pinapparaat bestellen.

Ik wil graag advies
Pin

Waarom KassaNet Nuus?

Volledig ontzorgd van A tot Z

Persoonlijke aandacht

Iedere onderneming is uniek. Onze specialisten luisteren naar uw specifieke wensen en behoeften en adviseren u de best passende oplossing

Service en support

Storing in uw pinapparaat? Wij ondersteunen u te allen tijde, ook buiten kantoortijden zoals  's avonds en in het weekend!

Focus op uw gasten

U schenkt aandacht aan uw gasten en wij hebben oog voor uw betalingen. 

De pin die bij u past

De perfecte match

De 2-in-1 handheld A77

De A77 is een compacte en gebruiksvriendelijke betaalterminal die geschikt is voor kleine tot middelgrote bedrijven. De terminal ondersteunt verschillende betaalmethoden, zoals contactloze betalingen, betalingen met magneetstrip en chip, en mobiele betalingen. De A77 heeft daarnaast ook een bestelfunctie. Zo kunt u bestellingen opnemen en uw gasten laten betalen op dezelfde handheld.

Bekijk dit product Advies

De 2-in-1 handheld A920

De A920 is een gebruiksvriendelijke betaalterminal met ingebouwbe printer die geschikt is voor middelgrote tot grote bedrijven. De terminal ondersteunt verschillende betaalmethoden, zoals contactloze betalingen, betalingen met magneetstrip en chip, en mobiele betalingen. De A920 heeft daarnaast ook een bestelfunctie. Zo kunt u bestellingen opnemen en uw gasten laten betalen op dezelfde handheld. 

Bekijk dit product Advies

Mobiele pin V400

Al jarenlang favoriet van vele klanten. Wanneer u niet gebonden wilt zijn aan één locatie en over een bestaand WiFi-netwerk beschikt, is dit een ideale en zeer gebruiksvriendelijk mobiele pin.

Bekijk dit product Advies

Koppel uw pin aan uw kassasysteem

We kunnen uw pinapparaat koppelen aan uw kassasysteem. Het voordeel hiervan is dat het bonbedrag direct vanuit uw kassa wordt doorgestuurd naar de pin. Dit levert tijd op, u hoeft het bedrag niet handmatig in te voeren op de pin. Ook vermindert dit de kans op fouten. Daarnaast heeft u in het kassasysteem een compleet overzicht van de gehele cashflow.

Ik wil graag advies

De service van KassaNet Nuus

Een partner die met u meedenkt van A tot Z

Advies op maat

Advies op maat

Elke kassa en elk systeem is maatwerk. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee. Samen komen we tot een totaaloplossing die werkt voor uw organisatie. Zo haalt u het maximale uit uw kassasysteem. 

Installatie en plaatsing

Installatie & plaatsing

Onze technische dienst zorgt dat de werking van de apparatuur naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering. Hierbij staan gebruiksvriendelijkheid en een goede koppeling met softwarepakketten centraal. Vervolgens wordt de apparatuur op locatie geplaatst, waarna wij stap voor stap de werking met u doornemen. 

Service en helpdesk

Service & helpdesk

Wij begrijpen als geen ander dat het gebruik van een kassa en pin van essentieel belang is voor uw organisatie. Onze service reikt verder dan alleen de plaatsing. Wij ondersteunen u 7 dagen per week bij vragen of storingen.

Betrouwbaar en kwaliteit

Als u op zoek bent naar betrouwbare pinapparaten voor uw bedrijf, dan zijn de A77, A920 en V400 een uitstekende keuze.

Deze pinapparaten zijn ontworpen met de nieuwste technologieën om snelle en veilige transacties mogelijk te maken. Ze zijn ook gemakkelijk te gebruiken en hebben een gebruiksvriendelijk ontwerp, zodat uw klanten snel en eenvoudig kunnen betalen.

Eén van de belangrijkste voordelen van deze pinapparaten is hun betrouwbaarheid. Ze zijn gebouwd om lang mee te gaan en hebben een robuuste constructie die bestand is tegen dagelijks gebruik. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over storingen of problemen met uw betalingssysteem.


Optimaal functioneren

Bovendien bieden wij uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat uw pinapparaat altijd optimaal functioneert. Als er ooit problemen optreden, staan ​​hun deskundige technici klaar om deze snel en efficiënt op te lossen.

Ik wil graag advies

Wat vinden onze klanten van ons?

Cases & ervaringen

Deze bedrijven gingen u voor

Bekijk hier meer van onze tevreden pin-klanten.

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak