Ons team

Wij staan altijd voor u klaar

Ons familiebedrijf, gevestigd in Groningen, bestaat al sinds 1987. Van een schuurtje in Blijham, tot een vestiging in Groningen Stad. Meer over onze geschiedenis leest u hieronder.

Ons team van ervaren specialisten adviseert en helpt u graag.

Ik wil graag advies

Een greep uit onze recensies

Ons team

Meer over ons familiebedrijf

Geschiedenis

In 1968 kwam Geert Nuus in dienst bij een kassabedrijf. Na 20 jaar kennis en ervaring op doen was het tijd voor een volgende stap. Geert richtte in 1987 Nuus Kassaregisters op. Vanuit het welbekende ‘schuurtje’, in Blijham, verkocht hij kassa’s. Al snel groeide het bedrijf en werd er een groter pand gekocht in Wedderveer. Hier was toentertijd genoeg plek voor de voorraad en ruimte voor meerdere kantoren voor het personeel. Het bedrijf ging verder onder de naam Nuus Kassasystemen. Elf jaar later verhuisde Nuus Kassasystemen naar een mooi nieuw pand in Assen. Bekende merken Sharp, Vectron en Mplus werden toen al verkocht. In 2000 kreeg het bedrijf de huidige naam: KassaNet Nuus. Broers Tom en Richard hebben gaandeweg het stokje over genomen van hun vader Geert.

Inmiddels is ons familiebedrijf sinds 2016 gevestigd in Groningen. KassaNet Nuus is gegroeid tot een team van 19 medewerkers, heeft een prachtige showroom en beheert zelf het complete plaatje van verkoop tot helpdesk.Maak kennis met

Ons geweldige team:

Tom Nuus
Richard Nuus
Mark Hensema
Michiel Nuus
Wendy Kuiper
Monique Niekamp-Krops
Harald Loer
Peter van Waarden
Robin Scheper
Wouter Jan Groen
Marcel Woortman
Robin Struik
Lennart van der Veen
Warner Hake
Marijke van Suchtelen van de Haare
Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak