vv Winsum

Deze fusieclub tussen vv Hunsingo en Viboa uit 2016 heeft ruim 1100 leden en 65 teams. Sinds 2019 heeft de club een prachtige nieuwe kantine. Onlangs mochten wij hier een nieuw kassasysteem leveren, met handige koppelingen en een tablet.

Terug naar Onze projecten
vv winsum

Gebruiksvriendelijkheid en gemak stonden centraal bij deze opdracht.

Uiteindelijk is er gekozen voor twee kassa’s in de kantine én een tablet die zowel in de kiosk buiten gebruikt kan worden als in de kantine als derde kassapunt.

VV Winsum maakt gebruik van het systeem van MplusKASSA, waarbij het mogelijk is om overal online rapportages op te halen. Wel zo handig! Daarnaast is er een koppeling gemaakt met Butler TV, hiermee creëert u in een handomdraai een digitale menukaart, die altijd up to date is. Zodra de voorraad of prijzen wijzigen past de menukaart zich automatisch aan. Dit gebeurt ook bij bijvoorbeeld dagdeals. Bij VV Winsum is de altijd up to date menukaart op het scherm achter de bar te zien.

Wat zorgt voor nog meer gemak is de koppeling met de Cafetaria Bestelbon, waarbij het mogelijk is om binnen één handeling een uitgebreide bestelbon te printen. Door de koppeling met de keukenprinter komt de bon meteen op de juiste plek terecht.

Wij wensen iedereen bij VV Winsum veel succes, gemak en plezier van al deze nieuwe ontwikkelingen.

Benieuwd naar welke opties er zijn voor uw sportvereniging? Wij denken graag met u mee.

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak