SV THOS

Deze voetbalvereniging is opgericht in 1920 en inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige locatie. Er wordt niet alleen gevoetbald door jong en oud. Ook organisaties uit de buurt zoals de biljartvereniging en de bingo maken gebruik van de kantine.

De vereniging was op zoek naar een nieuw kassasysteem. De wensen: gebruiksvriendelijkheid, écht voor iedereen te bedienen, een mobiele pin en snelle levering.

Terug naar Onze projecten

“Contact gehad over een nieuw kassa systeem en binnen 2 à 3 dagen was het geregeld. Ook maar direct een mobiele pin erbij gekocht. Prima service. Goede uitleg. Belletje en ze staan voor je klaar. Of er komt direct iemand langs. Aanrader voor veel sportverenigingen of horecagelegenheden. Wij van de SV THOS zijn dik tevreden.” - SV THOS

Als u op zoek bent naar een gebruiksvriendelijk sport kassasysteem, dan komt u al snel uit bij MplusKASSA. Onder andere door de visuele wisselgeld weergave, het werken met afbeeldingen en de snelknoppen is het echt voor iedereen te bedienen. Ook handig? De makkelijk te bekijken rapportages en de bestelbon module die die direct een bestelbon voor de klant èn keuken print. En door de pin te koppelen zijn fouten verleden tijd: Het bedrag wordt via de kassa automatisch doorgezet naar het pinapparaat. Na de betaling ziet u duidelijk of de betaling is geslaagd. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en werkt u dus sneller en foutloos.

Inmiddels is het nieuwe MplusKASSA systeem geïnstalleerd en is ook de mobiele pin VX-820 geleverd. We ontvingen bovenstaande review van SV THOS! Dank voor deze mooie woorden en heel veel succes!

Naast kassa- en pinleverancier zijn wij ook bordsponsor bij SV THOS! Heeft u de borden van Nuus en Noord als eens gespot?

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak