Restro TOF Assen

Voor zowel lunch, diner als een drankje of cocktail aan de bar kunnen gasten bij deze sfeervolle plek terecht.

De eigenaren van Restro TOF waren al klant bij ons via hun andere vestigingen. Voor dit restaurant is wederom gekozen voor KassaNet Nuus. Ze vinden het handig dat we vlakbij zitten. Mocht er iets mis zijn, dan kunnen onze specialisten snel ter plaatse zijn!

De wensen voor een kassasysteem waren: gemakkelijk, gebruiksvriendelijk en modern. Na ons advies is de keuze gevallen op een kassa van MplusKASSA. Daarbij mochten we twee keukenschermen leveren en 2x de A77 ‘pin en bestel in 1’ handheld.
Terug naar Onze projecten
Restro TOF

Review van Restro Tof

In mei 2022 zijn we geopend. In onze andere zaak werken we al een tijdje met het systeem van MplusKASSA, daarom hebben we daar ook voor gekozen bij Tof. Het is enorm gebruiksvriendelijk, medewerkers snappen binnen 5 minuten het systeem en kunnen er dan goed mee werken. Een groot voordeel is de optie om snel van kaart te wisselen. We kunnen het scherm zo aanpassen naar een ander scherm. Als bijvoorbeeld de dj op zaterdag komt, switchen we voor die avond naar een andere kaart. Ook de A77 handheld is erg makkelijk voor de medewerkers. Zij kunnen op 1 handheld alles afhandelen aan tafel, bestellen én afrekenen. Voor de gasten is het handig dat ze direct op het terras kunnen betalen, en niet naar binnen hoeven.

De service van KassaNet Nuus is ontzettend goed, we worden altijd goed geholpen. In het begin hadden we weleens vragen, ook tijdens de diner shift. Nuus is altijd te bereiken en ze helpen je graag. Is er een probleem? Dan krijg je dezelfde dag nog een oplossing, ze komen altijd snel langs indien nodig. Ook op zaterdagen! Wij zijn heel tevreden.

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak