Restaurant & Snackbar Bij Hup

Al meer dan 50 jaar dient het pand van Restaurant Bij Hup als horecagelegenheid aan de Dorpsstraat in Pesse. Gasten kunnen hier bijvoorbeeld terecht voor wildstoof, rundersucade, creme brulee met stoofpeer of Bastogne parfait.


Bij Hup is al langere tijd klant bij ons. Eigenaar Jeffrey Hup wilde graag gaan werken met handhelds en moest daardoor moderniseren. Uiteindelijk heeft Jeffrey, met behulp van Vectron specialist Richard Nuus, gekozen voor een Vectron kassa met 2 Sunmi handhelds.

Terug naar Onze projecten

De kassa en handhelds bevallen erg goed, vertelde Jeffrey ons . Daarnaast heeft hij een mooie review achtergelaten op onze Google pagina. “Komen afspraken na en leveren goede producten. Aanrader!”. (Wist je dat wij gemiddeld een  4,9 scoren op Google, daar zijn we trots op!) 

De Vectron POS-technologie is gemaakt voor continue werking, zelfs onder ongunstige omstandigheden, en heeft zich al meer dan 30 jaar in de praktijk bewezen. Deze kassa helpt zowel de boekhouding als de medewerker aan de kassa. Het ergonomische ontwerp met moderne touch bediening en het individueel vorm te geven scherm dragen bij aan vlot en foutloos klantcontact. De Sunmi handheld is ook ergonomisch ontworpen. De handheld is zeer gebruiksvriendelijk door het besturingssysteem gebaseerd op Android. 

Wij wensen het Bij Hup team heel veel werkplezier van de nieuwe kassa en handhelds.


Nieuwsgierig naar welk kassasysteem het beste bij uw horeca onderneming past? Wij adviseren u graag vrijblijvend een maatwerk oplossing gebaseerd op uw wensen.

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak