Paviljoen Nijstad

Een eigentijds restaurant aan het strand van Hoogeveen. Een unieke plek waar niets moet en alles mag. Het restaurant streeft het Blue Zone principe na waarbij langer leven, gelukkig zijn en een gezondere levensstijl de basis is. Lekker relaxen met een uniek vakantiegevoel. Met de uitgebreide, maar gevarieerde menukaart is er voor ieder wat wils. Er worden ingrediënten gebruikt van lokale leveranciers en er wordt gestreeft naar zo veel mogelijk biologische producten. 

Terug naar Onze projecten
Paviljoen Nijstad

Paviljoen Nijstad maakt gebruik van een self-ordering systeem. U kunt op het terras bestellen met uw eigen telefoon door middel van het scannen van de QR-code op de tafels.

QR bestellen

Door de inzet van QR bestellen hoeven gasten niet te wachten tot dat er iemand bij de tafel is geweest. In alle rust en met een prachtig uitzicht kan de menukaart worden bekeken. Niet alleen voor de gasten een uitkomst, maar ook nog eens een handeling minder voor de bediening.

Paviljoen Nijstad maakt gebruik van een kassasyteem van Vectron met de Mobile App in combinatie met Jamezz. Jamezz maakt het bestellen met QR-codes mogelijk. Iedere tafel heeft een eigen code, dus ook in de kassa is te zien welke tefel bestelt. 


Keukenmanagement en facturatie

Paviloen Nijstad wilde rust creëren in de keuken door met keukenschermen te werken. Daarnaast was het voor deze klant belangrijk om te kunnen factureren vanuit hun kassasysteem met een koppeling met een financieel pakket.

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak