
Een uniek horeca-avontuur, geïnspireerd op de belevenissen van wereldreiziger Máximo Mofongo.
Ontstaansgeschiedenis
Horeca-ondernemer en onderwaterfotograaf Beijk leerde de charismatische man kennen tijdens een avond borrelen, na een spannende haaienduik. Het was op Cuba. Wit strand, ondergaande zon, een hippe beachbar en goede rum, vergezeld door de meest inspirerende verhalen van Máximo. De verhalen over zijn reizen, waarin de levensgenieter altijd maar weer nieuwe en bijzondere drankjes en gerechten ontdekt, maakte zoveel indruk dat Beijk in 2005 besloot om een concept te beginnen als eerbetoon aan hem; Mr. Mofongo, Global Food Specialist.
Het kassasyteem
Mr. Mofongo gebruikt een Vectronsysteem. Meerdere kassa's op verschillende verdiepingen. Daarnaast gebruikt Mr. Mofongo de Mobile Pro Handhelds voor een optimaal verloop van bestellingen en het uitserveren daarvan. Aan dit systeem gekoppeld wordt gebruik gemaakt van mobiele pinapparaten. Op deze manier hoeven klanten niet te betalen bij de kassa, maar kan dit aan tafel wat ideaal is!

Heeft u advies nodig?
Onze adviseurs staan voor u klaar!