Cafetaria Lunchroom Emmy

Cafetaria Lunchroom Emmy in Slagharen wilde graag automatiseren. Geen gedoe met bonnen meer in de keuken, maar een overzichtelijke manier waarbij medewerkers elkaar makkelijk kunnen ondersteunen. De oplossing: kitchen manager schermen. Jamezz Online en een gloednieuw kassasysteem werden daarnaast gekozen voor nog meer snelheid, gemak en vernieuwing.

Terug naar Onze projecten
Cafetaria lunchroom Emmy

Emmy is al Jaren klant bij ons, midden Jaren 90 hebben we elkaar getroffen op een beurs. Over deze laatste opdracht die wij voor Emmy mochten uitvoeren zeggen ze super tevreden te zijn “de service is erg goed”. Lees de volledige review van Emmy hieronder.

Hoe bevalt het?

“Het totaalpakket wat we van KassaNet Nuus hebben is super. De kassa bevalt heel goed en de keukenschermen zijn ideaal. Naast de bestellingen in de zaak en telefonische bestellingen komen ook de Jamezz online bestellingen binnen op de schermen. We hebben nu een beter totaaloverzicht, geen gedoe meer met briefjes. Daardoor werken we sneller.

Binnenkort worden de bestelzuilen geplaatst. Gasten die aan de kassa willen bestellen kunnen dan bij deze zuil eventueel zelf hun bestelling plaatsen. Hierdoor kunnen we degene achter de kassa efficiënter inzetten. Het geeft meer ruimte voor telefonische bestellingen, het verkopen van ijs, enz.

De service van KassaNet Nuus is erg goed. Als we vragen hebben dan kunnen we altijd bellen en worden we gelijk geholpen. Ook al bellen we in het weekend, je krijgt direct de helpdesk aan de lijn. Hierdoor kunnen wij onze klanten een zo goed mogelijke service blijven bieden, want: onze service van vandaag is de reclame voor morgen.”
Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak