Brasserie de Basis

Begin dit jaar is de verbouwde brasserie bij het vliegveld in Hoogeveen heropend. De eigenaren van de brasserie maakten nog gebruik van een verouderd kassasysteem en wilden graag vernieuwen. Ook waren ze op zoek naar een kassa met tafelregistratie en wilden ze graag handhelds.

Terug naar Onze projecten

Sinds kort maakt de brasserie gebruik van een kassasysteem van MplusKASSA, twee handhelds en een keukenprinter.
Wij mochten dit adviseren en leveren bij de brasserie.

Het systeem van MplusKASSA bevat standaard:
 -Visuele wisselgeld teruggave
 -De mogelijkheid om zelf de kassabon in te stellen
 -De mogelijkheid om snelknoppen in te stellen
 -De mogelijkheid om in een handomdraai rapportages te bekijken


Aanvullend is er kozen voor de Artikelenbeheer Pro koppeling, waarmee artikelen uitgebreid beheerd kunnen worden en door het toevoegen van afbeeldingen is in één oogopslag inzicht in de voorraad. Natuurlijk is er ook een koppeling gemaakt met Horeca Tafelregistratie, zoals gewenst. Hierbij is het mogelijk om te bestellen en af te rekenen op een visuele tafelplattegrond. Er kan nu sneller en eenvoudiger gewerkt worden door de integratie met het keukenmanagement systeem. Wel zo efficiënt!


 Op de handhelds kan een medewerker per tafel bestellingen opnemen én afrekenen. Zo hoeven de klanten niet onnodig te wachten en biedt de brasserie de beste klantenservice.


Wij spraken mede-eigenaar Anita. Zij vertelde ons dat de brasserie in de toekomst wellicht het QR bestellen wil aanbieden aan de klanten. Maar voor nu werkt de nieuwe kassa met handhelds helemaal goed!

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak