Succesvolle betaalautomaat pilot onder Vectron klanten

Onlangs hebben wij een succesvolle pilot afgerond bij 3 van onze Vectron klanten. Zij hebben proefgedraaid met de nieuwste 2 in 1 betaalautomaten: A77 & A920. Deze betaalautomaten zijn perfect te combineren met de nieuwste Vectron modellen. Alle drie de klanten zijn erg tevreden over deze betaalautomaten en blijven er mee werken.

Wij willen Keernpunt te Diever, Westersail te Eernewoude en Silverado te Wanneperveen bedanken voor het draaien van deze pilot.

Terug naar Nieuws

De A77 en A920

Op de A77 & A920 kunt u per tafel bestellingen opnemen én afrekenen (op de A920 incl. printen kassabon!). Zo hoeven uw klanten niet onnodig te wachten en biedt u de beste klantenservice.

✅Contactloos betalen
✅Touchscreen
✅Full colour
✅Android - Apps installeren is mogelijk
✅Wi-Fi
✅Geschikt voor alle betaalmethoden
✅Goede batterij - Meerdere shifts draaien zonder opladen


Nieuwsgierig naar meer? Kom dan langs in onze showroom in Groningen of op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg op 15,16,17 nov (stand 310). U kunt de 2 in 1 betaalautomaten, en de koppeling met Vectron, zelf proberen en onze specialisten vertellen u graag nóg meer over alle voordelen.

🔸Showroom: Via info@nuus.nl of 050 820 0032 kunt u een afspraak maken om de A77 en A920 te proberen in de showroom

🔸Beurs: voor de beurs kunt u ook contact opnemen voor een afspraak via info@nuus.nl of 050 820 0032, tickets zijn gratis te verkrijgen via de website van de beurs

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak