De invloed van nieuwe betaalpassen op uw betaalautomaat

Beste klant, 

Vanaf 1 juli 2023 is er een grote verandering op komst in het betaallandschap. Er worden vanaf deze datum geen betaalpassen meer uitgegeven van Maestro (Mastercard) of V PAY (Visa). Deze passen worden vervangen door Debit Mastercard en Visa Debit.

Alle betaalpassen die eerder zijn uitgegeven blijven gewoon geldig tot de geldigheidsdatum die op de pas staat vermeld. Echter zullen de banken vanaf eind 2022 al beginnen met de uitgifte van de nieuwe passen. Hierdoor groeit het aantal consumenten met een betaalpas van het merk Debit Mastercard of Visa Debit in plaats van Maestro of V PAY.


Meer informatie volgt hieronder.

Terug naar Nieuws

Wat betekent dit voor u?

In veel gevallen is er een software update nodig op betaalautomaten om de nieuwe betaalpassen te kunnen accepteren. Hier zullen we, waar nodig, klanten op tijd van op de hoogte stellen. Veelal zullen we deze updates op afstand en achter de schermen uitvoeren. Echter is dit op een bepaald automaat niet mogelijk. De Vx570 gecombineerd met het pinpad Vx820 (zie foto) is uitgesloten van de software update. 

Dit betaalautomaat blijft natuurlijk gewoon werken. Helaas is de consequentie van steeds meer nieuwe betaalpassen onder consumenten, dat dit betaalautomaat steeds minder betaalpassen zal accepteren. Elke klant met de Vx570 gecombineerd met het pinpad Vx820 heeft persoonlijk bericht van ons ontvangen.

Interesse in advies naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Hier kunt u een adviesafspraak maken, even bellen kan natuurlijk ook.

 

Met vriendelijke groet,

Team KassaNet Nuus

Team KassaNoord

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak