Merken kassasystemen

MplusKASSA

De kassasytemen van MplusKASSA zijn de meest complete kassa's die worden aangeboden door het makkelijk uit te breiden software zijn er talloze mogelijkheden. Het systeem is ten alle tijden te personaliseren waardoor iedereen gebruiksgemak ervaart. Kortom: dé kassa voor ieder bedrijf. 

Ik wil graag advies
Mplus Kassa

Meer over MplusKassa

Uw MplusKASSA op maat

De kassasoftware is zelf samen te stellen. De Q1000 MplusKASSA Pro is de basis, en er kan zelf gekozen worden voor het toevoegen van verschillende functionaliteiten. Door deze modulaire opbouw, laten de systemen zich naadloos aanpassen aan iedere bedrijfsorganisatie. Kies alleen de functionaliteiten die nodig zijn en laat het overbodige weg. Zo betaalt u nooit te veel.

Slimme toepassingen

Alleen wat voor uw situatie van toepassing is wordt voor u geprogrammeerd. Dit betekent: geen overbodige knoppen en opties! Door dat het MplusKASSAsysteem is opgebouwd uit modules is het systeem makkelijk aan te vullen als u na een periode veranderingen wilt aanbrengen. Wij helpen u de juiste samenstelling te bepalen. 

Koppel uw favoriete programma's

Bespaar tijd en moeite door uw programma's die u reeds gebruikt te koppelen aan de MplusKASSA. U kunt hierbij denken aan boekhoudprogramma's, reserveringen en voorraadbeheer. U krijgt alles centraal op dezelfde kassa, waardoor u orde en overzicht bewaart.

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak