MplusKASSA Online

Waar en wanneer u maar wilt toegang tot de online backoffice. Het kan met MplusKASSA Online. Analyseer eenvoudig en op maat al uw data overzichten in het dashboard en stel in een handomdraai de voorraad app in naar wens. Naast deze complete functies wordt de online backoffice constant uitgebreid en vernieuwd.  

Voorraad app 

De voorraad app versterkt uw kassa! Momenteel heeft de voorraadapp 3 functies: correcties, inkoopopdrachten en artikel raadplegen. 

Correcties 

Maak eenvoudig voorraad correcties met de voorraad app. Scan een artikel, bekijk de voorraad en pas de aantallen aan. Zo wordt inventariseren een fluitje van een cent. 

Inkoopopdrachten 

Loop rond met de Sunmi L2 scanner, scan de gewenste artikelen, voer het aantal in en verstuur de inkoopopdracht naar de kassa.  

Artikel raadplegen 

In één oogopslag bekijkt u de voorraad per artikel. 

Zo is direct duidelijk wat er nog beschikbaar is of wat  

er bijbesteld moet worden. 

 

Sunmi L2 met scanner 

Stukprijs: €499,- 

Een scanner helpt u enorm bij het beheren en inventariseren van de voorraad. Deze nieuwe Sunmi L2 handheld met Zebra scanner is waterdicht en heeft een sterke batterij. Speciaal ontworpen met een verbeterd Android besturingssysteem. De handheld is geoptimaliseerd voor uitstekende gebruikservaringen en is slimmer en krachtiger dan voorgangers.

Specificaties 

  • 5 inch multi-touchscreen 
  • Ingebouwde Zebra scanner 
  • 2GB RAM + 16 GB ROM 
  • Quad-core 1.4GHz 
  • WiFi en 4G 
  • Android 

 

U gebruikt MplusKASSA Online al vanaf €25,- per maand, per filiaal. Dit is standaard inclusief één gebruiker. Daarnaast kunt u met meerdere gebruikers gelijktijdig werken in MplusKASSA Online. Hier betaalt u per extra gebruiker €10,- per maand voor.  

De voorraad app is onderdeel van MplusKASSA Online. Hierbij wordt gekeken naar de modules die u aangeschaft heeft voor de kassa. Om de voorraad app te kunnen gebruiken, is de module voorraadbeheer benodigd. 

 

Nieuwsgierig naar het gebruiksgemak? We laten u graag de demo’s in onze showroom zien en uitproberen! Dé perfecte manier om te beoordelen of MplusKASSA Online en de Sunmi L2 de geschikte keuze voor u zijn. Een afspraak maken? Dat kan via onderstaand telefoonnummer of e-mail. 

Vraag direct een offerte aan  
X