Een kassasysteem voor iedere sportkantine

Waarom een sportkantine kassasysteem van KassaNet Nuus?

KassaNet Nuus heeft het kassasysteem voor elke sportkantine of vereniging, van een grote club als FC Groningen tot de lokale voetbalvereniging in eigen dorp. Een sportkantine kassasysteem dat voor elke vrijwilliger toegankelijk en bruikbaar is. Onze kassasystemen sluiten naadloos aan bij de wensen van verenigingen, en tegelijkertijd biedt het een veelzijdige uitkomst voor uw sportclub. Onze technische dienst installeert het systeem zorgvuldig op locatie en staat 7 dagen per week voor u klaar bij het ondersteunen van vragen of storingen. Nieuwsgierig? Wij adviseren u graag over een passend kassasysteem voor uw sportkantine of vereniging dat aansluit bij uw wensen.

Ik wil graag advies
Sportkantine kassasysteem

Waarom KassaNet Nuus?

Volledig ontzorgd van A tot Z

Persoonlijke oplossing
Aan de ene kant de eenvoud, maar aan de andere kant bieden onze kassasystemen u talloze mogelijkheden. Ga voor een gebruiksvriendelijk kassasysteem dat volledig afgesteld kan worden op de werkwijze van elke sportkantine. 

Service & support
Storing in uw kassasysteem? Wij ondersteunen u ten alle tijden, ook 's avonds en in het weekend!
Wij regelen het voor u
Terwijl u zich op de klanten richt, verzorgen wij de verwerking van de betalingen tot in de puntjes. 

Online rapportage
Pinkoppeling
Gebruiksvriendelijk kassasysteem
Betaling clubpas
Registratie intern verbruik

Oplossingen voor sportkantines door KassaNet Nuus

Voor elke situatie een oplossing

Online rapportage

Online rapportages zijn overzichtelijk weergegeven. Denk aan zaken als doorverkoopcijfers, winstmarges, rentabiliteit en natuurlijk de omzet .U maakt zo trends en ontwikkelingen in het verkoopproces inzichtelijk. Dit kan erg in uw voordeel werken als u er hierdoor achter komt dat een bepaalde actie enorm goed heeft gelopen. U kunt uw vervolgacties hier op aanpassen en meer omzet genereren.

Koppelen pin

Een hoge transactiesnelheid krijgt u met de pinkoppeling van CCV. Met een directe kabelaansluiting worden invoerfouten voorkomen en tijd bespaart.

Gebruiksvriendelijk

Het systeem is helemaal naar eigen wens in te richten. Visuele weergave is mogelijk. Dit zorgt er voor dat elke vrijwilliger met het systeem kan werken. Op het sportkantine kassasysteem kunt u meerdere gebruikers toevoegen, op deze manier krijgt u inzicht in de werkzaamheden per gebruiker. Iedere vrijwilliger kan de producten indelen zoals zij zelf prettig vinden werken. Snel kunnen uitrekenen wat een klant terugkrijgt? Met de visuele weergave van het kassasysteem kan er makkelijk worden ingevoerd met wat voor betaalmiddel een klant wenst te betalen en wat de klant contant terugkrijgt.

Betalen met clubpas

Het club- of ledenpassysteem heeft als basis de digitale portemonnee; vanuit deze portemonnee kunnen uw supporters, gasten, clubleden, medewerkers en bezoekers snel en simpel afrekenen. U hoeft enkel de pas op de kaartlezer te houden en de rest gaat vanzelf! Een handige toevoeging voor ieder kassasysteem in de sportkantine.

Interne registratie

De scheidsrechter, de leider of een bestuurslid krijgt vaak een kop koffie aangeboden door de club. In het kassasysteem kunt u dit makkelijk toedelen aan de juiste persoon. De complete overzichten geven precies inzichtelijk aan wie, wat en wanneer er iets is weggegeven. 

Koppel uw sportkantine kassasysteem met meerdere softwarepakketten

Ervaar het gemak van onze kassa's 

Op het sportkantine kassasysteem kunt u meerdere gebruikers toevoegen, op deze manier krijgt u inzicht in de werkzaamheden per gebruiker. Wilt u graag snel kunnen uitrekenen wat een klant terugkrijgt? Met de visuele weergave van de kassa kan snel en makkelijk worden ingevoerd waar een klant mee betaald en wat de klant terugkrijgt aan wisselgeld. Op deze manier voorkomt u fouten. Het kassasysteem is modulair opgebouwd, waardoor het mogelijk is om elke oplossing  verder te personaliseren naar uw eigen wensen en voorkeur. KassaNet Nuus weet als geen ander dat de administratie van uw sport(club) of sportkantine soms een lastig gedoe kan zijn, terwijl dat totaal niet nodig is. Samen met ons kunt u ervoor zorgen dat u de administratie met het grootste gemak op orde houdt. Het kassasysteem kan eenvoudig worden gekoppeld met softwarepakketten zoals Exact online, Snelstart en andere boekhoudprogramma's. 

Ik wil graag advies

De service van KassaNet Nuus

Een partner die met u meedenkt van A tot Z

Advies op maat

Advies op maat

Elke kassa en elk systeem is maatwerk. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee. Samen komen we tot een totaaloplossing die werkt voor uw organisatie. Zo haalt u het maximale uit uw kassasysteem. 

Installatie en plaatsing

Installatie & plaatsing

Onze technische dienst zorgt dat de werking van de apparatuur naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering. Hierbij staan gebruiksvriendelijkheid en een goede koppeling met softwarepakketten centraal. Vervolgens wordt de apparatuur op locatie geplaatst, waarna wij stap voor stap de werking met u doornemen. 

Service en helpdesk

Service & helpdesk

Wij begrijpen als geen ander dat het gebruik van een kassa en pin van essentieel belang is voor uw organisatie. Onze service reikt verder dan alleen de plaatsing. Wij ondersteunen u 7 dagen per week bij vragen of storingen.

Wat vinden onze klanten van ons?

Cases & ervaringen

U bent niet alleen

Deze sportverenigingen gingen u voor

Team verkoop

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak