Kassanet Nuus sinds 1968

Pinautomaten van CCV

Betrouwbaar en vooruitstrevend

De betaalwereld beweegt voortdurend, met veranderingen op het gebied van techniek, regelgeving en consumentenvoorkeuren. Gelukkig kunnen wij gebruik maken van onze jarenlange ervaring als marktleider in de betaalbranche. Wij zetten onze kennis en kunde in om u en uw klanten wegwijs te maken in deze ontwikkelingen. U ziet dit aan onze hoogwaardige betaaloplossingen, maar zeker ook aan de manier waarop wij werken.

Mogelijkheden

P400 (vast)

De P400 is stabiel, snel en voldoet aan de nieuwste veiligheidseisen en certificaten. Daarnaast kan de betaalautomaat worden gekoppeld aan de kassa. Scannen en direct (contactloos) betalen is geen enkel probleem.

 

V400M Mobiele pinapparaat

Klanten laten betalen zoals zij dat willen. Nooit meer te lang wachten op een betaling. Een snel en wendbaar apparaat.

 De V400M is de nieuwste en snelste mobiele betaalautomaat. Een echte uitblinker is kracht en uitstekende prestaties. De look en feel zijn erg stijlvol en compact. Voor het gebruikt op uw terras schakelt de terminal moeiteloos over van wifi naar 4G. Met deze pinterminal kunt u altijd en overal betalen zonder problemen. 


CCV Budget

Met de CCV Budget regelt u voordelig en goed uw betalingen. U en uw klanten gebruiken samen één draaibare betaalautomaat. 

Met de VX 520 bent u klaar voor de toekomst! De betaalautomaat ondersteunt contactloos betalen (Near Field Communication) en accepteert debetkaarten, credit-, loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons.

  • Voldoet aan recente veiligheidseisen.
  • Geschikt voor communicatie via internet.
  • Voor ondernemingen met een kleine balie.
  • Breedband internet
  • Verlicht toetsenbord
  • Ondersteunt contactloos betalen.
  • CCV Budget is de VX 520 betaalautomaat.

U vindt de VX 520 budget oplossing bij Kassa Noord.

 

Vraag direct een offerte aan  
X