Klaar voor het terrassenseizoen

Maak uw bedrijf klaar voor het terrassenseizoen!

Het lenteweer staat voor de deur en als we geluk hebben zitten we nog voor het einde van de maand weer heerlijk in het zonnetje een drankje te doen op het terras. Is uw terras lente-ready? Wij hebben een aantal punten die uw seizoen makkelijker en efficiënter kunnen maken.

 

Mobiele handhelds

Uw terras zit lekker vol en de sfeer zit er lekker in, dan is het natuurlijk fijn om de bestelling van uw gasten zo soepel mogelijk te laten verlopen! Met een mobiele handheld komt de bestelling gelijk door op de kassa bij de bar, u hoeft dus niet eerst de bestelling op een briefje naar binnen te brengen. U bespaart tijd, maar ook een overbodige wandeling naar de bar. Op deze manier kunt u snel en efficiënt werken wat uiteindelijk zal resulteren in een hogere omzet én een boel tevreden klanten. Onze mobiele handhelds zijn te koppelen met de kassasystemen van MplusKASSA en Vectron.

Mobiele pinautomaat

Naast een efficiënte oplossing voor het opnemen van bestellingen heeft KassaNet Nuus ook een perfecte oplossing voor het afrekenen van bestellingen. U kunt zich de sutuatie waarschijnlijk goed voorstellen dat een gast graag wil pinnen en hij/zij daardoor mee naar binnen moet lopen, omdat daar uw pinapparaat staat. Dit is met de V400 Mobiele pin verleden tijd! U kunt uw gasten aan hun eigen tafel laten betalen, waardoor er een stukje extra rust wordt gecreëerd voor uw medewerkers. Dit is niet alleen fijn voor u, maar ook voor uw gast. 

QR-bestellen

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de nieuwste innovaties van dit moment en dat is het bestellen met eigen smartphone doormiddel van het scannen van een QR-code. Uw gasten kunnen op deze manier op hun eigen telefoon de menukaart bekijken en bestellen. Het enige wat u zelf nog hoeft te doen is het uitserveren en afrekenen van de bestelling en het uw gasten naar hun zin maken. Het geeft u iets meer ruimte in de bediening. 

Overzicht bewaren met tafelregistratie  

In het hoogseizoen komt het natuurlijk vaak een keer voor dat u vol zit en er een kans is dat u iets ontgaat. Dit willen we niet, maar het gebeurt wel eens. Met de tafelregistratiemodule van MplusKASSA heeft u altijd overzicht en weet u precies wat, welke tafel heeft besteld en gekregen. Door de eigen in te richten plattegrond kunt u het maken zoals u zelf prettig vindt. Vergeet nooit meer dat ene tafeltje om de hoek! 

Vraag direct een offerte aan  
X