Vacature Medewerker Bedrijfsbureau

 

Vacature Medewerker Bedrijfsbureau

Kom jij ons team versterken? Bij KassaNet Nuus zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker Bedrijfsbureau. In deze functie ben jij dé schakel tussen onze verschillende afdelingen. Je bent verantwoordelijk voor de planning en je stuurt de monteurs aan. Zo zorg je uiteindelijk voor optimaal verloop van alle werkzaamheden binnen het bedrijf. Perfecte eigenschappen voor deze functie: gedrevenheid, besluitvaardigheid, stressbestendigheid, sociaal sterk, flexibiliteit, betrokkenheid. We vertellen je graag kort meer over wie wij zijn en over de functie:

 

Waar kom je te werken?

Je wordt onderdeel van KassaNet Nuus, gevestigd in Groningen. KassaNet Nuus (B2B) levert innovatieve en op resultaatgerichte afrekensystemen aan ondernemers met visie. Wij doen dit met passie voor het vak! Ons bedrijf bestaat uit een hecht en enthousiast team van ca. 20 medewerkers. Binnen ons familiebedrijf heerst een informele werksfeer. We zijn werkzaam in verschillende branches zoals de horeca en retail.

 

Wat zijn je werkzaamheden?

Als medewerker bedrijfsbureau werk je nauwkeurig samen met collega’s op het bedrijfsbureau en ben jij de schakel tussen de afdelingen technische dienst, verkoop en administratie.

Daarbij heb je primair de verantwoordelijkheid voor het effectief en efficiënt plannen van personeel. Naast de planning stuur je monteurs aan en zorgen jullie gezamenlijk voor een optimaal verloop van de werkzaamheden. Je bent een spin in het web en bent cruciaal voor de organisatie en bij de verloop van orders. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s en klanten. Daarbij handel je klachten af en verstrek je de betrokken medewerkers informatie. Je registreert binnen de eigen discipline administratieve gegevens in een geautomatiseerd systeem.

 

Wat verwachten wij van jou?

Je bent gedreven, besluitvaardig, stressbestendig, organisatorisch sterk en communicatief sociaal vaardig. Daarnaast kun je uitstekend onder tijdsdruk werken en toon je flexibiliteit ten aanzien van werktijden. Je beschikt over een probleemoplossend vermogen en je bent accuraat in de uitvoering van jouw werkzaamheden. Daarnaast durf je kritisch te zijn naar je collega’s. De volgende gedragskenmerken spelen een nadrukkelijke rol bij het uitoefenen van de functie:

 • Betrokkenheid tonen: Je werkt met toewijding en toont op constructieve wijze emotionele binding met de zaak, activiteit en/of persoon;
 • Besluitvaardig handelen: je neemt rationele, realistische beslissingen, gebaseerd op het overwegen van voldoende beschikbare feiten en alternatieven en borgt een goede timing;
 • Plannen: je geeft realistisch tijdpad en onderbouwde prioriteitsstelling weer voor eigen werk of dat van anderen en je zorgt voor optimaal benutten van tijd en middelen;
 • Samenwerken: je draagt actief bij aan het realiseren van vooropgezette gemeenschappelijke doelen. Je bevordert de onderlinge communicatie en deelt informatie met anderen en ondersteunt anderen.

 

Functie eisen:

 • HBO/MBO 4 werk- en denkniveau
 • Relevante werkervaring en kennis is een pré
 • Ervaring met Exact online
 • Kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal

 

Wat kun jij van ons verwachten?:

 • Marktconform salaris / salaris gebaseerd op relevante werkervaring
 • Vrijheid voor eigen inbreng en initiatief
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Werken in dagdienst bij een gezond, groeiende organisatie.
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur 
 • Informele werksfeer

Enthousiast geworden? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Mail jouw motivatiebrief en CV naar info@nuus.nl. 

Vragen? Stel ze dan gerust via een e-mail naar info@nuus.nl, we vertellen je graag meer over deze functie.

Vraag direct een offerte aan  
X