Schakel uw apparatuur niet uit!

In deze onwerkelijke tijd van het Coronavirus willen we u graag ondersteunen waar dit kan. We kunnen er niets aan veranderen, maar we kunnen elkaar wel helpen. We willen u graag via deze weg op de hoogte houden van belangrijke zaken.

Let op!

Door het Coronavirus ligt een gedeelte van het land stil en mogelijk uw onderneming ook. Heeft u uw zaak totaal dicht moeten doen en gebruikt u daardoor uw apparatuur niet? Het uitzetten van uw apparatuur kan voor het functioneren van uw kassasysteem of pinautomaat echter zorgen voor problemen. Laat het daarom aanstaan!

Als uw apparatuur langere tijd niet wordt gebruikt loopt u het risico om belangrijke updates te missen. Daarnaast kan uw apparatuur crashen doordat het langere tijd niet onder spanning heeft gestaan. Om dit te voorkomen raden wij uw aan om uw apparatuur aan het netstroom te laten.

Neem uw apparatuur mee naar huis

Bent u door de omstandigheden niet op uw zaak? Dan kunt u het beste uw apparatuur mee naar huis nemen, zodat u het daar aan kunt sluiten. Check bij uw leveranciers of ditzelfde geldt voor de andere apparatuur binnen uw zaak. Op deze manier kunt u probleemloos starten zodra dit weer kan. Heeft u verder nog vragen? 

Volg ook onze Facebookpagina en LinkedIn. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn die wellicht iets betekenen voor uw onderneming zullen wij dit hier uiteraard vermelden.

Vraag direct een offerte aan  
X