QR-bestellen

We leven op dit moment in een bizarre wereld. Het is niet mogelijk iets te veranderen aan de situatie, daarom willen wij samen vooruitkijken naar mogelijke oplossingen waardoor uw zaak toch weer 'normaal' kan gaan draaien. 

Meer informatie? Vraag onze adviseur:

Richard Nuus

Verkoopadviseur

Horeca oplossingen KassaNet Nuus:

  • Genereer een hogere omzet
  • Gereed voor 1,5m samenleving
  • Snel realiseerbaar
  • Meer besteding per persoon
  • Lagere personeelskosten

Bent u al klaar voor de 1,5 m samenleving? Ontdek onze horeca oplossingen

Onpersoonlijk het nieuwe normaal?

Het is natuurlijk niet waar de horeca voor staat, onpersoonlijk,. Maar in de huidige situatie en met de vooruitzichten kunnen we er haast wel van uitgaan dat we de 1,5 meter afstand nog wel een tijdje moeten bewaren. Dit is natuurlijk verre van ideaal in uw sector. Daarom hebben wij een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje gezet die u misschien kunnen helpen in de nieuwe situatie.

Deze systemen kunnen stand-alone werken, maar kan ook worden gekoppeld aan verschillende kassasystemen waaronder Vectron en MplusKASSA 

 

Vraag vrijblijvend om advies!

 

Een eigen webshop 

Heeft u misschien al gedacht aan het opzetten van een webshop? Via een webshop kunnen uw klanten thuis de bestelling doen. Zodra de bestelling gereed is of aan de deur geleverd zal worden zullen uw gasten een seintje krijgen. U hoeft op deze manier niet met de klant in contact te komen. 

Uw klanten kunnen in de webshop de bestelling betalen zodat u geen contact hoeft te maken met de klant tijdens het afhalen. 

Heeft u nog geen webshop, dan kunnen wij u hier bij helpen!

Bestellen via QR-code of NFC

Als straks uw restaurant en terras wel weer open kan, hebben wij voor u het volgende: het is mogelijk uw gasten een bestelling te laten plaatsen en te betalen met hun eigen smartphone of tablet. Er zijn meerdere manieren om toegang te krijgen tot uw menukaart:

  1.  Door het scannen van de QR-code
  2.  Door de telefoon op het NFC plaatje te leggen
  3.  Door het invullen van een webcode
  4.  Via de app

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Bestellen op een bestelzuil

U wilt juist nu voorkomen dat uw gasten onnodig lang in de rij moeten wachten om een bestelling te doen. U kunt kiezen voor een bestelzuil waar uw klanten kunnen bestellen. Klanten kunnen eenvoudig en razendsnel hun bestelling doen op de zuil terwijl uw werknemers zich bezig kunnen houden met het bereiden van de bestellingen. De zuilen zijn beschikbaar in allerlei formaten, van een countermodel tot een grote, staande bestelzuil. Op deze manier kunt u ook het persoonlijke contact met uw klanten vermijden. 

Vraag direct een offerte aan  
X