Wie maken er gebruik van self-ordering systemen?

Wie maken er gebruik van self-ordering systemen?

Gepubliceerd op:

Waarom self-ordering systemen het geheime wapen zijn voor de horeca. Door de huidige situatie waarin wij ons nu verkeren hebben we geen andere optie dan flexibel zijn. We kunnen er vanuit gaan dat de 1,5 meter samenleving nog een tijdje stand houdt en daar hebben wij een aantal olossing voor bedacht. Er zijn al een aantal bedrijven die gebruik maken van self-ordering systemen. 

Wie maken er gebruik van self-ordering systemen?

Restaurant de Grillerije

Bij Restaurant De Grillerije te Franeker kunt u van woensdag t/m zondag kiezen uit de uitgebreide bourgondische menu kaart. Het doel is lekker eten, vriendelijke bediening een avondje uit. Natuurlijk wordt er ook aan de kinderen gedacht, een speciale kinderkaart, Lange rietjes, met een drank amuse, chinese eetstokjes, kinderverrassing, en een lekker ijsje na. Wordt het voor de kinderen een echt feestje!

Bij de Grillerije kan worden besteld via een webshop. Op deze manier kunnen klanten makkelijk en snel, waar en wanneer zij willen bestellen van het bezorgmenu. 

Heerlijke Streken Blauwe Stad

De kaart kenmerkt zich door heerlijke gerechten, met liefde en passie gemaakt van verse (streek)producten. Elke dag bieden zij vers door de koks gemaakt gebak, wat heerlijk smaakt bij een kopje koffie.

Heerlijke streken heeft ook gekozen voor het gebruik van een webshop. Daarnaast berereiden zij zich erg slim voor op het moment dat de horeca weer los mag met de keuze voor de bestelApp. Gasten kunnen daardoor straks zelf de bestelling doen met eigen telefoon!

De huiskamer in Ansen

Restaurant De Huiskamer staat bekend om haar huiselijke aankleding en een gemoedelijke sfeer. Bij De Huiskamer kunt u genieten van diverse Drentse streekgerechten en een uitgebreid aanbod aan heerlijke lekkernijen.

Ook de Huiskamer heeft gekozen om gebruik te maken van een webshop en een bestelApp. Op dit moment kunt u er maaltijden afhalen op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en tijdens feestdagen. 

Bekijk ook

Het Wantij

Het Wantij

Eten bij Het Wantij staat garant voor een avond genieten. Een gevarieerde menukaart met heerlijke gerechten voor iedereen. De combinatie tussen pizza’s en pannenkoeken maakt dat er voor iedereen iets tussen zit. Een ruime keuze uit vlees-, vis- of vegetarische gerechten. 
Bekijk het project
Foodcafé Burgers en zo

Foodcafé Burgers en zo

Ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van de stad Groningen vindt u in het Drentse dorp Roden, het Foodcafé Burgers en zo. Dit café bestaat inmiddels een jaar en is sinds de opening alleen maar succesvoller geworden. Kwaliteit, toegankelijkheid en gastvrijheid zijn kenwaarden waar Aan en Janine erg veel waarde aan hechten. 
Bekijk het project
Tox Bar Schiermonnikoog

Tox Bar Schiermonnikoog

Met de veerboot vanaf Lauwersoog bent u binnen no-time in het dorp van het eiland Schiermonnikoog. Met het kleine inwonersaantal van +/- 900 is het een van de kleinste eilanden van de wadden. Dat wil niet zeggen dat er weinig te doen is, in tegendeel. Wanneer u het dorpje binnenkomt vind u direct aan uw rechterzijde de Tox Bar. Hier kunt u eten, drinken en dansen. Tox Bar is dagelijks geopend en u kunt er voor ieder moment van de dag terecht. 
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X