Tox Bar Schiermonnikoog

Tox Bar Schiermonnikoog

Gepubliceerd op:

Met de veerboot vanaf Lauwersoog bent u binnen no-time in het dorp van het eiland Schiermonnikoog. Met het kleine inwonersaantal van +/- 900 is het een van de kleinste eilanden van de wadden. Dat wil niet zeggen dat er weinig te doen is, in tegendeel. Wanneer u het dorpje binnenkomt vind u direct aan uw rechterzijde de Tox Bar. Hier kunt u eten, drinken en dansen. Tox Bar is dagelijks geopend en u kunt er voor ieder moment van de dag terecht. 

Tox Bar Schiermonnikoog

MplusKASSA voor Vectron

Tox Bar is al langere tijd klant van KassaNet Nuus en maakte gebruik van een kassasysteem van het merk Vectron. Tox Bar had als wens gebruik te kunnen maken van vaste klantenpassen en cadeaukaarten. Doordat dit perfect werkt op het systeem van MplusKASSA, is deze switch gemaakt. 

 

Cadeaukaart en relatiekaart

Met de cadeaukaart module heeft u meerdere opties en mogelijkheden. Tox Bar maakt gebruik van beide opties. twee verschillende kaarten die beide op een andere manier zorgen voor klantenbinding en natuurlijk gemak voor klanten. De cadeaupas wordt eenmalig gedefiniëerd met een bepaald bedrag die de klanten kunnen gebruiken. En de vaste klantenpassen kunnen worden opgewaardeerd en worden gebruikt als betaalmiddel. 

Wist u dat?

De Tox Bar is vernoemd naar de schipper Mees Toxopeus die van 1927-1950 bekend stond als mensenredder op de Waddenzee. In 1967 vernoemt Jan Berend Bazuin, eigenaar van Hotel Bazuin op Schiermonnikoog, zijn café naar zijn overbuurman Mees Toxopeus. Het café heet nog steeds Tox Bar.

Bekijk ook

Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Beschut van de zilte zeewind loungen in de zachte kussen, dineren aan aan zee met een prachtig uitzicht. Strandpaviljoen West Aan Zee geeft het echte ongedwongen gevoel, zodat u hier heerlijk kunt genieten. Zowel binnen als buiten kunt u heerlijk zitten en de keuze is reuze!
Bekijk het project
Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

  In het Drentse Gasselte staat het restaurant 't Maotie. Het woord 'Maotie' is afgeleid van het woord 'Made' of 'Ma'. Het betekent weiland of hooiland. Door de lage ligging van deze grond werden ze niet voor landbouw gebruikt. Op de plek van het restaurant lag eerder een geul in het weiland, bekend als 't Maotie van de toemalige boer Mans Kroeze.
Bekijk het project
Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

Een eigentijds restaurant aan het strand van Hoogeveen. Een unieke plek waar niets moet en alles mag. Het restaurant streeft het Blue Zone principe na waarbij langer leven, gelukkig zijn en een gezondere levensstijl de basis is. Lekker relaxen met een uniek vakantiegevoel. Met de uitgebreide, maar gevarieerde menukaart is er voor ieder wat wils. Er worden ingrediënten gebruikt van lokale leveranciers en er wordt gestreeft naar zo veel mogelijk biologische producten. 
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X