Tox Bar Schiermonnikoog

Tox Bar Schiermonnikoog

Gepubliceerd op:

Met de veerboot vanaf Lauwersoog bent u binnen no-time in het dorp van het eiland Schiermonnikoog. Met het kleine inwonersaantal van +/- 900 is het een van de kleinste eilanden van de wadden. Dat wil niet zeggen dat er weinig te doen is, in tegendeel. Wanneer u het dorpje binnenkomt vind u direct aan uw rechterzijde de Tox Bar. Hier kunt u eten, drinken en dansen. Tox Bar is dagelijks geopend en u kunt er voor ieder moment van de dag terecht. 

Tox Bar Schiermonnikoog

MplusKASSA voor Vectron

Tox Bar is al langere tijd klant van KassaNet Nuus en maakte gebruik van een kassasysteem van het merk Vectron. Tox Bar had als wens gebruik te kunnen maken van vaste klantenpassen en cadeaukaarten. Doordat dit perfect werkt op het systeem van MplusKASSA, is deze switch gemaakt. 

 

Cadeaukaart en relatiekaart

Met de cadeaukaart module heeft u meerdere opties en mogelijkheden. Tox Bar maakt gebruik van beide opties. twee verschillende kaarten die beide op een andere manier zorgen voor klantenbinding en natuurlijk gemak voor klanten. De cadeaupas wordt eenmalig gedefiniëerd met een bepaald bedrag die de klanten kunnen gebruiken. En de vaste klantenpassen kunnen worden opgewaardeerd en worden gebruikt als betaalmiddel. 

Wist u dat?

De Tox Bar is vernoemd naar de schipper Mees Toxopeus die van 1927-1950 bekend stond als mensenredder op de Waddenzee. In 1967 vernoemt Jan Berend Bazuin, eigenaar van Hotel Bazuin op Schiermonnikoog, zijn café naar zijn overbuurman Mees Toxopeus. Het café heet nog steeds Tox Bar.

Bekijk ook

SC Stadskanaal

SC Stadskanaal

Bij SC Stadskanaal mochten wij de Sportkantine oplossing van Mplus plaatsen. 2 kassa’s, een all-in-one handheld (kassa en pin) en 2 losse pinautomaten.  
Bekijk het project
Cuby & the Blizzards Museum

Cuby & the Blizzards Museum

  Dit prachtige museum in Grolloo houdt de blues van de band Cuby & the Blizzards levend. In het museum zijn onder andere exposities over de blues band en zanger Harry Muskee te bewonderen. Sinds 14 oktober heeft het museum een eigen shop. Daarmee is een lang gekoesterde wens van zowel de organisatie als de bezoekers in vervulling gegaan. In de shop zijn verschillende Cuby & the Blizzards producten te vinden: boeken, lp’s, t-shirts, caps en nog veel meer.
Bekijk het project
   De Dikke Draai in Surhuisterveen

De Dikke Draai in Surhuisterveen

  De Dikke Draai, Restaurant, Bowling, Zalen en Cafetaria is al klant bij ons vanaf het eerste uur. Iets wat wij natuurlijk zeer waarderen. De Dikke Draai is onder andere perfect voor een middagje uit. Eerst actief bowlen met gezin, vrienden of collega’s en daarna genieten van een heerlijke schnitzel of spareribs. Eigenaar Binne wilde de automatisering naar een hoger niveau tillen. En heeft daarom wederom voor Vectron gekozen. 
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X