Tox Bar Schiermonnikoog

Tox Bar Schiermonnikoog

Gepubliceerd op:

Met de veerboot vanaf Lauwersoog bent u binnen no-time in het dorp van het eiland Schiermonnikoog. Met het kleine inwonersaantal van +/- 900 is het een van de kleinste eilanden van de wadden. Dat wil niet zeggen dat er weinig te doen is, in tegendeel. Wanneer u het dorpje binnenkomt vind u direct aan uw rechterzijde de Tox Bar. Hier kunt u eten, drinken en dansen. Tox Bar is dagelijks geopend en u kunt er voor ieder moment van de dag terecht. 

Tox Bar Schiermonnikoog

MplusKASSA voor Vectron

Tox Bar is al langere tijd klant van KassaNet Nuus en maakte gebruik van een kassasysteem van het merk Vectron. Tox Bar had als wens gebruik te kunnen maken van vaste klantenpassen en cadeaukaarten. Doordat dit perfect werkt op het systeem van MplusKASSA, is deze switch gemaakt. 

 

Cadeaukaart en relatiekaart

Met de cadeaukaart module heeft u meerdere opties en mogelijkheden. Tox Bar maakt gebruik van beide opties. twee verschillende kaarten die beide op een andere manier zorgen voor klantenbinding en natuurlijk gemak voor klanten. De cadeaupas wordt eenmalig gedefiniëerd met een bepaald bedrag die de klanten kunnen gebruiken. En de vaste klantenpassen kunnen worden opgewaardeerd en worden gebruikt als betaalmiddel. 

Wist u dat?

De Tox Bar is vernoemd naar de schipper Mees Toxopeus die van 1927-1950 bekend stond als mensenredder op de Waddenzee. In 1967 vernoemt Jan Berend Bazuin, eigenaar van Hotel Bazuin op Schiermonnikoog, zijn café naar zijn overbuurman Mees Toxopeus. Het café heet nog steeds Tox Bar.

Bekijk ook

Bakkerij Dunnewind Paterswolde

Bakkerij Dunnewind Paterswolde

 Bakkerij Dunnewind in Paterswolde ervaart de voordelen van ons bakkerijsysteem“Wij zijn nu zo’n 7 jaar klant bij KassaNet Nuus. Een bedrijf in de buurt, waardoor service ook altijd dichtbij is. Dat is een groot voordeel. Onlangs hebben we ons kassasysteem vernieuwd, naar een systeem met onder andere de mogelijkheid tot een webshop."
Bekijk het project
Jachthaven Sneekerhof

Jachthaven Sneekerhof

Jachthaven Sneekerhof bevindt zich midden in een uniek natuurgebied aan het Sneekermeer in Friesland. De jachthaven is door de Leeuwarder Courant verkozen tot mooiste jachthaven van Friesland. Rond de jachthaven is van alles te doen zoals wandelen, fietsen en vissen. Ook is er een restaurant met terras aan het water aanwezig.  
Bekijk het project
De Pleats Burgum

De Pleats Burgum

In het centrum van Burgum vind je restaurant De Pleats , gevestigd in een prachtige boerderij. Normaal gesproken is de Pleats een populaire ontmoetingsplaats voor velen. Nu in de coronatijd is de Pleats een populaire afhaalkeuze voor velen.  Op het menu staan bijvoorbeeld een voorjaars lentestoof, vossebessenrol en huisgemaakte spareribs.
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X