Tox Bar Schiermonnikoog

Tox Bar Schiermonnikoog

Gepubliceerd op:

Met de veerboot vanaf Lauwersoog bent u binnen no-time in het dorp van het eiland Schiermonnikoog. Met het kleine inwonersaantal van +/- 900 is het een van de kleinste eilanden van de wadden. Dat wil niet zeggen dat er weinig te doen is, in tegendeel. Wanneer u het dorpje binnenkomt vind u direct aan uw rechterzijde de Tox Bar. Hier kunt u eten, drinken en dansen. Tox Bar is dagelijks geopend en u kunt er voor ieder moment van de dag terecht. 

Tox Bar Schiermonnikoog

MplusKASSA voor Vectron

Tox Bar is al langere tijd klant van KassaNet Nuus en maakte gebruik van een kassasysteem van het merk Vectron. Tox Bar had als wens gebruik te kunnen maken van vaste klantenpassen en cadeaukaarten. Doordat dit perfect werkt op het systeem van MplusKASSA, is deze switch gemaakt. 

 

Cadeaukaart en relatiekaart

Met de cadeaukaart module heeft u meerdere opties en mogelijkheden. Tox Bar maakt gebruik van beide opties. twee verschillende kaarten die beide op een andere manier zorgen voor klantenbinding en natuurlijk gemak voor klanten. De cadeaupas wordt eenmalig gedefiniëerd met een bepaald bedrag die de klanten kunnen gebruiken. En de vaste klantenpassen kunnen worden opgewaardeerd en worden gebruikt als betaalmiddel. 

Wist u dat?

De Tox Bar is vernoemd naar de schipper Mees Toxopeus die van 1927-1950 bekend stond als mensenredder op de Waddenzee. In 1967 vernoemt Jan Berend Bazuin, eigenaar van Hotel Bazuin op Schiermonnikoog, zijn café naar zijn overbuurman Mees Toxopeus. Het café heet nog steeds Tox Bar.

Bekijk ook

De Pleats Burgum

De Pleats Burgum

In het centrum van Burgum vind je restaurant De Pleats , gevestigd in een prachtige boerderij. Normaal gesproken is de Pleats een populaire ontmoetingsplaats voor velen. Nu in de coronatijd is de Pleats een populaire afhaalkeuze voor velen.  Op het menu staan bijvoorbeeld een voorjaars lentestoof, vossebessenrol en huisgemaakte spareribs.
Bekijk het project
Cosis De Deel

Cosis De Deel

 Dagelijks komen ongeveer 70 mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking naar Cosis de Deel in Assen. De Deel biedt werk- en leerervaringen voor werken in de bakkerij, bij de boerderijgroep, het restaurant en productiematig werk. Sinds kort wordt er bij De Deel gewerkt met een prachtig kassasysteem van MplusKassa.
Bekijk het project
Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Beschut van de zilte zeewind loungen in de zachte kussen, dineren aan aan zee met een prachtig uitzicht. Strandpaviljoen West Aan Zee geeft het echte ongedwongen gevoel, zodat u hier heerlijk kunt genieten. Zowel binnen als buiten kunt u heerlijk zitten en de keuze is reuze!
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X