Tox Bar Schiermonnikoog

Tox Bar Schiermonnikoog

Gepubliceerd op:

Met de veerboot vanaf Lauwersoog bent u binnen no-time in het dorp van het eiland Schiermonnikoog. Met het kleine inwonersaantal van +/- 900 is het een van de kleinste eilanden van de wadden. Dat wil niet zeggen dat er weinig te doen is, in tegendeel. Wanneer u het dorpje binnenkomt vind u direct aan uw rechterzijde de Tox Bar. Hier kunt u eten, drinken en dansen. Tox Bar is dagelijks geopend en u kunt er voor ieder moment van de dag terecht. 

Tox Bar Schiermonnikoog

MplusKASSA voor Vectron

Tox Bar is al langere tijd klant van KassaNet Nuus en maakte gebruik van een kassasysteem van het merk Vectron. Tox Bar had als wens gebruik te kunnen maken van vaste klantenpassen en cadeaukaarten. Doordat dit perfect werkt op het systeem van MplusKASSA, is deze switch gemaakt. 

 

Cadeaukaart en relatiekaart

Met de cadeaukaart module heeft u meerdere opties en mogelijkheden. Tox Bar maakt gebruik van beide opties. twee verschillende kaarten die beide op een andere manier zorgen voor klantenbinding en natuurlijk gemak voor klanten. De cadeaupas wordt eenmalig gedefiniëerd met een bepaald bedrag die de klanten kunnen gebruiken. En de vaste klantenpassen kunnen worden opgewaardeerd en worden gebruikt als betaalmiddel. 

Wist u dat?

De Tox Bar is vernoemd naar de schipper Mees Toxopeus die van 1927-1950 bekend stond als mensenredder op de Waddenzee. In 1967 vernoemt Jan Berend Bazuin, eigenaar van Hotel Bazuin op Schiermonnikoog, zijn café naar zijn overbuurman Mees Toxopeus. Het café heet nog steeds Tox Bar.

Bekijk ook

Het Wantij

Het Wantij

Eten bij Het Wantij staat garant voor een avond genieten. Een gevarieerde menukaart met heerlijke gerechten voor iedereen. De combinatie tussen pizza’s en pannenkoeken maakt dat er voor iedereen iets tussen zit. Een ruime keuze uit vlees-, vis- of vegetarische gerechten. 
Bekijk het project
Foodcafé Burgers en zo

Foodcafé Burgers en zo

Ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van de stad Groningen vindt u in het Drentse dorp Roden, het Foodcafé Burgers en zo. Dit café bestaat inmiddels een jaar en is sinds de opening alleen maar succesvoller geworden. Kwaliteit, toegankelijkheid en gastvrijheid zijn kenwaarden waar Aan en Janine erg veel waarde aan hechten. 
Bekijk het project
Noorderpoort College

Noorderpoort College

Met 16 verschillende scholen, ongeveer 14.000 studenten, 1.200 cursisten en ruim 1.400 medewerkers is Noorderpoort één van de grootste ROC's (Regionaal Opleidingscentrum) van Noord-Nederland. Je vindt ons in de provincie Groningen en in Assen. Noorderpoort is groot, maar kiest voor ‘klein’. We hebben overzichtelijke scholen met een eigen karakter waar iedereen elkaar kent.
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X