Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Gepubliceerd op:

Beschut van de zilte zeewind loungen in de zachte kussen, dineren aan aan zee met een prachtig uitzicht. Strandpaviljoen West Aan Zee geeft het echte ongedwongen gevoel, zodat u hier heerlijk kunt genieten. Zowel binnen als buiten kunt u heerlijk zitten en de keuze is reuze!

Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Bekijk ook

Cuby & the Blizzards Museum

Cuby & the Blizzards Museum

  Dit prachtige museum in Grolloo houdt de blues van de band Cuby & the Blizzards levend. In het museum zijn onder andere exposities over de blues band en zanger Harry Muskee te bewonderen. Sinds 14 oktober heeft het museum een eigen shop. Daarmee is een lang gekoesterde wens van zowel de organisatie als de bezoekers in vervulling gegaan. In de shop zijn verschillende Cuby & the Blizzards producten te vinden: boeken, lp’s, t-shirts, caps en nog veel meer.
Bekijk het project
   De Dikke Draai in Surhuisterveen

De Dikke Draai in Surhuisterveen

  De Dikke Draai, Restaurant, Bowling, Zalen en Cafetaria is al klant bij ons vanaf het eerste uur. Iets wat wij natuurlijk zeer waarderen. De Dikke Draai is onder andere perfect voor een middagje uit. Eerst actief bowlen met gezin, vrienden of collega’s en daarna genieten van een heerlijke schnitzel of spareribs. Eigenaar Binne wilde de automatisering naar een hoger niveau tillen. En heeft daarom wederom voor Vectron gekozen. Dit in verband met de kwaliteit van de kassa, de bonfunctionaliteit en de mogelijkheid tot een online koppeling met Jamezz. Waardoor bestellingen overzichtelijk samenkomen in 1 systeem.
Bekijk het project
Mediterraneo Haren

Mediterraneo Haren

  Mediterraneo Haren Één van de beste restaurants in stad en ommeland is Ristorante mediterraneo te Haren. Vorig jaar mochten wij bij Mediterraneo de online koppeling met Jamezz maken, waardoor de klanten gemakkelijk via de website de Zuid-Italiaanse gerechten konden bestellen, voor zowel afhaal als bezorging. Mediterraneo was daarmee de eerste in Haren. Eigenaar en chef-kok Omar en het team werken nu zo’n 1,5 jaar met MplusKASSA, naar grote tevredenheid. Sinds kort werken ze in het restaurant tevens met de Pax77 Handheld, en dat bevalt goed! Met de Pax77 Handheld is het mogelijk om zowel bestellingen als betalingen op 1 handheld uit te voeren. Het grote touchscreen maakt de handheld makkelijk te bedienen.  
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X