SC Stadskanaal

SC Stadskanaal

Gepubliceerd op:

Bij SC Stadskanaal mochten wij de Sportkantine oplossing van Mplus plaatsen. 2 kassa’s, een all-in-one handheld (kassa en pin) en 2 losse pinautomaten.

 

 

De klant heeft voor de Sportkantine oplossing gekozen omdat:
  • Het een compleet overzicht biedt in het verkochte aantal artikelen
  • Het makkelijk te gebruiken is, erg handig voor de vrijwilligers die niet vaak met een kassasysteem werken
  • Deze oplossing snelheid biedt, door de 2 kassa’s en all-in-one handheld
Benieuwd naar de meest geschikte oplossing voor in uw sportkantine? Neem gerust vrijblijvend contact met onze specialisten op. Zij denken graag met u mee.
SC Stadskanaal

Foto's

Bekijk ook

Cuby & the Blizzards Museum

Cuby & the Blizzards Museum

  Dit prachtige museum in Grolloo houdt de blues van de band Cuby & the Blizzards levend. In het museum zijn onder andere exposities over de blues band en zanger Harry Muskee te bewonderen. Sinds 14 oktober heeft het museum een eigen shop. Daarmee is een lang gekoesterde wens van zowel de organisatie als de bezoekers in vervulling gegaan. In de shop zijn verschillende Cuby & the Blizzards producten te vinden: boeken, lp’s, t-shirts, caps en nog veel meer.
Bekijk het project
   De Dikke Draai in Surhuisterveen

De Dikke Draai in Surhuisterveen

  De Dikke Draai, Restaurant, Bowling, Zalen en Cafetaria is al klant bij ons vanaf het eerste uur. Iets wat wij natuurlijk zeer waarderen. De Dikke Draai is onder andere perfect voor een middagje uit. Eerst actief bowlen met gezin, vrienden of collega’s en daarna genieten van een heerlijke schnitzel of spareribs. Eigenaar Binne wilde de automatisering naar een hoger niveau tillen. En heeft daarom wederom voor Vectron gekozen. 
Bekijk het project
Mediterraneo Haren

Mediterraneo Haren

  Mediterraneo Haren Één van de beste restaurants in stad en ommeland is Ristorante mediterraneo te Haren. Vorig jaar mochten wij bij Mediterraneo de online koppeling met Jamezz maken, waardoor de klanten gemakkelijk via de website de Zuid-Italiaanse gerechten konden bestellen, voor zowel afhaal als bezorging. Mediterraneo was daarmee de eerste in Haren.  
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X