RTV Drenthe - Cosis

RTV Drenthe - Cosis

Gepubliceerd op:

 Al 17 jaar is RTV Drenthe gevestigd in een prachtig pand in Assen. Alle aanwezige medewerkers kunnen gebruik maken van de bedrijfskantine. De kantine is uitbesteed aan Cosis. Zij werken sinds kort met een nieuwe kassa en pin.

 

Een kassa voor Cosis moet voldoen aan gebruiksvriendelijkheid. Zodat iedereen makkelijk en zonder fouten op de kassa kan werken. Een mooi touchscreen kan dan natuurlijk niet ontbreken.
 
Tijdens ons recente bezoek bij RTV Drenthe gaf facilitair manager Rego aan dat het werken met het nieuwe touchscreen en de pin goed gaat. Ook zijn ze tevreden met de “vertrouwde en goede service” van KassaNet Nuus. Hij gaf aan dat het contact zowel tijdens het aankoopproces als tijdens de levering prima was! We zijn blij dat te horen en wensen alle medewerkers in de bedrijfskantine veel succes en werkplezier.

Bekijk ook

Cafetaria Lunchroom Emmy

Cafetaria Lunchroom Emmy

Cafetaria Lunchroom Emmy in Slagharen wilde graag automatiseren. Geen gedoe met bonnen meer in de keuken, maar een overzichtelijke manier waarbij medewerkers elkaar makkelijk kunnen ondersteunen. De oplossing: kitchen manager schermen. Jamezz Online en een gloednieuw kassasysteem werden daarnaast gekozen voor nog meer snelheid, gemak en vernieuwing.  
Bekijk het project
SC Stadskanaal

SC Stadskanaal

Bij SC Stadskanaal mochten wij de Sportkantine oplossing van Mplus plaatsen. 2 kassa’s, een all-in-one handheld (kassa en pin) en 2 losse pinautomaten.  
Bekijk het project
Cuby & the Blizzards Museum

Cuby & the Blizzards Museum

  Dit prachtige museum in Grolloo houdt de blues van de band Cuby & the Blizzards levend. In het museum zijn onder andere exposities over de blues band en zanger Harry Muskee te bewonderen. Sinds 14 oktober heeft het museum een eigen shop. Daarmee is een lang gekoesterde wens van zowel de organisatie als de bezoekers in vervulling gegaan. In de shop zijn verschillende Cuby & the Blizzards producten te vinden: boeken, lp’s, t-shirts, caps en nog veel meer.
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X