Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

Gepubliceerd op:

 

In het Drentse Gasselte staat het restaurant 't Maotie. Het woord 'Maotie' is afgeleid van het woord 'Made' of 'Ma'. Het betekent weiland of hooiland. Door de lage ligging van deze grond werden ze niet voor landbouw gebruikt. Op de plek van het restaurant lag eerder een geul in het weiland, bekend als 't Maotie van de toemalige boer Mans Kroeze.

Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

 

Groot sfeervol terras!

Het terras van 't Maotie is fantastich groot, maar daarom niet minder sfeervol. Aangekleed met mooie planten en bloemen is het een fijne plek om een hapje te eten of een drankje te drinken. 

Naast het mooie terras is ook binnen goed te vertoeven. Een prachtige voorzaal waar men direct het gezellige en warme gevoel krijgt van de oude boerderij. 

 

Vectron kassa en Mobile Pro

Het restaurant maakt gebruik van een kassasysteem van Vectron. Voor het opnemen van de bestellingen wordt de Mobile Pro gebruikt. Wanneer gasten een bestelling doen, komt dit al binnen in de keuken of achter de bar op het moment dat de bedieningsmedewek(st)er nog aan de tafel staat. Ideaal voor een groot terras als deze dus!

 

Meer informatie?

Bekijk ook

Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Beschut van de zilte zeewind loungen in de zachte kussen, dineren aan aan zee met een prachtig uitzicht. Strandpaviljoen West Aan Zee geeft het echte ongedwongen gevoel, zodat u hier heerlijk kunt genieten. Zowel binnen als buiten kunt u heerlijk zitten en de keuze is reuze!
Bekijk het project
Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

Een eigentijds restaurant aan het strand van Hoogeveen. Een unieke plek waar niets moet en alles mag. Het restaurant streeft het Blue Zone principe na waarbij langer leven, gelukkig zijn en een gezondere levensstijl de basis is. Lekker relaxen met een uniek vakantiegevoel. Met de uitgebreide, maar gevarieerde menukaart is er voor ieder wat wils. Er worden ingrediënten gebruikt van lokale leveranciers en er wordt gestreeft naar zo veel mogelijk biologische producten. 
Bekijk het project
Restaurant de Kamer Emmen

Restaurant de Kamer Emmen

  Restaurant de Kamer is gevestigd in een monumentale Saksische boerderij in het centrum van Vlinderstad Emmen. Het restaurant heeft haar naam te danken aan de huiselijke sfeer en de look-and-feel van een woonkamer. Daarnaast heeft het restaurant een heerlijk terras met uitzicht op het marktplein. 
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X