Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

Gepubliceerd op:

 

In het Drentse Gasselte staat het restaurant 't Maotie. Het woord 'Maotie' is afgeleid van het woord 'Made' of 'Ma'. Het betekent weiland of hooiland. Door de lage ligging van deze grond werden ze niet voor landbouw gebruikt. Op de plek van het restaurant lag eerder een geul in het weiland, bekend als 't Maotie van de toemalige boer Mans Kroeze.

Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

 

Groot sfeervol terras!

Het terras van 't Maotie is fantastich groot, maar daarom niet minder sfeervol. Aangekleed met mooie planten en bloemen is het een fijne plek om een hapje te eten of een drankje te drinken. 

Naast het mooie terras is ook binnen goed te vertoeven. Een prachtige voorzaal waar men direct het gezellige en warme gevoel krijgt van de oude boerderij. 

 

Vectron kassa en Mobile Pro

Het restaurant maakt gebruik van een kassasysteem van Vectron. Voor het opnemen van de bestellingen wordt de Mobile Pro gebruikt. Wanneer gasten een bestelling doen, komt dit al binnen in de keuken of achter de bar op het moment dat de bedieningsmedewek(st)er nog aan de tafel staat. Ideaal voor een groot terras als deze dus!

 

Meer informatie?

Bekijk ook

SC Stadskanaal

SC Stadskanaal

Bij SC Stadskanaal mochten wij de Sportkantine oplossing van Mplus plaatsen. 2 kassa’s, een all-in-one handheld (kassa en pin) en 2 losse pinautomaten.  
Bekijk het project
Cuby & the Blizzards Museum

Cuby & the Blizzards Museum

  Dit prachtige museum in Grolloo houdt de blues van de band Cuby & the Blizzards levend. In het museum zijn onder andere exposities over de blues band en zanger Harry Muskee te bewonderen. Sinds 14 oktober heeft het museum een eigen shop. Daarmee is een lang gekoesterde wens van zowel de organisatie als de bezoekers in vervulling gegaan. In de shop zijn verschillende Cuby & the Blizzards producten te vinden: boeken, lp’s, t-shirts, caps en nog veel meer.
Bekijk het project
   De Dikke Draai in Surhuisterveen

De Dikke Draai in Surhuisterveen

  De Dikke Draai, Restaurant, Bowling, Zalen en Cafetaria is al klant bij ons vanaf het eerste uur. Iets wat wij natuurlijk zeer waarderen. De Dikke Draai is onder andere perfect voor een middagje uit. Eerst actief bowlen met gezin, vrienden of collega’s en daarna genieten van een heerlijke schnitzel of spareribs. Eigenaar Binne wilde de automatisering naar een hoger niveau tillen. En heeft daarom wederom voor Vectron gekozen. 
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X