Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

Gepubliceerd op:

 

In het Drentse Gasselte staat het restaurant 't Maotie. Het woord 'Maotie' is afgeleid van het woord 'Made' of 'Ma'. Het betekent weiland of hooiland. Door de lage ligging van deze grond werden ze niet voor landbouw gebruikt. Op de plek van het restaurant lag eerder een geul in het weiland, bekend als 't Maotie van de toemalige boer Mans Kroeze.

Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

 

Groot sfeervol terras!

Het terras van 't Maotie is fantastich groot, maar daarom niet minder sfeervol. Aangekleed met mooie planten en bloemen is het een fijne plek om een hapje te eten of een drankje te drinken. 

Naast het mooie terras is ook binnen goed te vertoeven. Een prachtige voorzaal waar men direct het gezellige en warme gevoel krijgt van de oude boerderij. 

 

Vectron kassa en Mobile Pro

Het restaurant maakt gebruik van een kassasysteem van Vectron. Voor het opnemen van de bestellingen wordt de Mobile Pro gebruikt. Wanneer gasten een bestelling doen, komt dit al binnen in de keuken of achter de bar op het moment dat de bedieningsmedewek(st)er nog aan de tafel staat. Ideaal voor een groot terras als deze dus!

 

Meer informatie?

Bekijk ook

Bakkerij Dunnewind Paterswolde

Bakkerij Dunnewind Paterswolde

 Bakkerij Dunnewind in Paterswolde ervaart de voordelen van ons bakkerijsysteem“Wij zijn nu zo’n 7 jaar klant bij KassaNet Nuus. Een bedrijf in de buurt, waardoor service ook altijd dichtbij is. Dat is een groot voordeel. Onlangs hebben we ons kassasysteem vernieuwd, naar een systeem met onder andere de mogelijkheid tot een webshop."
Bekijk het project
Jachthaven Sneekerhof

Jachthaven Sneekerhof

Jachthaven Sneekerhof bevindt zich midden in een uniek natuurgebied aan het Sneekermeer in Friesland. De jachthaven is door de Leeuwarder Courant verkozen tot mooiste jachthaven van Friesland. Rond de jachthaven is van alles te doen zoals wandelen, fietsen en vissen. Ook is er een restaurant met terras aan het water aanwezig.  
Bekijk het project
De Pleats Burgum

De Pleats Burgum

In het centrum van Burgum vind je restaurant De Pleats , gevestigd in een prachtige boerderij. Normaal gesproken is de Pleats een populaire ontmoetingsplaats voor velen. Nu in de coronatijd is de Pleats een populaire afhaalkeuze voor velen.  Op het menu staan bijvoorbeeld een voorjaars lentestoof, vossebessenrol en huisgemaakte spareribs.
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X