Restaurant de Kamer Emmen

Restaurant de Kamer Emmen

Gepubliceerd op:

 

Restaurant de Kamer is gevestigd in een monumentale Saksische boerderij in het centrum van Vlinderstad Emmen. Het restaurant heeft haar naam te danken aan de huiselijke sfeer en de look-and-feel van een woonkamer. Daarnaast heeft het restaurant een heerlijk terras met uitzicht op het marktplein. 

Restaurant de Kamer Emmen

 

Dineren in een huiskamer

Een huiselijke sfeer met een warm karakter. Restaurant de huiskamer heeft verschillende aspecten die het juist zo sfeervol maken. De openhaard in het midden van de kamer met de weerspiegeling van de kroonluchter in de spiegel die er boven hangt en de leuke decoraties in de vensterbanken. In het restaurant bevindt zich zelfs nog een bedstee. 

 

Vectron kassa met Mobile Pro

De kamer heeft naast het mooie restaurant een groot terras waar de keuze uit plekken groot is. Met mooi weer, in de zon of in de shaduw, het is allemaal mogelijk. Door de grote openstaande deuren met mooi weer is de overgang van binnen naar buiten gecreëerd. 

De kamer maakt gebruik van een Vectron kassa met Mobile Pro's als hulpmiddel voor het opnemen van bestellingen. 

Bekijk ook

SC Stadskanaal

SC Stadskanaal

Bij SC Stadskanaal mochten wij de Sportkantine oplossing van Mplus plaatsen. 2 kassa’s, een all-in-one handheld (kassa en pin) en 2 losse pinautomaten.  
Bekijk het project
Cuby & the Blizzards Museum

Cuby & the Blizzards Museum

  Dit prachtige museum in Grolloo houdt de blues van de band Cuby & the Blizzards levend. In het museum zijn onder andere exposities over de blues band en zanger Harry Muskee te bewonderen. Sinds 14 oktober heeft het museum een eigen shop. Daarmee is een lang gekoesterde wens van zowel de organisatie als de bezoekers in vervulling gegaan. In de shop zijn verschillende Cuby & the Blizzards producten te vinden: boeken, lp’s, t-shirts, caps en nog veel meer.
Bekijk het project
   De Dikke Draai in Surhuisterveen

De Dikke Draai in Surhuisterveen

  De Dikke Draai, Restaurant, Bowling, Zalen en Cafetaria is al klant bij ons vanaf het eerste uur. Iets wat wij natuurlijk zeer waarderen. De Dikke Draai is onder andere perfect voor een middagje uit. Eerst actief bowlen met gezin, vrienden of collega’s en daarna genieten van een heerlijke schnitzel of spareribs. Eigenaar Binne wilde de automatisering naar een hoger niveau tillen. En heeft daarom wederom voor Vectron gekozen. 
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X