Restaurant de Kamer Emmen

Restaurant de Kamer Emmen

Gepubliceerd op:

 

Restaurant de Kamer is gevestigd in een monumentale Saksische boerderij in het centrum van Vlinderstad Emmen. Het restaurant heeft haar naam te danken aan de huiselijke sfeer en de look-and-feel van een woonkamer. Daarnaast heeft het restaurant een heerlijk terras met uitzicht op het marktplein. 

Restaurant de Kamer Emmen

 

Dineren in een huiskamer

Een huiselijke sfeer met een warm karakter. Restaurant de huiskamer heeft verschillende aspecten die het juist zo sfeervol maken. De openhaard in het midden van de kamer met de weerspiegeling van de kroonluchter in de spiegel die er boven hangt en de leuke decoraties in de vensterbanken. In het restaurant bevindt zich zelfs nog een bedstee. 

 

Vectron kassa met Mobile Pro

De kamer heeft naast het mooie restaurant een groot terras waar de keuze uit plekken groot is. Met mooi weer, in de zon of in de shaduw, het is allemaal mogelijk. Door de grote openstaande deuren met mooi weer is de overgang van binnen naar buiten gecreëerd. 

De kamer maakt gebruik van een Vectron kassa met Mobile Pro's als hulpmiddel voor het opnemen van bestellingen. 

Bekijk ook

Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Beschut van de zilte zeewind loungen in de zachte kussen, dineren aan aan zee met een prachtig uitzicht. Strandpaviljoen West Aan Zee geeft het echte ongedwongen gevoel, zodat u hier heerlijk kunt genieten. Zowel binnen als buiten kunt u heerlijk zitten en de keuze is reuze!
Bekijk het project
Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

  In het Drentse Gasselte staat het restaurant 't Maotie. Het woord 'Maotie' is afgeleid van het woord 'Made' of 'Ma'. Het betekent weiland of hooiland. Door de lage ligging van deze grond werden ze niet voor landbouw gebruikt. Op de plek van het restaurant lag eerder een geul in het weiland, bekend als 't Maotie van de toemalige boer Mans Kroeze.
Bekijk het project
Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

Een eigentijds restaurant aan het strand van Hoogeveen. Een unieke plek waar niets moet en alles mag. Het restaurant streeft het Blue Zone principe na waarbij langer leven, gelukkig zijn en een gezondere levensstijl de basis is. Lekker relaxen met een uniek vakantiegevoel. Met de uitgebreide, maar gevarieerde menukaart is er voor ieder wat wils. Er worden ingrediënten gebruikt van lokale leveranciers en er wordt gestreeft naar zo veel mogelijk biologische producten. 
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X