Restaurant de Kamer Emmen

Restaurant de Kamer Emmen

Gepubliceerd op:

 

Restaurant de Kamer is gevestigd in een monumentale Saksische boerderij in het centrum van Vlinderstad Emmen. Het restaurant heeft haar naam te danken aan de huiselijke sfeer en de look-and-feel van een woonkamer. Daarnaast heeft het restaurant een heerlijk terras met uitzicht op het marktplein. 

Restaurant de Kamer Emmen

 

Dineren in een huiskamer

Een huiselijke sfeer met een warm karakter. Restaurant de huiskamer heeft verschillende aspecten die het juist zo sfeervol maken. De openhaard in het midden van de kamer met de weerspiegeling van de kroonluchter in de spiegel die er boven hangt en de leuke decoraties in de vensterbanken. In het restaurant bevindt zich zelfs nog een bedstee. 

 

Vectron kassa met Mobile Pro

De kamer heeft naast het mooie restaurant een groot terras waar de keuze uit plekken groot is. Met mooi weer, in de zon of in de shaduw, het is allemaal mogelijk. Door de grote openstaande deuren met mooi weer is de overgang van binnen naar buiten gecreëerd. 

De kamer maakt gebruik van een Vectron kassa met Mobile Pro's als hulpmiddel voor het opnemen van bestellingen. 

Bekijk ook

Jachthaven Sneekerhof

Jachthaven Sneekerhof

Jachthaven Sneekerhof bevindt zich midden in een uniek natuurgebied aan het Sneekermeer in Friesland. De jachthaven is door de Leeuwarder Courant verkozen tot mooiste jachthaven van Friesland. Rond de jachthaven is van alles te doen zoals wandelen, fietsen en vissen. Ook is er een restaurant met terras aan het water aanwezig.  
Bekijk het project
De Pleats Burgum

De Pleats Burgum

In het centrum van Burgum vind je restaurant De Pleats , gevestigd in een prachtige boerderij. Normaal gesproken is de Pleats een populaire ontmoetingsplaats voor velen. Nu in de coronatijd is de Pleats een populaire afhaalkeuze voor velen.  Op het menu staan bijvoorbeeld een voorjaars lentestoof, vossebessenrol en huisgemaakte spareribs.
Bekijk het project
Cosis De Deel

Cosis De Deel

Dagelijks komen ongeveer 70 mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking naar Cosis de Deel in Assen. De Deel biedt werk- en leerervaringen voor werken in de bakkerij, bij de boerderijgroep, het restaurant en productiematig werk. Sinds kort wordt er bij De Deel gewerkt met een prachtig kassasysteem van MplusKassa.
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X