Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

Gepubliceerd op:

Een eigentijds restaurant aan het strand van Hoogeveen. Een unieke plek waar niets moet en alles mag. Het restaurant streeft het Blue Zone principe na waarbij langer leven, gelukkig zijn en een gezondere levensstijl de basis is. Lekker relaxen met een uniek vakantiegevoel. Met de uitgebreide, maar gevarieerde menukaart is er voor ieder wat wils. Er worden ingrediënten gebruikt van lokale leveranciers en er wordt gestreeft naar zo veel mogelijk biologische producten. 

Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

 

QR-bestellen bij Paviljoen Nijstad

Sindskort maakt ook Paviljoen Nijstad gebruik van een self-ordering systeem. U kunt op het terras bestellen met uw eigen telefoon door middel van het scannen van de QR-code op de tafels. Op deze manier hoeven gasten niet te wachten tot dat er iemand bij de tafel is geweest. In alle rust en met een prachtig uitzicht kan de menukaart worden bekeken. Niet alleen voor de gasten een uitkomst, maar ook nog eens een handeling minder voor de bediening.

Vectron in combinatie met Jamezz

Paviljoen Nijstad maakt gebruik van een kassasyteem van Vectron met de Mobile App in combinatie met Jamezz. Jamezz maakt het bestellen met QR-codes mogelijk. Iedere tafel heeft een eigen code, dus ook in de kassa is te zien welke tefel bestelt. 

Heeft u zelf interesse in een self-orderingsysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Neem contact op!

 

Vakantie gevoel op het strand van Nijstad. 

Strand Nijstad is een recreatiegebied op de plek die voorheen de zandwinplas Nijstad heette. Dit is het recreatiegebied van Hoogeveen dat het hele jaar door open is en waar kwaliteit en gastblijheid hoog in het vaandel staan.

Het paviljoen ligt pal naast het prachtige strand. Voor jong en oud valt hier wat te beleven. Kano varen, suppen, boogschieten of toch lekker relaxen op het strand? Het kan allemaal. 

Bekijk ook

SC Stadskanaal

SC Stadskanaal

Bij SC Stadskanaal mochten wij de Sportkantine oplossing van Mplus plaatsen. 2 kassa’s, een all-in-one handheld (kassa en pin) en 2 losse pinautomaten.  
Bekijk het project
Cuby & the Blizzards Museum

Cuby & the Blizzards Museum

  Dit prachtige museum in Grolloo houdt de blues van de band Cuby & the Blizzards levend. In het museum zijn onder andere exposities over de blues band en zanger Harry Muskee te bewonderen. Sinds 14 oktober heeft het museum een eigen shop. Daarmee is een lang gekoesterde wens van zowel de organisatie als de bezoekers in vervulling gegaan. In de shop zijn verschillende Cuby & the Blizzards producten te vinden: boeken, lp’s, t-shirts, caps en nog veel meer.
Bekijk het project
   De Dikke Draai in Surhuisterveen

De Dikke Draai in Surhuisterveen

  De Dikke Draai, Restaurant, Bowling, Zalen en Cafetaria is al klant bij ons vanaf het eerste uur. Iets wat wij natuurlijk zeer waarderen. De Dikke Draai is onder andere perfect voor een middagje uit. Eerst actief bowlen met gezin, vrienden of collega’s en daarna genieten van een heerlijke schnitzel of spareribs. Eigenaar Binne wilde de automatisering naar een hoger niveau tillen. En heeft daarom wederom voor Vectron gekozen. 
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X