Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

Gepubliceerd op:

Een eigentijds restaurant aan het strand van Hoogeveen. Een unieke plek waar niets moet en alles mag. Het restaurant streeft het Blue Zone principe na waarbij langer leven, gelukkig zijn en een gezondere levensstijl de basis is. Lekker relaxen met een uniek vakantiegevoel. Met de uitgebreide, maar gevarieerde menukaart is er voor ieder wat wils. Er worden ingrediënten gebruikt van lokale leveranciers en er wordt gestreeft naar zo veel mogelijk biologische producten. 

Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

 

QR-bestellen bij Paviljoen Nijstad

Sindskort maakt ook Paviljoen Nijstad gebruik van een self-ordering systeem. U kunt op het terras bestellen met uw eigen telefoon door middel van het scannen van de QR-code op de tafels. Op deze manier hoeven gasten niet te wachten tot dat er iemand bij de tafel is geweest. In alle rust en met een prachtig uitzicht kan de menukaart worden bekeken. Niet alleen voor de gasten een uitkomst, maar ook nog eens een handeling minder voor de bediening.

Vectron in combinatie met Jamezz

Paviljoen Nijstad maakt gebruik van een kassasyteem van Vectron met de Mobile App in combinatie met Jamezz. Jamezz maakt het bestellen met QR-codes mogelijk. Iedere tafel heeft een eigen code, dus ook in de kassa is te zien welke tefel bestelt. 

Heeft u zelf interesse in een self-orderingsysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Neem contact op!

 

Vakantie gevoel op het strand van Nijstad. 

Strand Nijstad is een recreatiegebied op de plek die voorheen de zandwinplas Nijstad heette. Dit is het recreatiegebied van Hoogeveen dat het hele jaar door open is en waar kwaliteit en gastblijheid hoog in het vaandel staan.

Het paviljoen ligt pal naast het prachtige strand. Voor jong en oud valt hier wat te beleven. Kano varen, suppen, boogschieten of toch lekker relaxen op het strand? Het kan allemaal. 

Bekijk ook

Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Beschut van de zilte zeewind loungen in de zachte kussen, dineren aan aan zee met een prachtig uitzicht. Strandpaviljoen West Aan Zee geeft het echte ongedwongen gevoel, zodat u hier heerlijk kunt genieten. Zowel binnen als buiten kunt u heerlijk zitten en de keuze is reuze!
Bekijk het project
Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

  In het Drentse Gasselte staat het restaurant 't Maotie. Het woord 'Maotie' is afgeleid van het woord 'Made' of 'Ma'. Het betekent weiland of hooiland. Door de lage ligging van deze grond werden ze niet voor landbouw gebruikt. Op de plek van het restaurant lag eerder een geul in het weiland, bekend als 't Maotie van de toemalige boer Mans Kroeze.
Bekijk het project
Restaurant de Kamer Emmen

Restaurant de Kamer Emmen

  Restaurant de Kamer is gevestigd in een monumentale Saksische boerderij in het centrum van Vlinderstad Emmen. Het restaurant heeft haar naam te danken aan de huiselijke sfeer en de look-and-feel van een woonkamer. Daarnaast heeft het restaurant een heerlijk terras met uitzicht op het marktplein. 
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X