Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

Gepubliceerd op:

Een eigentijds restaurant aan het strand van Hoogeveen. Een unieke plek waar niets moet en alles mag. Het restaurant streeft het Blue Zone principe na waarbij langer leven, gelukkig zijn en een gezondere levensstijl de basis is. Lekker relaxen met een uniek vakantiegevoel. Met de uitgebreide, maar gevarieerde menukaart is er voor ieder wat wils. Er worden ingrediënten gebruikt van lokale leveranciers en er wordt gestreeft naar zo veel mogelijk biologische producten. 

Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

 

QR-bestellen bij Paviljoen Nijstad

Sindskort maakt ook Paviljoen Nijstad gebruik van een self-ordering systeem. U kunt op het terras bestellen met uw eigen telefoon door middel van het scannen van de QR-code op de tafels. Op deze manier hoeven gasten niet te wachten tot dat er iemand bij de tafel is geweest. In alle rust en met een prachtig uitzicht kan de menukaart worden bekeken. Niet alleen voor de gasten een uitkomst, maar ook nog eens een handeling minder voor de bediening.

Vectron in combinatie met Jamezz

Paviljoen Nijstad maakt gebruik van een kassasyteem van Vectron met de Mobile App in combinatie met Jamezz. Jamezz maakt het bestellen met QR-codes mogelijk. Iedere tafel heeft een eigen code, dus ook in de kassa is te zien welke tefel bestelt. 

Heeft u zelf interesse in een self-orderingsysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Neem contact op!

 

Vakantie gevoel op het strand van Nijstad. 

Strand Nijstad is een recreatiegebied op de plek die voorheen de zandwinplas Nijstad heette. Dit is het recreatiegebied van Hoogeveen dat het hele jaar door open is en waar kwaliteit en gastblijheid hoog in het vaandel staan.

Het paviljoen ligt pal naast het prachtige strand. Voor jong en oud valt hier wat te beleven. Kano varen, suppen, boogschieten of toch lekker relaxen op het strand? Het kan allemaal. 

Bekijk ook

Jachthaven Sneekerhof

Jachthaven Sneekerhof

Jachthaven Sneekerhof bevindt zich midden in een uniek natuurgebied aan het Sneekermeer in Friesland. De jachthaven is door de Leeuwarder Courant verkozen tot mooiste jachthaven van Friesland. Rond de jachthaven is van alles te doen zoals wandelen, fietsen en vissen. Ook is er een restaurant met terras aan het water aanwezig.  
Bekijk het project
De Pleats Burgum

De Pleats Burgum

In het centrum van Burgum vind je restaurant De Pleats , gevestigd in een prachtige boerderij. Normaal gesproken is de Pleats een populaire ontmoetingsplaats voor velen. Nu in de coronatijd is de Pleats een populaire afhaalkeuze voor velen.  Op het menu staan bijvoorbeeld een voorjaars lentestoof, vossebessenrol en huisgemaakte spareribs.
Bekijk het project
Cosis De Deel

Cosis De Deel

Dagelijks komen ongeveer 70 mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking naar Cosis de Deel in Assen. De Deel biedt werk- en leerervaringen voor werken in de bakkerij, bij de boerderijgroep, het restaurant en productiematig werk. Sinds kort wordt er bij De Deel gewerkt met een prachtig kassasysteem van MplusKassa.
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X