Op culinaire wereldreis met Mr. Mofongo!

Op culinaire wereldreis met Mr. Mofongo!

Gepubliceerd op:

Maak kennis met Mr. Mofongo. Een uniek horeca-avontuur, geïnspireerd op de belevenissen van wereldreiziger Máximo Mofongo.

Ontstaansgeschiedenis

Horeca-ondernemer en onderwaterfotograaf Beijk leerde de charismatische man kennen tijdens een avond borrelen, na een spannende haaienduik. Het was op Cuba. Wit strand, ondergaande zon, een hippe beachbar en goede rum, vergezeld door de meest inspirerende verhalen van Máximo. De verhalen over zijn reizen, waarin de levensgenieter altijd maar weer nieuwe en bijzondere drankjes en gerechten ontdekt, maakte zoveel indruk dat Beijk in 2005 besloot om een concept te beginnen als eerbetoon aan hem; Mr. Mofongo, Global Food Specialist.

Het kassasyteem

Mr. Mofongo gebruikt een Vectronsysteem. Meerdere kassa's op verschillende verdiepingen. Daarnaast gebruikt Mr. Mofongo de Mobile Pro Handhelds voor een optimaal verloop van bestellingen en het  uitserveren daarvan. Aan dit systeem gekoppeld wordt gebruik gemaakt van mobiele pinapparaten. Op deze manier hoeven klanten niet te betalen bij de kassa, maar kan dit aan tafel wat ideaal is!

Waarom Jamezz?

Door gebruik te maken van het self-orderingsyteem van Jamezz krijgt u niet alleen een goede ondersteuning van uw horecateam er bij, er zijn nog vele andere voordelen:

 • Hogere gasttevredenheid
 • Hogere omzet
 • Verwijderen van taalbarrières
 • Beschreming van de "old fashioned way"
 • Laagdrempeling en flexibel
 • innoverende dienstverlening en stijl
 • personalisatie

 

 

Bestelzuil of webshop

Als u wilt voorkomen dat uw gasten onnodig lang in de rij moeten wachten om een bestelling te doen, dan is de Jamezz Bestelzuil helemaal uw ding. Klanten kunnen eenvoudig en razendsnel hun bestelling doen op de zuil terwijl uw werknemers zich bezig kunnen houden met het bereiden van de bestellingen. De zuilen zijn beschikbaar in allerlei formaten, van countermodel tot grote, staande bestelzuil.

U kunt gemakkelijk een bezorg- of afhaalservice opzetten van de Jamezz Webshop. Via de Jamezz webshop kunnen uw klanten thuis de bestelling doen. Zodra de bestelling gereed is of aan de deur geleverd zal worden zullen uw gasten een seintje krijgen

 

 

Smartphone of tablet

Met Jamezz is het mogelijk om uw gasten een bestelling te laten plaatsen en te betalen met hun eigen smartphone of tablet. 
Er zijn meerdere manieren om toegang te krijgen tot uw menukaart:

 1. Door het scannen van de QR-code met de camera op de telefoon
 2. Door de telefoon op het NFC plaatje te leggen
 3. Door de webcode in te vullen op de Jamezz website
 4. Via de Jamezz App 

U kunt er ook voor kiezen om uw gasten zelf te voorzien van een tablet. Jamezz is nog altijd heel goed te combineren met de 'old fashioned way' van bestellen. 

Backoffice en kassakoppelingen

U kunt uw online menukaart envoudig beheren met de Jamezz Backoffice. In de backoffice krijgt u inzicht in uw verkopen, kunt u prijswijzigingen doorvoeren of gerechten wijzigen op de kaart. 

Jamezz is te koppelen met de meeste kassasystemen. Dit is erg handig, want dan heeft u alle bestellingen bij elkaar. Het is daarnaast ook mogelijk om Jamezz als losstaande service te gebruiken en dus niet te koppelen aan uw kassa, dan kunt u werken met een printen die uw bestellingen uitprint. 

  

 

Bekijk ook

Noorderpoort College

Noorderpoort College

Met 16 verschillende scholen, ongeveer 14.000 studenten, 1.200 cursisten en ruim 1.400 medewerkers is Noorderpoort één van de grootste ROC's (Regionaal Opleidingscentrum) van Noord-Nederland. Je vindt ons in de provincie Groningen en in Assen. Noorderpoort is groot, maar kiest voor ‘klein’. We hebben overzichtelijke scholen met een eigen karakter waar iedereen elkaar kent.
Bekijk het project
Kloosterhuis Wonen Winschoten

Kloosterhuis Wonen Winschoten

Kloosterhuis Wonen is sinds 1853 gevestigd in Winschoten, Oost-Groningen. Het is een Selected Dealer van het merk Rivièra Maison en biedt een complete woonbeleving, met authentieke producten en diverse collecties per jaar. Daarnaast vind je er merken als: Riverdale, Zusss, PTMD, Light & Living en Home Society. 
Bekijk het project
Fc Groningen

Fc Groningen

 Een voetbaltempel waar de Trots van het Noorden in 2006 haar intrek nam. Een thuishaven met sfeer van vandaag en de allure van morgen. Een stadion waar groenwit verder groeit en de stap zal maken naar het zo gewenste doel: Eredivisievoetbal op hoog niveau. 
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X