Op culinaire wereldreis met Mr. Mofongo!

Op culinaire wereldreis met Mr. Mofongo!

Gepubliceerd op:

Maak kennis met Mr. Mofongo. Een uniek horeca-avontuur, geïnspireerd op de belevenissen van wereldreiziger Máximo Mofongo.

Ontstaansgeschiedenis

Horeca-ondernemer en onderwaterfotograaf Beijk leerde de charismatische man kennen tijdens een avond borrelen, na een spannende haaienduik. Het was op Cuba. Wit strand, ondergaande zon, een hippe beachbar en goede rum, vergezeld door de meest inspirerende verhalen van Máximo. De verhalen over zijn reizen, waarin de levensgenieter altijd maar weer nieuwe en bijzondere drankjes en gerechten ontdekt, maakte zoveel indruk dat Beijk in 2005 besloot om een concept te beginnen als eerbetoon aan hem; Mr. Mofongo, Global Food Specialist.

Het kassasyteem

Mr. Mofongo gebruikt een Vectronsysteem. Meerdere kassa's op verschillende verdiepingen. Daarnaast gebruikt Mr. Mofongo de Mobile Pro Handhelds voor een optimaal verloop van bestellingen en het  uitserveren daarvan. Aan dit systeem gekoppeld wordt gebruik gemaakt van mobiele pinapparaten. Op deze manier hoeven klanten niet te betalen bij de kassa, maar kan dit aan tafel wat ideaal is!

Bekijk ook

Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Beschut van de zilte zeewind loungen in de zachte kussen, dineren aan aan zee met een prachtig uitzicht. Strandpaviljoen West Aan Zee geeft het echte ongedwongen gevoel, zodat u hier heerlijk kunt genieten. Zowel binnen als buiten kunt u heerlijk zitten en de keuze is reuze!
Bekijk het project
Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

  In het Drentse Gasselte staat het restaurant 't Maotie. Het woord 'Maotie' is afgeleid van het woord 'Made' of 'Ma'. Het betekent weiland of hooiland. Door de lage ligging van deze grond werden ze niet voor landbouw gebruikt. Op de plek van het restaurant lag eerder een geul in het weiland, bekend als 't Maotie van de toemalige boer Mans Kroeze.
Bekijk het project
Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

Een eigentijds restaurant aan het strand van Hoogeveen. Een unieke plek waar niets moet en alles mag. Het restaurant streeft het Blue Zone principe na waarbij langer leven, gelukkig zijn en een gezondere levensstijl de basis is. Lekker relaxen met een uniek vakantiegevoel. Met de uitgebreide, maar gevarieerde menukaart is er voor ieder wat wils. Er worden ingrediënten gebruikt van lokale leveranciers en er wordt gestreeft naar zo veel mogelijk biologische producten. 
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X