Jachthaven Sneekerhof

Jachthaven Sneekerhof

Gepubliceerd op:

Jachthaven Sneekerhof bevindt zich midden in een uniek natuurgebied aan het Sneekermeer in Friesland. De jachthaven is door de Leeuwarder Courant verkozen tot mooiste jachthaven van Friesland. Rond de jachthaven is van alles te doen zoals wandelen, fietsen en vissen. Ook is er een restaurant met terras aan het water aanwezig.

 

 

Jachthaven Sneekerhof omschrijft de samenwerking met ons als volgt:

“ Doordat we al een bestaande relatie met jullie hadden voelde het voor ons heel vertrouwd om bij jullie een nieuw kassasysteem aan te schaffen. Weer van hetzelfde merk, Vectron, omdat dit voor ons goed werkt en zorgt voor doorloopsnelheid, wat erg belangrijk is bij de hoge pieken. Dit keer hebben we gekozen voor een Vectron met de mogelijkheid om de kassa te koppelen aan onze handhelds.

 

De communicatie met jullie verliep uitstekend, we zijn van begin tot aan het einde van de levering uitstekend geholpen. We zijn er van overtuigd dat we veel plezier van de kassa gaan beleven.”

Jachthaven Sneekerhof

Foto's

Bekijk ook

 Cafetaria de Haveltermade

Cafetaria de Haveltermade

Halverwege september 2021 is Cafetaria de Haveltermade in Meppel heropent door de nieuwe eigenaren. Het pand heeft een prachtige metamorfose ondergaan en inmiddels is de Haveltermade meer dan klaar om alle gasten te ontvangen. De nieuwe eigenaresse, tevens de eigenaresse van Cafetaria / Lunchroom de Koedijk in Meppel, is al jarenlang een trouwe klant bij KassaNet Nuus én al jarenlang gebruiker van Vectron.
Bekijk het project
Bakkerij Dunnewind Paterswolde

Bakkerij Dunnewind Paterswolde

 Bakkerij Dunnewind in Paterswolde ervaart de voordelen van ons bakkerijsysteem“Wij zijn nu zo’n 7 jaar klant bij KassaNet Nuus. Een bedrijf in de buurt, waardoor service ook altijd dichtbij is. Dat is een groot voordeel. Onlangs hebben we ons kassasysteem vernieuwd, naar een systeem met onder andere de mogelijkheid tot een webshop."
Bekijk het project
De Pleats Burgum

De Pleats Burgum

In het centrum van Burgum vind je restaurant De Pleats , gevestigd in een prachtige boerderij. Normaal gesproken is de Pleats een populaire ontmoetingsplaats voor velen. Nu in de coronatijd is de Pleats een populaire afhaalkeuze voor velen.  Op het menu staan bijvoorbeeld een voorjaars lentestoof, vossebessenrol en huisgemaakte spareribs.
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X