Jachthaven Sneekerhof

Jachthaven Sneekerhof

Gepubliceerd op:

Jachthaven Sneekerhof bevindt zich midden in een uniek natuurgebied aan het Sneekermeer in Friesland. De jachthaven is door de Leeuwarder Courant verkozen tot mooiste jachthaven van Friesland. Rond de jachthaven is van alles te doen zoals wandelen, fietsen en vissen. Ook is er een restaurant met terras aan het water aanwezig.

 

 

Jachthaven Sneekerhof omschrijft de samenwerking met ons als volgt:

“ Doordat we al een bestaande relatie met jullie hadden voelde het voor ons heel vertrouwd om bij jullie een nieuw kassasysteem aan te schaffen. Weer van hetzelfde merk, Vectron, omdat dit voor ons goed werkt en zorgt voor doorloopsnelheid, wat erg belangrijk is bij de hoge pieken. Dit keer hebben we gekozen voor een Vectron met de mogelijkheid om de kassa te koppelen aan onze handhelds.

 

De communicatie met jullie verliep uitstekend, we zijn van begin tot aan het einde van de levering uitstekend geholpen. We zijn er van overtuigd dat we veel plezier van de kassa gaan beleven.”

Jachthaven Sneekerhof

Foto's

Bekijk ook

De Pleats Burgum

De Pleats Burgum

In het centrum van Burgum vind je restaurant De Pleats , gevestigd in een prachtige boerderij. Normaal gesproken is de Pleats een populaire ontmoetingsplaats voor velen. Nu in de coronatijd is de Pleats een populaire afhaalkeuze voor velen.  Op het menu staan bijvoorbeeld een voorjaars lentestoof, vossebessenrol en huisgemaakte spareribs.
Bekijk het project
Cosis De Deel

Cosis De Deel

Dagelijks komen ongeveer 70 mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking naar Cosis de Deel in Assen. De Deel biedt werk- en leerervaringen voor werken in de bakkerij, bij de boerderijgroep, het restaurant en productiematig werk. Sinds kort wordt er bij De Deel gewerkt met een prachtig kassasysteem van MplusKassa.
Bekijk het project
Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Beschut van de zilte zeewind loungen in de zachte kussen, dineren aan aan zee met een prachtig uitzicht. Strandpaviljoen West Aan Zee geeft het echte ongedwongen gevoel, zodat u hier heerlijk kunt genieten. Zowel binnen als buiten kunt u heerlijk zitten en de keuze is reuze!
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X