Jachthaven Sneekerhof

Jachthaven Sneekerhof

Gepubliceerd op:

Jachthaven Sneekerhof bevindt zich midden in een uniek natuurgebied aan het Sneekermeer in Friesland. De jachthaven is door de Leeuwarder Courant verkozen tot mooiste jachthaven van Friesland. Rond de jachthaven is van alles te doen zoals wandelen, fietsen en vissen. Ook is er een restaurant met terras aan het water aanwezig.

 

 

Jachthaven Sneekerhof omschrijft de samenwerking met ons als volgt:

“ Doordat we al een bestaande relatie met jullie hadden voelde het voor ons heel vertrouwd om bij jullie een nieuw kassasysteem aan te schaffen. Weer van hetzelfde merk, Vectron, omdat dit voor ons goed werkt en zorgt voor doorloopsnelheid, wat erg belangrijk is bij de hoge pieken. Dit keer hebben we gekozen voor een Vectron met de mogelijkheid om de kassa te koppelen aan onze handhelds.

 

De communicatie met jullie verliep uitstekend, we zijn van begin tot aan het einde van de levering uitstekend geholpen. We zijn er van overtuigd dat we veel plezier van de kassa gaan beleven.”

Jachthaven Sneekerhof

Foto's

Bekijk ook

SC Stadskanaal

SC Stadskanaal

Bij SC Stadskanaal mochten wij de Sportkantine oplossing van Mplus plaatsen. 2 kassa’s, een all-in-one handheld (kassa en pin) en 2 losse pinautomaten.  
Bekijk het project
Cuby & the Blizzards Museum

Cuby & the Blizzards Museum

  Dit prachtige museum in Grolloo houdt de blues van de band Cuby & the Blizzards levend. In het museum zijn onder andere exposities over de blues band en zanger Harry Muskee te bewonderen. Sinds 14 oktober heeft het museum een eigen shop. Daarmee is een lang gekoesterde wens van zowel de organisatie als de bezoekers in vervulling gegaan. In de shop zijn verschillende Cuby & the Blizzards producten te vinden: boeken, lp’s, t-shirts, caps en nog veel meer.
Bekijk het project
   De Dikke Draai in Surhuisterveen

De Dikke Draai in Surhuisterveen

  De Dikke Draai, Restaurant, Bowling, Zalen en Cafetaria is al klant bij ons vanaf het eerste uur. Iets wat wij natuurlijk zeer waarderen. De Dikke Draai is onder andere perfect voor een middagje uit. Eerst actief bowlen met gezin, vrienden of collega’s en daarna genieten van een heerlijke schnitzel of spareribs. Eigenaar Binne wilde de automatisering naar een hoger niveau tillen. En heeft daarom wederom voor Vectron gekozen. 
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X