Foodcafé Burgers en zo

Foodcafé Burgers en zo

Gepubliceerd op:

Ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van de stad Groningen vindt u in het Drentse dorp Roden, het Foodcafé Burgers en zo. Dit café bestaat inmiddels een jaar en is sinds de opening alleen maar succesvoller geworden. Kwaliteit, toegankelijkheid en gastvrijheid zijn kenwaarden waar Aan en Janine erg veel waarde aan hechten. 

Vanuit hun eigen blik op bepaalde belangrijke aspecten en een boel levenservaring is het idee van het foodcafé ontstaan. 'Laten we nog één keer gek doen'. En zo gezegd, zo gedaan. Met inmiddels een team van 12 man sterk is het succes groter dan ooit verwacht. 

Foodcafé Burgers en zo

Het kassasysteem

Op dit moment draait de zaak op een hoofdkassa van Vectron en een pinautmaat. Bestellingen worden opgenomen met pen en papier waarna het wordt ingevoerd op de kassa. De bestellingen komen in de keuken uit de printer en worden bereid. Doordat het steeds drukker wordt in het café en er naast etende gasten ook afhalende gasten langskomen ontstaan er soms momenten dat het vastloopt. "Aan de ene kan is dit soms lastig, maar het is natuurlijk een luxe probleem, vertelt Janine. Wij krijgen het steeds drukker en daar zijn wij trots op!"

Uitbreiding

Voor het aankomende terrasseizoen ligt de uitbreiding van het kassasysteem al klaar. "We hebben er alleen nog geen tijd voor gehad". Op het terras zullen er mobiele Handhelds en een mobiele pinautomaat bijkomen. Als het terras straks geopend is, is dit de ideale oplossing om de doorstroom bij de kassa soepel te laten verlopen. Gasten kunnen lekker aan hun tafel blijven zitten om te betalen en hoeven niet meer mee naar binnen te lopen om te pinnen, ideaal! 

Wist u dat?

KassaNet Nuus ook koppelt met self-ordering systemen? Uw klanten kunnen zelf hun bestelling doorgeven aan de hand van een bestelzuil. Op deze manier ontlast u uw kassamedewerkers en staan uw gasten niet langer onnodig in de rij bij de kassa. 

Bekijk ook

Het Wantij

Het Wantij

Eten bij Het Wantij staat garant voor een avond genieten. Een gevarieerde menukaart met heerlijke gerechten voor iedereen. De combinatie tussen pizza’s en pannenkoeken maakt dat er voor iedereen iets tussen zit. Een ruime keuze uit vlees-, vis- of vegetarische gerechten. 
Bekijk het project
Tox Bar Schiermonnikoog

Tox Bar Schiermonnikoog

Met de veerboot vanaf Lauwersoog bent u binnen no-time in het dorp van het eiland Schiermonnikoog. Met het kleine inwonersaantal van +/- 900 is het een van de kleinste eilanden van de wadden. Dat wil niet zeggen dat er weinig te doen is, in tegendeel. Wanneer u het dorpje binnenkomt vind u direct aan uw rechterzijde de Tox Bar. Hier kunt u eten, drinken en dansen. Tox Bar is dagelijks geopend en u kunt er voor ieder moment van de dag terecht. 
Bekijk het project
Noorderpoort College

Noorderpoort College

Met 16 verschillende scholen, ongeveer 14.000 studenten, 1.200 cursisten en ruim 1.400 medewerkers is Noorderpoort één van de grootste ROC's (Regionaal Opleidingscentrum) van Noord-Nederland. Je vindt ons in de provincie Groningen en in Assen. Noorderpoort is groot, maar kiest voor ‘klein’. We hebben overzichtelijke scholen met een eigen karakter waar iedereen elkaar kent.
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X