Foodcafé Burgers en zo

Foodcafé Burgers en zo

Gepubliceerd op:

Ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van de stad Groningen vindt u in het Drentse dorp Roden, het Foodcafé Burgers en zo. Dit café bestaat inmiddels een jaar en is sinds de opening alleen maar succesvoller geworden. Kwaliteit, toegankelijkheid en gastvrijheid zijn kenwaarden waar Aan en Janine erg veel waarde aan hechten. 

Vanuit hun eigen blik op bepaalde belangrijke aspecten en een boel levenservaring is het idee van het foodcafé ontstaan. 'Laten we nog één keer gek doen'. En zo gezegd, zo gedaan. Met inmiddels een team van 12 man sterk is het succes groter dan ooit verwacht. 

Foodcafé Burgers en zo

Het kassasysteem

Op dit moment draait de zaak op een hoofdkassa van Vectron en een pinautmaat. Bestellingen worden opgenomen met pen en papier waarna het wordt ingevoerd op de kassa. De bestellingen komen in de keuken uit de printer en worden bereid. Doordat het steeds drukker wordt in het café en er naast etende gasten ook afhalende gasten langskomen ontstaan er soms momenten dat het vastloopt. "Aan de ene kan is dit soms lastig, maar het is natuurlijk een luxe probleem, vertelt Janine. Wij krijgen het steeds drukker en daar zijn wij trots op!"

Uitbreiding

Voor het aankomende terrasseizoen ligt de uitbreiding van het kassasysteem al klaar. "We hebben er alleen nog geen tijd voor gehad". Op het terras zullen er mobiele Handhelds en een mobiele pinautomaat bijkomen. Als het terras straks geopend is, is dit de ideale oplossing om de doorstroom bij de kassa soepel te laten verlopen. Gasten kunnen lekker aan hun tafel blijven zitten om te betalen en hoeven niet meer mee naar binnen te lopen om te pinnen, ideaal! 

Wist u dat?

KassaNet Nuus ook koppelt met self-ordering systemen? Uw klanten kunnen zelf hun bestelling doorgeven aan de hand van een bestelzuil. Op deze manier ontlast u uw kassamedewerkers en staan uw gasten niet langer onnodig in de rij bij de kassa. 

Bekijk ook

Jachthaven Sneekerhof

Jachthaven Sneekerhof

Jachthaven Sneekerhof bevindt zich midden in een uniek natuurgebied aan het Sneekermeer in Friesland. De jachthaven is door de Leeuwarder Courant verkozen tot mooiste jachthaven van Friesland. Rond de jachthaven is van alles te doen zoals wandelen, fietsen en vissen. Ook is er een restaurant met terras aan het water aanwezig.  
Bekijk het project
De Pleats Burgum

De Pleats Burgum

In het centrum van Burgum vind je restaurant De Pleats , gevestigd in een prachtige boerderij. Normaal gesproken is de Pleats een populaire ontmoetingsplaats voor velen. Nu in de coronatijd is de Pleats een populaire afhaalkeuze voor velen.  Op het menu staan bijvoorbeeld een voorjaars lentestoof, vossebessenrol en huisgemaakte spareribs.
Bekijk het project
Cosis De Deel

Cosis De Deel

Dagelijks komen ongeveer 70 mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking naar Cosis de Deel in Assen. De Deel biedt werk- en leerervaringen voor werken in de bakkerij, bij de boerderijgroep, het restaurant en productiematig werk. Sinds kort wordt er bij De Deel gewerkt met een prachtig kassasysteem van MplusKassa.
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X