Foodcafé Burgers en zo

Foodcafé Burgers en zo

Gepubliceerd op:

Ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van de stad Groningen vindt u in het Drentse dorp Roden, het Foodcafé Burgers en zo. Dit café bestaat inmiddels een jaar en is sinds de opening alleen maar succesvoller geworden. Kwaliteit, toegankelijkheid en gastvrijheid zijn kenwaarden waar Aan en Janine erg veel waarde aan hechten. 

Vanuit hun eigen blik op bepaalde belangrijke aspecten en een boel levenservaring is het idee van het foodcafé ontstaan. 'Laten we nog één keer gek doen'. En zo gezegd, zo gedaan. Met inmiddels een team van 12 man sterk is het succes groter dan ooit verwacht. 

Foodcafé Burgers en zo

Het kassasysteem

Op dit moment draait de zaak op een hoofdkassa van Vectron en een pinautmaat. Bestellingen worden opgenomen met pen en papier waarna het wordt ingevoerd op de kassa. De bestellingen komen in de keuken uit de printer en worden bereid. Doordat het steeds drukker wordt in het café en er naast etende gasten ook afhalende gasten langskomen ontstaan er soms momenten dat het vastloopt. "Aan de ene kan is dit soms lastig, maar het is natuurlijk een luxe probleem, vertelt Janine. Wij krijgen het steeds drukker en daar zijn wij trots op!"

Uitbreiding

Voor het aankomende terrasseizoen ligt de uitbreiding van het kassasysteem al klaar. "We hebben er alleen nog geen tijd voor gehad". Op het terras zullen er mobiele Handhelds en een mobiele pinautomaat bijkomen. Als het terras straks geopend is, is dit de ideale oplossing om de doorstroom bij de kassa soepel te laten verlopen. Gasten kunnen lekker aan hun tafel blijven zitten om te betalen en hoeven niet meer mee naar binnen te lopen om te pinnen, ideaal! 

Wist u dat?

KassaNet Nuus ook koppelt met self-ordering systemen? Uw klanten kunnen zelf hun bestelling doorgeven aan de hand van een bestelzuil. Op deze manier ontlast u uw kassamedewerkers en staan uw gasten niet langer onnodig in de rij bij de kassa. 

Bekijk ook

Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Beschut van de zilte zeewind loungen in de zachte kussen, dineren aan aan zee met een prachtig uitzicht. Strandpaviljoen West Aan Zee geeft het echte ongedwongen gevoel, zodat u hier heerlijk kunt genieten. Zowel binnen als buiten kunt u heerlijk zitten en de keuze is reuze!
Bekijk het project
Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

Sfeervol dineren bij Restaurant 't Maotie in Gasselte

  In het Drentse Gasselte staat het restaurant 't Maotie. Het woord 'Maotie' is afgeleid van het woord 'Made' of 'Ma'. Het betekent weiland of hooiland. Door de lage ligging van deze grond werden ze niet voor landbouw gebruikt. Op de plek van het restaurant lag eerder een geul in het weiland, bekend als 't Maotie van de toemalige boer Mans Kroeze.
Bekijk het project
Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

Bestellen met QR-code bij Paviljoen Nijstad

Een eigentijds restaurant aan het strand van Hoogeveen. Een unieke plek waar niets moet en alles mag. Het restaurant streeft het Blue Zone principe na waarbij langer leven, gelukkig zijn en een gezondere levensstijl de basis is. Lekker relaxen met een uniek vakantiegevoel. Met de uitgebreide, maar gevarieerde menukaart is er voor ieder wat wils. Er worden ingrediënten gebruikt van lokale leveranciers en er wordt gestreeft naar zo veel mogelijk biologische producten. 
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X