Foodcafé Burgers en zo

Foodcafé Burgers en zo

Gepubliceerd op:

Ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van de stad Groningen vindt u in het Drentse dorp Roden, het Foodcafé Burgers en zo. Dit café bestaat inmiddels een jaar en is sinds de opening alleen maar succesvoller geworden. Kwaliteit, toegankelijkheid en gastvrijheid zijn kenwaarden waar Aan en Janine erg veel waarde aan hechten. 

Vanuit hun eigen blik op bepaalde belangrijke aspecten en een boel levenservaring is het idee van het foodcafé ontstaan. 'Laten we nog één keer gek doen'. En zo gezegd, zo gedaan. Met inmiddels een team van 12 man sterk is het succes groter dan ooit verwacht. 

Foodcafé Burgers en zo

Het kassasysteem

Op dit moment draait de zaak op een hoofdkassa van Vectron en een pinautmaat. Bestellingen worden opgenomen met pen en papier waarna het wordt ingevoerd op de kassa. De bestellingen komen in de keuken uit de printer en worden bereid. Doordat het steeds drukker wordt in het café en er naast etende gasten ook afhalende gasten langskomen ontstaan er soms momenten dat het vastloopt. "Aan de ene kan is dit soms lastig, maar het is natuurlijk een luxe probleem, vertelt Janine. Wij krijgen het steeds drukker en daar zijn wij trots op!"

Uitbreiding

Voor het aankomende terrasseizoen ligt de uitbreiding van het kassasysteem al klaar. "We hebben er alleen nog geen tijd voor gehad". Op het terras zullen er mobiele Handhelds en een mobiele pinautomaat bijkomen. Als het terras straks geopend is, is dit de ideale oplossing om de doorstroom bij de kassa soepel te laten verlopen. Gasten kunnen lekker aan hun tafel blijven zitten om te betalen en hoeven niet meer mee naar binnen te lopen om te pinnen, ideaal! 

Wist u dat?

KassaNet Nuus ook koppelt met self-ordering systemen? Uw klanten kunnen zelf hun bestelling doorgeven aan de hand van een bestelzuil. Op deze manier ontlast u uw kassamedewerkers en staan uw gasten niet langer onnodig in de rij bij de kassa. 

Bekijk ook

SC Stadskanaal

SC Stadskanaal

Bij SC Stadskanaal mochten wij de Sportkantine oplossing van Mplus plaatsen. 2 kassa’s, een all-in-one handheld (kassa en pin) en 2 losse pinautomaten.  
Bekijk het project
Cuby & the Blizzards Museum

Cuby & the Blizzards Museum

  Dit prachtige museum in Grolloo houdt de blues van de band Cuby & the Blizzards levend. In het museum zijn onder andere exposities over de blues band en zanger Harry Muskee te bewonderen. Sinds 14 oktober heeft het museum een eigen shop. Daarmee is een lang gekoesterde wens van zowel de organisatie als de bezoekers in vervulling gegaan. In de shop zijn verschillende Cuby & the Blizzards producten te vinden: boeken, lp’s, t-shirts, caps en nog veel meer.
Bekijk het project
   De Dikke Draai in Surhuisterveen

De Dikke Draai in Surhuisterveen

  De Dikke Draai, Restaurant, Bowling, Zalen en Cafetaria is al klant bij ons vanaf het eerste uur. Iets wat wij natuurlijk zeer waarderen. De Dikke Draai is onder andere perfect voor een middagje uit. Eerst actief bowlen met gezin, vrienden of collega’s en daarna genieten van een heerlijke schnitzel of spareribs. Eigenaar Binne wilde de automatisering naar een hoger niveau tillen. En heeft daarom wederom voor Vectron gekozen. 
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X