Fc Groningen

Fc Groningen

Gepubliceerd op:

 Een voetbaltempel waar de Trots van het Noorden in 2006 haar intrek nam. Een thuishaven met sfeer van vandaag en de allure van morgen. Een stadion waar groenwit verder groeit en de stap zal maken naar het zo gewenste doel: Eredivisievoetbal op hoog niveau. 

Stad in Stad

Het gebouw bestaat niet alleen uit een stadion dat slechts eens in de veertien dagen publiek trekt, maar is een kleine stad-in-de-stad, met daarbinnen een groot aantal functies: andere sportaccommodaties, woonappartementen, bioscoopzalen, winkels, een casino, een hotel en onderwijs (Noordepoort College)

Het kassasysteem

In het stadion staan niet alleen kassa's van MplusKASSA, maar er wordt ook gebruik gemaakt van een intern betaalsysteem Xafax Netpay. Dit systeem zorg voor een veilige en gemakkelijke betaalomgeving. Een bezoeker kan met een kaart betalen die hij/zij zelf kan opwaarderen. Dit is een ideaal systeem voor terugkerende klanten. Waarom Jamezz?

Door gebruik te maken van het self-orderingsyteem van Jamezz krijgt u niet alleen een goede ondersteuning van uw horecateam er bij, er zijn nog vele andere voordelen:

 • Hogere gasttevredenheid
 • Hogere omzet
 • Verwijderen van taalbarrières
 • Beschreming van de "old fashioned way"
 • Laagdrempeling en flexibel
 • innoverende dienstverlening en stijl
 • personalisatie

 

 

Bestelzuil of webshop

Als u wilt voorkomen dat uw gasten onnodig lang in de rij moeten wachten om een bestelling te doen, dan is de Jamezz Bestelzuil helemaal uw ding. Klanten kunnen eenvoudig en razendsnel hun bestelling doen op de zuil terwijl uw werknemers zich bezig kunnen houden met het bereiden van de bestellingen. De zuilen zijn beschikbaar in allerlei formaten, van countermodel tot grote, staande bestelzuil.

U kunt gemakkelijk een bezorg- of afhaalservice opzetten van de Jamezz Webshop. Via de Jamezz webshop kunnen uw klanten thuis de bestelling doen. Zodra de bestelling gereed is of aan de deur geleverd zal worden zullen uw gasten een seintje krijgen

 

 

Smartphone of tablet

Met Jamezz is het mogelijk om uw gasten een bestelling te laten plaatsen en te betalen met hun eigen smartphone of tablet. 
Er zijn meerdere manieren om toegang te krijgen tot uw menukaart:

 1. Door het scannen van de QR-code met de camera op de telefoon
 2. Door de telefoon op het NFC plaatje te leggen
 3. Door de webcode in te vullen op de Jamezz website
 4. Via de Jamezz App 

U kunt er ook voor kiezen om uw gasten zelf te voorzien van een tablet. Jamezz is nog altijd heel goed te combineren met de 'old fashioned way' van bestellen. 

Backoffice en kassakoppelingen

U kunt uw online menukaart envoudig beheren met de Jamezz Backoffice. In de backoffice krijgt u inzicht in uw verkopen, kunt u prijswijzigingen doorvoeren of gerechten wijzigen op de kaart. 

Jamezz is te koppelen met de meeste kassasystemen. Dit is erg handig, want dan heeft u alle bestellingen bij elkaar. Het is daarnaast ook mogelijk om Jamezz als losstaande service te gebruiken en dus niet te koppelen aan uw kassa, dan kunt u werken met een printen die uw bestellingen uitprint. 

  

 

Bekijk ook

Noorderpoort College

Noorderpoort College

Met 16 verschillende scholen, ongeveer 14.000 studenten, 1.200 cursisten en ruim 1.400 medewerkers is Noorderpoort één van de grootste ROC's (Regionaal Opleidingscentrum) van Noord-Nederland. Je vindt ons in de provincie Groningen en in Assen. Noorderpoort is groot, maar kiest voor ‘klein’. We hebben overzichtelijke scholen met een eigen karakter waar iedereen elkaar kent.
Bekijk het project
Op culinaire wereldreis met Mr. Mofongo!

Op culinaire wereldreis met Mr. Mofongo!

Maak kennis met Mr. Mofongo. Een uniek horeca-avontuur, geïnspireerd op de belevenissen van wereldreiziger Máximo Mofongo.
Bekijk het project
Kloosterhuis Wonen Winschoten

Kloosterhuis Wonen Winschoten

Kloosterhuis Wonen is sinds 1853 gevestigd in Winschoten, Oost-Groningen. Het is een Selected Dealer van het merk Rivièra Maison en biedt een complete woonbeleving, met authentieke producten en diverse collecties per jaar. Daarnaast vind je er merken als: Riverdale, Zusss, PTMD, Light & Living en Home Society. 
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X