Bestellen met QR-code bij de Eexterhalte

Bestellen met QR-code bij de Eexterhalte

Gepubliceerd op:

Sinds een aantal weken werkt ook de Eexterhalte in Eext met een self-orderingsysteem. Er wordt gebruik gemaakt van QR-codes. Klanten kunnen hiermee zelf een bestelling plaatsen en betalen met eigen telefoon. 

Bestellen met QR-code bij de Eexterhalte

De Eexterhalte

De Eexterhalte is een snack- eetcafé in het Drentse plaatsje Eext. Er is van alles te krijgen, van burgers tot aan salades. 

Het eetcafé heeft de naam te danken aan de plek. Er was eerder namelijk een halte aan de spoorlijn van Assen naar Stadskanaal, tussen Rolde en Gieten. De buurt rondom de halte stond bekend als de Eexterhalte. 

Bordjes met QR-codes

De Eexterhalte heeft de QR-codes laten drukken op bordjes die weersbestendig zijn. Iedere tafel heeft een eigen bordje zodat iedereen in de keuken weet waar welke bestelling vandaag komt. Er werd altijd al gewerkt met het principe van zelf bestellen aan de kassa, maar op deze manier hoeven gasten niet eerst naar binnen om een bestelling te plaatsen. Met inachtneming van de nieuwe 1,5meter maatschappij is dit natuurlijk ideaal!

 

Bestel uw eigen bordjes

 

Minder handen nodig door het nieuwe syteem!

Doordat het nieuwe systeem gasten aanspoort om zelf een bestelling te doen wanneer zij op het terras zitten wordt er sneller en meer besteld. Door gebruik te maken van het systeem bespaard u dus niet alleen een paar handen, maar het zorgt ook nog eens voor een hogere omzet! De Eexterhalte liep zelfs tegen uitverkochte bitterballen aan! inmiddels beginnen ze steeds meer te wennen aan de bonnen die zomaar uit de printer komen. 

 

Bekijk ook

SC Stadskanaal

SC Stadskanaal

Bij SC Stadskanaal mochten wij de Sportkantine oplossing van Mplus plaatsen. 2 kassa’s, een all-in-one handheld (kassa en pin) en 2 losse pinautomaten.  
Bekijk het project
Cuby & the Blizzards Museum

Cuby & the Blizzards Museum

  Dit prachtige museum in Grolloo houdt de blues van de band Cuby & the Blizzards levend. In het museum zijn onder andere exposities over de blues band en zanger Harry Muskee te bewonderen. Sinds 14 oktober heeft het museum een eigen shop. Daarmee is een lang gekoesterde wens van zowel de organisatie als de bezoekers in vervulling gegaan. In de shop zijn verschillende Cuby & the Blizzards producten te vinden: boeken, lp’s, t-shirts, caps en nog veel meer.
Bekijk het project
   De Dikke Draai in Surhuisterveen

De Dikke Draai in Surhuisterveen

  De Dikke Draai, Restaurant, Bowling, Zalen en Cafetaria is al klant bij ons vanaf het eerste uur. Iets wat wij natuurlijk zeer waarderen. De Dikke Draai is onder andere perfect voor een middagje uit. Eerst actief bowlen met gezin, vrienden of collega’s en daarna genieten van een heerlijke schnitzel of spareribs. Eigenaar Binne wilde de automatisering naar een hoger niveau tillen. En heeft daarom wederom voor Vectron gekozen. 
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X