Bestellen met QR-code bij de Eexterhalte

Bestellen met QR-code bij de Eexterhalte

Gepubliceerd op:

Sinds een aantal weken werkt ook de Eexterhalte in Eext met een self-orderingsysteem. Er wordt gebruik gemaakt van QR-codes. Klanten kunnen hiermee zelf een bestelling plaatsen en betalen met eigen telefoon. 

Bestellen met QR-code bij de Eexterhalte

De Eexterhalte

De Eexterhalte is een snack- eetcafé in het Drentse plaatsje Eext. Er is van alles te krijgen, van burgers tot aan salades. 

Het eetcafé heeft de naam te danken aan de plek. Er was eerder namelijk een halte aan de spoorlijn van Assen naar Stadskanaal, tussen Rolde en Gieten. De buurt rondom de halte stond bekend als de Eexterhalte. 

Bordjes met QR-codes

De Eexterhalte heeft de QR-codes laten drukken op bordjes die weersbestendig zijn. Iedere tafel heeft een eigen bordje zodat iedereen in de keuken weet waar welke bestelling vandaag komt. Er werd altijd al gewerkt met het principe van zelf bestellen aan de kassa, maar op deze manier hoeven gasten niet eerst naar binnen om een bestelling te plaatsen. Met inachtneming van de nieuwe 1,5meter maatschappij is dit natuurlijk ideaal!

 

Bestel uw eigen bordjes

 

Minder handen nodig door het nieuwe syteem!

Doordat het nieuwe systeem gasten aanspoort om zelf een bestelling te doen wanneer zij op het terras zitten wordt er sneller en meer besteld. Door gebruik te maken van het systeem bespaard u dus niet alleen een paar handen, maar het zorgt ook nog eens voor een hogere omzet! De Eexterhalte liep zelfs tegen uitverkochte bitterballen aan! inmiddels beginnen ze steeds meer te wennen aan de bonnen die zomaar uit de printer komen. 

 

Bekijk ook

De Pleats Burgum

De Pleats Burgum

In het centrum van Burgum vind je restaurant De Pleats , gevestigd in een prachtige boerderij. Normaal gesproken is de Pleats een populaire ontmoetingsplaats voor velen. Nu in de coronatijd is de Pleats een populaire afhaalkeuze voor velen.  Op het menu staan bijvoorbeeld een voorjaars lentestoof, vossebessenrol en huisgemaakte spareribs.
Bekijk het project
Cosis De Deel

Cosis De Deel

 Dagelijks komen ongeveer 70 mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking naar Cosis de Deel in Assen. De Deel biedt werk- en leerervaringen voor werken in de bakkerij, bij de boerderijgroep, het restaurant en productiematig werk. Sinds kort wordt er bij De Deel gewerkt met een prachtig kassasysteem van MplusKassa.
Bekijk het project
Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Beschut van de zilte zeewind loungen in de zachte kussen, dineren aan aan zee met een prachtig uitzicht. Strandpaviljoen West Aan Zee geeft het echte ongedwongen gevoel, zodat u hier heerlijk kunt genieten. Zowel binnen als buiten kunt u heerlijk zitten en de keuze is reuze!
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X