Cosis De Deel

Cosis De Deel

Gepubliceerd op:

Dagelijks komen ongeveer 70 mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking naar Cosis de Deel in Assen. De Deel biedt werk- en leerervaringen voor werken in de bakkerij, bij de boerderijgroep, het restaurant en productiematig werk. Sinds kort wordt er bij De Deel gewerkt met een prachtig kassasysteem van MplusKassa.

Cosis de Deel omschrijft de samenwerking met Kassanet Nuus als volgt:
“Wij hebben voor Kassanet Nuus gekozen omdat alle andere Cosis afdelingen naar tevredenheid met Nuus samenwerken.
Wij hadden communicatie met Harald. Dat is positief bevallen. We hoefden maar te bellen en hij had een antwoord en/of oplossing voor ons!

Onze wens was een makkelijk en overzichtelijk kassasysteem, zodat onze cliënten er goed mee kunnen werken.
We hebben gekozen voor een Mplus kassasysteem, omdat het heel gemakkelijk werkt door bijvoorbeeld de wisselteruggave en facturatiemodule. Ook kun je per gebruiker de rechten aanpassen. Dit is voor ons erg belangrijk aangezien we met verschillende cliënten werken.

We hebben de kassa nu een aantal weken in gebruik en het bevalt ons erg goed. Sommige cliënten weten zelfs al meer van de kassa dan wijzelf!“

 


Cosis De Deel

Bekijk ook

SC Stadskanaal

SC Stadskanaal

Bij SC Stadskanaal mochten wij de Sportkantine oplossing van Mplus plaatsen. 2 kassa’s, een all-in-one handheld (kassa en pin) en 2 losse pinautomaten.  
Bekijk het project
Cuby & the Blizzards Museum

Cuby & the Blizzards Museum

  Dit prachtige museum in Grolloo houdt de blues van de band Cuby & the Blizzards levend. In het museum zijn onder andere exposities over de blues band en zanger Harry Muskee te bewonderen. Sinds 14 oktober heeft het museum een eigen shop. Daarmee is een lang gekoesterde wens van zowel de organisatie als de bezoekers in vervulling gegaan. In de shop zijn verschillende Cuby & the Blizzards producten te vinden: boeken, lp’s, t-shirts, caps en nog veel meer.
Bekijk het project
   De Dikke Draai in Surhuisterveen

De Dikke Draai in Surhuisterveen

  De Dikke Draai, Restaurant, Bowling, Zalen en Cafetaria is al klant bij ons vanaf het eerste uur. Iets wat wij natuurlijk zeer waarderen. De Dikke Draai is onder andere perfect voor een middagje uit. Eerst actief bowlen met gezin, vrienden of collega’s en daarna genieten van een heerlijke schnitzel of spareribs. Eigenaar Binne wilde de automatisering naar een hoger niveau tillen. En heeft daarom wederom voor Vectron gekozen. 
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X