Cosis De Deel

Cosis De Deel

Gepubliceerd op:

Dagelijks komen ongeveer 70 mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking naar Cosis de Deel in Assen. De Deel biedt werk- en leerervaringen voor werken in de bakkerij, bij de boerderijgroep, het restaurant en productiematig werk. Sinds kort wordt er bij De Deel gewerkt met een prachtig kassasysteem van MplusKassa.

Cosis de Deel omschrijft de samenwerking met Kassanet Nuus als volgt:
“Wij hebben voor Kassanet Nuus gekozen omdat alle andere Cosis afdelingen naar tevredenheid met Nuus samenwerken.
Wij hadden communicatie met Harald. Dat is positief bevallen. We hoefden maar te bellen en hij had een antwoord en/of oplossing voor ons!

Onze wens was een makkelijk en overzichtelijk kassasysteem, zodat onze cliënten er goed mee kunnen werken.
We hebben gekozen voor een Mplus kassasysteem, omdat het heel gemakkelijk werkt door bijvoorbeeld de wisselteruggave en facturatiemodule. Ook kun je per gebruiker de rechten aanpassen. Dit is voor ons erg belangrijk aangezien we met verschillende cliënten werken.

We hebben de kassa nu een aantal weken in gebruik en het bevalt ons erg goed. Sommige cliënten weten zelfs al meer van de kassa dan wijzelf!“

 


Cosis De Deel

Bekijk ook

Jachthaven Sneekerhof

Jachthaven Sneekerhof

Jachthaven Sneekerhof bevindt zich midden in een uniek natuurgebied aan het Sneekermeer in Friesland. De jachthaven is door de Leeuwarder Courant verkozen tot mooiste jachthaven van Friesland. Rond de jachthaven is van alles te doen zoals wandelen, fietsen en vissen. Ook is er een restaurant met terras aan het water aanwezig.  
Bekijk het project
De Pleats Burgum

De Pleats Burgum

In het centrum van Burgum vind je restaurant De Pleats , gevestigd in een prachtige boerderij. Normaal gesproken is de Pleats een populaire ontmoetingsplaats voor velen. Nu in de coronatijd is de Pleats een populaire afhaalkeuze voor velen.  Op het menu staan bijvoorbeeld een voorjaars lentestoof, vossebessenrol en huisgemaakte spareribs.
Bekijk het project
Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Strandpaviljoen West Aan Zee, ongedwongen genieten!

Beschut van de zilte zeewind loungen in de zachte kussen, dineren aan aan zee met een prachtig uitzicht. Strandpaviljoen West Aan Zee geeft het echte ongedwongen gevoel, zodat u hier heerlijk kunt genieten. Zowel binnen als buiten kunt u heerlijk zitten en de keuze is reuze!
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X