Cafetaria Lunchroom Emmy

Cafetaria Lunchroom Emmy

Gepubliceerd op:
Cafetaria Lunchroom Emmy in Slagharen wilde graag automatiseren. Geen gedoe met bonnen meer in de keuken, maar een overzichtelijke manier waarbij medewerkers elkaar makkelijk kunnen ondersteunen. De oplossing: kitchen manager schermen. Jamezz Online en een gloednieuw kassasysteem werden daarnaast gekozen voor nog meer snelheid, gemak en vernieuwing.

 

Emmy is al Jaren klant bij ons, midden Jaren 90 hebben we elkaar getroffen op een beurs. Over deze laatste opdracht die wij voor Emmy mochten uitvoeren zeggen ze super tevreden te zijn “de service is perfect”.
 
Tijdens een recent bezoek hebben we een aantal foto’s gemaakt bij Emmy, daarop is te zien dat de medewerkers goed overweg kunnen met de nieuwe keukenschermen en kassa. Toevallig bestond het bedrijf tijdens ons bezoek 40 jaar. Van harte gefeliciteerd! Wij wensen jullie veel werkplezier met de nieuwe keukenschermen, Jamezz Online en het nieuwe kassasysteem.

 

Bekijk ook

RTV Drenthe - Cosis

RTV Drenthe - Cosis

 Al 17 jaar is RTV Drenthe gevestigd in een prachtig pand in Assen. Alle aanwezige medewerkers kunnen gebruik maken van de bedrijfskantine. De kantine is uitbesteed aan Cosis. Zij werken sinds kort met een nieuwe kassa en pin.
Bekijk het project
SC Stadskanaal

SC Stadskanaal

Bij SC Stadskanaal mochten wij de Sportkantine oplossing van Mplus plaatsen. 2 kassa’s, een all-in-one handheld (kassa en pin) en 2 losse pinautomaten.  
Bekijk het project
Cuby & the Blizzards Museum

Cuby & the Blizzards Museum

  Dit prachtige museum in Grolloo houdt de blues van de band Cuby & the Blizzards levend. In het museum zijn onder andere exposities over de blues band en zanger Harry Muskee te bewonderen. Sinds 14 oktober heeft het museum een eigen shop. Daarmee is een lang gekoesterde wens van zowel de organisatie als de bezoekers in vervulling gegaan. In de shop zijn verschillende Cuby & the Blizzards producten te vinden: boeken, lp’s, t-shirts, caps en nog veel meer.
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X