Bakkerij Dunnewind Paterswolde

Bakkerij Dunnewind Paterswolde

Gepubliceerd op:

 Bakkerij Dunnewind in Paterswolde ervaart de voordelen van ons bakkerijsysteem
“Wij zijn nu zo’n 7 jaar klant bij KassaNet Nuus. Een bedrijf in de buurt, waardoor service ook altijd dichtbij is. Dat is een groot voordeel. Onlangs hebben we ons kassasysteem vernieuwd, naar een systeem met onder andere de mogelijkheid tot een webshop."

 Bakkerij Dunnewind in Paterswolde ervaart de voordelen van ons bakkerijsysteem
“Wij zijn nu zo’n 7 jaar klant bij KassaNet Nuus. Een bedrijf in de buurt, waardoor service ook altijd dichtbij is. Dat is een groot voordeel. Onlangs hebben we ons kassasysteem vernieuwd, naar een systeem met onder andere de mogelijkheid tot een webshop.
.
Onze wens voor een nieuw kassasysteem was automatisering, met dit nieuwe systeem is dat meer mogelijk dan met ons vorige systeem. Inmiddels is de webshop net live! Het handige is dat deze webshop direct gekoppeld is met onze kassa. Daarnaast kunnen we nu makkelijk per product extra informatie, zoals allergeneninformatie toevoegen. De kassa, met meerdere koppelingen, is overzichtelijk door de verschillende categorieën en werkt simpel.
Het personeel is er ook zeer tevreden over en raakte er snel aan gewend.”
Benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuw kassasysteem voor in uw bedrijf? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag.

Bekijk ook

Jachthaven Sneekerhof

Jachthaven Sneekerhof

Jachthaven Sneekerhof bevindt zich midden in een uniek natuurgebied aan het Sneekermeer in Friesland. De jachthaven is door de Leeuwarder Courant verkozen tot mooiste jachthaven van Friesland. Rond de jachthaven is van alles te doen zoals wandelen, fietsen en vissen. Ook is er een restaurant met terras aan het water aanwezig.  
Bekijk het project
De Pleats Burgum

De Pleats Burgum

In het centrum van Burgum vind je restaurant De Pleats , gevestigd in een prachtige boerderij. Normaal gesproken is de Pleats een populaire ontmoetingsplaats voor velen. Nu in de coronatijd is de Pleats een populaire afhaalkeuze voor velen.  Op het menu staan bijvoorbeeld een voorjaars lentestoof, vossebessenrol en huisgemaakte spareribs.
Bekijk het project
Cosis De Deel

Cosis De Deel

Dagelijks komen ongeveer 70 mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking naar Cosis de Deel in Assen. De Deel biedt werk- en leerervaringen voor werken in de bakkerij, bij de boerderijgroep, het restaurant en productiematig werk. Sinds kort wordt er bij De Deel gewerkt met een prachtig kassasysteem van MplusKassa.
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X