Bakkerij Dunnewind Paterswolde

Bakkerij Dunnewind Paterswolde

Gepubliceerd op:

 Bakkerij Dunnewind in Paterswolde ervaart de voordelen van ons bakkerijsysteem
“Wij zijn nu zo’n 7 jaar klant bij KassaNet Nuus. Een bedrijf in de buurt, waardoor service ook altijd dichtbij is. Dat is een groot voordeel. Onlangs hebben we ons kassasysteem vernieuwd, naar een systeem met onder andere de mogelijkheid tot een webshop."

 Bakkerij Dunnewind in Paterswolde ervaart de voordelen van ons bakkerijsysteem
“Wij zijn nu zo’n 7 jaar klant bij KassaNet Nuus. Een bedrijf in de buurt, waardoor service ook altijd dichtbij is. Dat is een groot voordeel. Onlangs hebben we ons kassasysteem vernieuwd, naar een systeem met onder andere de mogelijkheid tot een webshop.
.
Onze wens voor een nieuw kassasysteem was automatisering, met dit nieuwe systeem is dat meer mogelijk dan met ons vorige systeem. Inmiddels is de webshop net live! Het handige is dat deze webshop direct gekoppeld is met onze kassa. Daarnaast kunnen we nu makkelijk per product extra informatie, zoals allergeneninformatie toevoegen. De kassa, met meerdere koppelingen, is overzichtelijk door de verschillende categorieën en werkt simpel.
Het personeel is er ook zeer tevreden over en raakte er snel aan gewend.”
Benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuw kassasysteem voor in uw bedrijf? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag.

Bekijk ook

SC Stadskanaal

SC Stadskanaal

Bij SC Stadskanaal mochten wij de Sportkantine oplossing van Mplus plaatsen. 2 kassa’s, een all-in-one handheld (kassa en pin) en 2 losse pinautomaten.  
Bekijk het project
Cuby & the Blizzards Museum

Cuby & the Blizzards Museum

  Dit prachtige museum in Grolloo houdt de blues van de band Cuby & the Blizzards levend. In het museum zijn onder andere exposities over de blues band en zanger Harry Muskee te bewonderen. Sinds 14 oktober heeft het museum een eigen shop. Daarmee is een lang gekoesterde wens van zowel de organisatie als de bezoekers in vervulling gegaan. In de shop zijn verschillende Cuby & the Blizzards producten te vinden: boeken, lp’s, t-shirts, caps en nog veel meer.
Bekijk het project
   De Dikke Draai in Surhuisterveen

De Dikke Draai in Surhuisterveen

  De Dikke Draai, Restaurant, Bowling, Zalen en Cafetaria is al klant bij ons vanaf het eerste uur. Iets wat wij natuurlijk zeer waarderen. De Dikke Draai is onder andere perfect voor een middagje uit. Eerst actief bowlen met gezin, vrienden of collega’s en daarna genieten van een heerlijke schnitzel of spareribs. Eigenaar Binne wilde de automatisering naar een hoger niveau tillen. En heeft daarom wederom voor Vectron gekozen. 
Bekijk het project
Vraag direct een offerte aan  
X