Pinautomaat kopen

Bent u op zoek naar een mobiele pinautomaat? KassaNet Nuus heeft de V400M mobiele pin voor u klaar staan. Deze draadloze pin kan worden gebruikt waar en wanneer u maar wilt. Met het pinapparaat kan contactloos worden betaald en met ApplePay of de Wallet-app van de bank. 

 

Richard Nuus

Verkoopadviseur

Waarom KassaNet Nuus?

Wij helpen u binnen no-time up-and running!

  • Uitstekende kwaliteit
  • Scherp geprijsd
  • Uiteenlopende functies
  • Contactloze betalingen 

Vast pinautomaat kopen 

Een vast pinautomaat kopen? De P400 is uitermate geschikt voor ieder bedrijf. Dit is het nieuwste model van het vast pinautomaat en heeft een verfijnd design vergeleken met het model ervoor. Ook met dit model kunt u contactloos pinnen of betalen. Met een pinapparaat van KassaNet Nuus, koopt u niet alleen voordelig, maar verzekerd u uw zaak ook nog eens van de beste service. Zowel op locatie als op afstand. 

 

Mobiel pinautomaat V400M

De V400M Mobiele pin is een ideale oplossing voor betalingen in uw restaurant of op het terras. Deze pinterminal maakt gebruik van uw WiFi signaal of 4G waardoor er altijd verbinding is. Uw gasten kunnen contacloos en moeiteloos betalen aan tafel. De pinapparaten kunnen worden voorzien van een wet- en vuilcover die ervoor zorgt dat uw apparaat goed blijft functioneren. Naast bescherming kunt u hebben we holsters, waar de pin gemakkelijk de hele dag in bewaard kan worden aan een riem. 

 

Bestel uw mobiele pin (met accessoires) 

Prijs

Wanneer u op zoek bent naar een juist pinautomaat is de prijs daarvan ook niet geheel onbelangrijk. Vanaf € 499,- kunt u al bij ons terecht. U heeft dan de VX-520 Basic, dit is een vast pinautomaat. Het betaalautomaat ondersteunt contactloos betalen (Near Field Communication) en accepteert debetkaarten, credit-, loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons. Naast het kopen van een pinautomaat kunt u er voor kiezen om een pinterminal te leasen vanaf € 15,00 per dag met gratis installatie.

 

Meer informatie 

 

Vraag direct een offerte aan  
X